У яких банках можна отримати кредит на 1 млн рублів і на яких умовах

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відповідно до статистичних даних, майже кожен росіянин є сьогодні споживачем кредитних продуктів, лідируючу позицію серед яких займають споживчі кредити. Саме на ці кошти позичальники здійснюють покупки побутової техніки і меблів, набувають туристичні путівки, вирішують проблеми зі здоров'ям.

У зв'язку з нестабільною економічною ситуацією і підвищенням цін збільшуються і суми позик, і сьогодні сума в мільйон рублів все частіше фігурує в заявках на оформлення кредиту. Отримати таку суму в кредитно-фінансових установах РФ цілком реально. Однак, потенційному позичальникові необхідно буде надати банку документи, що підтверджують його фінансову спроможність і здатність виплачувати щомісяця фіксовану суму, встановлену кредитором.

Умови для отримання кредиту

Умови для отримання кредиту

Отримати мільйон рублів в кредит може особа, яка має:
- статус резидента РФ;
- позитивну кредитну історію;
- постійне місце роботи і дохід, що дозволяє щомісяця здійснювати встановлену банком виплату;
- стандартний пакет документів (довідку з місця роботи, довідку про доходи за формою 2-ПДФО або формою банку, документ, що підтверджує особу, ІПН, трудовий договір або документ на право володіння нерухомістю або автомобілем - на вимогу банку);
- нерухоме майно або автомобіль (не завжди);
- поручителів, що підтверджують фінансову спроможність клієнта і готових у разі потреби взяти на себе кредитні зобов'язання позичальника перед банком (не завжди).

Крім того, для позичальників, особливо в особливості для шукачів кредитів на великі суми, спрацьовують вікові обмеження. Як правило, клієнтові повинно виповнитися не менше 21 року на момент отримання позики і має бути не більше 65 на момент погашення суми боргу.

Наявність великої кількості наданих гарантій може позитивним чином вплинути на розміри щорічної кредитної ставки. Так, при максимально повному пакеті документів ставка по кредиту в мільйон рублів на даний момент може скласти 15-120%, в інших випадках - до 25-35% річних.

Актуальні «пропозиції на мільйон» від банків РФ

Серед банків, готових довірити кредитні кошти в сумі 1 млн. Руб. - банк «ВТБ24». Дана кредитно-фінансова організація надає позики в сумі від 100 тис. Руб. до 1 млн. руб. терміном від 6 міс. до 5 років. Мінімальна процентна ставка становить 26,5% і розраховується індивідуально. Кредит надається при наявності стандартного пакета документів без обов'язкової наявності поручителів і застави. За прострочення платежів банком нараховується пеня.

Банк «Россельхозбанк» видає клієнтам позики на рефінансування споживчих кредитів в сумі до 1 млн. Руб. При укладанні договору терміном на 1 рік мінімальна процентна ставка складе 28%; від 1 року до 3-х років - 29%; від 3-х до 5-ти років - 30%. Для отримання необхідної суми потенційному позичальникові знадобляться поручителі і наявність застави.

«Альфа-Банк» пропонує клієнтам отримати позики в рублях в сумі від 50 тис.руб. до 1 млн. руб. терміном від 1 року до 3-х років. Мінімальна процентна ставка складе 27,49%, максимальна - 47,99%. Клієнти, які беруть участь в зарплатної і корпоративної програмах користуються пільговими умовами і зниженою річною ставкою. Так, в першому випадку сума кредиту може бути збільшена до 2-х млн руб при ставці 24,99% -39,99%; у другому випадку сума може скласти до 1,5 млн. руб., ставка - 25,49% -23,99%. Позику можна отримати без застави та поручителів.

Споживчий кредит на суму від 100 тис. Руб. до 3 млн. руб. можна отримати в кредитно-фінансовій організації «Банк Москви». Кошти надаються під процентну ставку від 21,9% до 33,9% без надання застави і поручительства.

У відділення банку «Російський стандарт» можна оформити кредит в сумі від 1 до 3 млн. Руб. терміном від 6 міс. до 4-х років. Даний кредитний продукт ( «здувати порошинки») передбачає поетапне зниження процентної ставки щомісячно.

Широку лінійку кредитних продуктів надає і «Сбербанк России», пропонуючи клієнтам досить великі суми строком до 5 років під 20% -35,5% річних.

Щоб порівняти кредитні пропозиції від різних банків і оцінити розміри переплати рекомендується скористатися онлайн калькуляторами, представленими безпосередньо на сайтах банківських організацій. Можливість подати заявки в онлайн режимі також істотно скоротить витрату часу.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online