Русский Стандарт кредит готівкою і споживчий кредит

  1. Як отримати кредит в Російському Стандарті
  2. Перелік документів
  3. Вимоги до позичальника:
  4. Програми і умови
  5. Відгуки на кредити від Російського Стандарту

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Банк Русский Стандарт пропонує кредити готівкою і споживчі кредити на різні цілі Банк Русский Стандарт пропонує кредити готівкою і споживчі кредити на різні цілі. Сьогодні ми розглянемо умови, на яких можна отримати позику в Російському Стандарті, розповімо про список документів, вимоги до позичальника, а також проаналізуємо відгуки клієнтів.

Банк Русский Стандарт займає лідируючі позиції за кількістю клієнтів - власників кредитних карт . Але і програми споживчого кредитування банку заслуговують на увагу. Незважаючи на те, що банк здобув собі недобру славу за високі відсотки, настирливість в роботі з неплатниками і навіть участь в судових позовах, є у банку і незаперечні плюси - отримати позику тут простіше і швидше, ніж в інших банках.

Як отримати кредит в Російському Стандарті

Заявка на кредит готівкою в банку розглядається в термін від 15 хвилин до 1 дня. Кращий спосіб швидко отримати гроші - заповнити онлайн заявку. В цьому випадку Вам залишиться тільки надати в банк необхідні документи і отримати гроші.

Сума позики може перераховуватися на карту "банк в кишені", видаватися готівкою або надходити на рахунок компанії-партнера, якщо Ви купуєте товар за відповідною програмою. Зверніть увагу, що за отримання готівки в касі банк бере комісію. Комісія залежить від суми позики: 1% від 10 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, 5% на суму до 500 тисяч і 10% - до 1 мільйона рублів.

Перелік документів

Щоб отримати гроші досить надати паспорт і ще один документ зі списку:

  • Довідка 2 ПДФО
  • Податкова декларація для ИП
  • Закордонний. паспорт
  • Авіаквиток, використаний не більше ніж рік тому (на паперовому носії), або карта учасника бонусної програми авіакомпанії
  • Депозит, зарплатна картка або Vip карта банку Російський Стандарт
  • Іменні пластикові картки інших банків або виписка по рахунку про депозит в іншому банку
  • Документи на автомобіль
  • поліс ДМС
  • Довідка про нарахування пенсії
  • Лист з банку з пропозицією оформити карту

Для отримання позики зі зниженою ставкою знадобиться також копія трудової книжки, завіреної роботодавцем.

Вимоги до позичальника:

  • Російське громадянство
  • Наявність постійної або тимчасової реєстрації в регіоні
  • Вік для отримання кредиту готівкою - від 25 до 65 років, споживчого (на покупку побутової техніки, електроніки, меблів, оформляється в магазині) - від 18 років для жінок і 20 років для чоловіків (для деяких програм встановлені інші обмеження).

Програми і умови

Кредит готівкою до 300 000 рублів

Стандартна програма кредитування пропонує готівкові в сумі від 30 000 до 300 000 рублів. Гроші позичальник може витрачати на свій розсуд. Ставка за таким кредитом становить 36% річних при терміні від 6 місяців до 3-х років.

Кредит для почесних клієнтів до 500 000 рублів

Кредит на суму від 50 000 до 500 000 за зниженою ставкою (24-48%) можуть отримати існуючі або колишні клієнти банку, які отримали спеціальну пропозицію. Для отримання знадобиться тільки паспорт. Термін також від півроку до 3-х років.

Кредит на мільйон

Позика на суму від 300 тисяч до 1 мільйона оформляється тільки в відділенні банку. Для його отримання знадобиться копія трудової книжки, паспорт і документ зі списку. Ставка - 24% річних. Також за особливим запрошенням банк видає кредити на суму до 1,5 мільйонів рублів під 19% річних.

Споживчий кредит в магазинах

Умови з придбання товарів у партнерів банку залежать від конкретної пропозиції. Придбати можна меблі, побутову техніку, мобільні телефони . Процентні ставки коливаються від 10 до 65% відсотків річних. Початковий внесок за більшістю пропозицій не потрібно або починається з 15% від вартості. Рішення приймається за 15 хвилин.

[Rsnal]

Відгуки на кредити від Російського Стандарту

Якщо опитати клієнтів банку, більшість з них висловиться в негативному тоні. Так чому ж у банку стільки клієнтів? Ми постаралися виявити позитивні і негативні моменти, які найчастіше згадуються в відгуках на банк. Почнемо з позитивних:

  • Швидка видача грошей - терміни прийняття рішення в банку приваблюють багатьох позичальників. За кілька годин Ви можете піти з банку з грошима або отримати в магазині річ, яка Вам подобається.
  • Мінімальні вимоги до пакету документів - часто позику можна отримати по паспорту і ще одним документом, удостоверяюшему особистість.
  • Непоганий інтернет-банк. Через інтернет-банк можна оформити кредит, перевести гроші, оплатити послуги - тарифи на це цілком розумні. В цілому банк велику увагу приділяє технологічним інноваціям і намагається підтримувати свій сайт на високому рівні.
  • Високі ставки і комісії. Особливо ставки по позиках, які видаються прямо в магазинах.
  • Грабіжницькі пені і штрафи. Ось це дійсно обходиться позичальникові дуже дорого. Тому, якщо вже Ви взяли банківську позику акуратно стежте за тим, щоб своєчасно вносити всі платежі.
  • Черги у відділеннях. Щоб прояснити якесь питання в відділенні банку доведеться постояти в черзі.

Діліться відгуками про отримання кредиту готівкою в Російському Стандарті і читайте враження інших клієнтів в коментарях до запису.

Так чому ж у банку стільки клієнтів?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online