Кредит під заставу нерухомості в Ощадбанку: калькулятор, умови в 2019 році і відгуки

  1. Основні умови
  2. річна ставка
  3. калькулятор
  4. Вимоги до суб'єкта і об'єкту
  5. суб'єкт
  6. об'єкт
  7. Необхідні документи

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кредит під заставу нерухомості в Ощадбанку, наділений рядом привілейованих умов, стане гідною альтернативою традиційним програмам кредитування для фізичних осіб в даній установі.

Кредит під заставу нерухомості в Ощадбанку, наділений рядом привілейованих умов, стане гідною альтернативою традиційним програмам кредитування для фізичних осіб в даній установі

Банк надає клієнту гроші на використання у всіляких цілях і без обов'язкової звітності, ставка по кредиту знижена до 12%, іпотека без першого внеску - головні стратегічні рішення цієї програми.

Основні умови

У літній період поточного року, Сбербанк опустив процентну ставку на 3 одиниці по кредиту під заставу нерухомого майна (квартири, земельної ділянки, будинку).

Попит на дану програму піднявся за рахунок:

  1. Примноження максимальної величини позики і збільшення строку дії кредитного договору. На відміну від умов заставного кредитування, споживчий займ без забезпечення або під поруку фізичних осіб від Ощадбанку пропонує позичальникові максимальну суму в 3 млн. / 5 млн. Рублів відповідно і відсотки - 12,9% за стандартною ставкою і 12,5% по новорічної акції . Повернути гроші кредитору необхідно протягом п'яти років.
  2. Відсутності звітності про цілі використання грошей. Нецільова політика програми дозволить вкласти гроші у відкриття бізнесу, оплату навчання, придбання житла або землі, ремонт квартири та ін.

Умови проекту «Кредит під заставу нерухомості»:

Валюта Національна Період 20 років Найменша сума 500000 Найбільша сума 10 млн.
60% оціночної вартості заставного майна. Комісійний збір за відкриття кредиту Не справляється Умови страхування Добровільне

Комісійний збір за відкриття кредиту Не справляється Умови страхування Добровільне

Порукою даного споживчого кредиту виступає купується або вже наявна у володінні у фізичної особи, нерухомість:

  • Квартира (в тому числі в «таун-хаусі»).
  • Будинок.
  • Житло з ділянкою (дачі).
  • Гараж з ділянкою.
  • Ділянка землі.
  • Автогараж.

Відео

річна ставка

Взяти заставний кредит фізичним особам пропонується під 12% річних, ставка постійна і не змінюється з плином часу. Такий тариф передбачений лише для постійних клієнтів, які розмістили депозит або одержують соціальні виплати, зарплату через Ощадбанк.

Сума Відповідність суми кредиту оціночною ціною заставної нерухомості Ставка Надбавки До 10 млн. Рублів До 60% 0.12 + 0,5% - для фізичних осіб, які не отримують з / п через Ощадбанк.
+ 1% - для клієнтів, які відмовилися оформляти необхідну банком для страхування життя і здоров'я.

Остаточний розмір відсоткової ставки обумовлений сумою позики, терміном кредитування, можливим нарахуванням надбавок і буде оголошено фізичній особі при укладенні договору.

калькулятор

Скориставшись нижче приведеній комп'ютерною програмою «кредитний калькулятор», фізичної особа може розрахувати розмір щомісячного платежу споживчого кредиту під заставу нерухомості.

Буде потрібно заповнити активні поля шляхом введення інформації про:

  • бажаної грошовій сумі;
  • періоді кредитування;
  • діючої процентної ставки.

На офіційному сайті Ощадбанку не передбачено використання калькулятора для розрахунку відомостей по проекту «заставне кредитування», тому всі точні розрахунки проводить співробітник установи.

Вимоги до суб'єкта і об'єкту

Оформити позику і отримати гроші в Ощадбанку під заставу нерухомості, можна за умови дотримання основних приписів, що стосуються і особистості позичальника і заставного майна. Після схвалення кредиту, позикові гроші перераховуються на рахунок фізичної особи і в подальшому можуть бути переведені в готівку на розсуд клієнта.

суб'єкт

суб'єкт

Закласти квартиру, будинок, інше нерухоме майно має право фізична особа у віці 21 року і до 75 років включно. Закрити кредит і повністю внести позикові гроші, потрібно до настання вищевказаного максимального віку.

Кредити, надані без підтвердження платоспроможності і трудової діяльності, повинні бути погашені за виконанні позичальникові 65 років.

Трудова діяльність фізичної особи не повинна бути:

  • менше півроку на актуальному робочому місці;
  • менше одного року від загального стажу за минулі п'ять років (умова не стосується фізичних осіб, які є зарплатними клієнтами Ощадбанку).

Нецільовий кредит із заставою оформляється і з залученням співпозичальників:

  1. Титульного співпозичальника.
  2. Платоспроможного чоловіка (дружини).

Їх прибуток розглядається при бажанні збільшити суму позики.

Позика під заставу нерухомості не надається, в разі якщо фізична особа або навіть один з созаёмщіков:

  • Мають власне фермерське господарство.
  • Є ВП.
  • Займають керівні посади і мають право підпису фінансової документації.
  • Володіють малим підприємством, з часткою власності більше 5%.

об'єкт

Будь-яка нерухомість (квартира, будинок, дача і ін.) Повинні належати позичальнику на праві особистої власності. В іншому випадку буде потрібна згода всіх співвласників на використання житла в якості застави.

В іншому випадку буде потрібна згода всіх співвласників на використання житла в якості застави

Нерухоме майно, що виставляється під заставу повинно:

  • Бути легко реалізованих, юридично «чисте».
  • Знаходитися не в аварійному стані і без незаконних перепланувань.
  • Бути вільним від реєстрації в ньому неповнолітніх дітей.

Необхідні документи

Документи надаються і фізичними особами, що оформляють кредит під заставу і їх созаёмщікамі.

Для розгляду заявки Заява, з анкетними даними Заповнюється позичальником і созаёмщікамі Паспорт РФ В паспорті повинна бути відмітка про прописку Довідка за місцем реєстрації физ.лицами з тимчасовою реєстрацією Документи, що підтверджують платоспроможність і трудову зайнятість Довідка 2 -НДФЛ.
ІПН.
Ксерокопія трудової.
Довідка за формою Ощадбанку.
Пенсіонерам - довідка з ПФ про грошовій сумі останнього пенсійного зарахування.
Довідки про інших джерелах доходи та ін.
Після схвалення кредиту Документи по заставної нерухомості (квартирі, будинку та ін.) Можуть бути подані протягом трьох місяців після схвалення заявки

) Можуть бути подані протягом трьох місяців після схвалення заявки

Відгуки

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online