Кредит на ремонт квартири в Ощадбанку?


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якісні послуги бригад коштують недешево, незалежно від того, де планується благоустрій, в новенькій двійці або в заміському будинку. Якщо є трохи накопичених грошей, то їх вистачити максимум на косметичний ремонт, а ось для капітального краще взяти кредит на ремонт квартири в Ощадбанку. Позика не дозволить свої мрії відкласти в довгий ящик.

способи отримання

Насправді в одному тільки банку професійний консультант зможе запропонувати мінімум 3 варіанти, Сбербанк Росії ж пропонує 4 способи отримання грошей для оплати рахунків з ремонту житла.

Варіант № 1. Оформити кредитку

Це оптимальний варіант, коли закінчилися накопичені гроші, але залишилися останні незакінчені штрихи. Досить просто можна оформити пластик в Ощадбанку і користуватися ним аж до закінчення кредиту.

Максимальна сума - до 3 млн рублів, а ставка йде від 23,9% в рік. є пільговий період протягом 50 днів, коли можна користуватися грошима установи безкоштовно. Іншими словами, ви можете витратити кошти на покупки без переплати.

У банку є кілька програм кредитних карт - преміальна, золота, класична, партнерська. Чим вище статус картки, яку ви обираєте, тим більше грошей вам потрібно буде платити за обслуговування.

Примітно, що при подачі заявки до кінця липня, ви зможете оформити класичну або золоту кредитку з безкоштовним обслуговуванням, а на плату за преміальної мапі дадуть 50% знижки.

Варіант № 2. Без застави

Нецільові позики вигідні для клієнтів тим, що можна самостійно виконати роботи або найняти бригаду будівельників. Такий варіант краще, якщо швидко потрібні гроші в розстрочку на ремонт житла.

Банк пропонує кредити до 5 млн. Рублів за ставкою від 12,9%. Гроші можуть бути видані терміном на 5 років. У такому продукті передбачена подача заявки онлайн, якщо пройти реєстрацію на сайті Ощадбанку.

Є ряд важливих вимог до позичальників. Для початку вік від 21 року, наявність офіційного місця роботи, як мінімум півроку клієнт повинен значитися на підприємстві, розмір трудового стажу - від року і вище.

Варіант № 3. Споживчий позику з поручительством

Непоганим варіантом залишається позику з поручительством третьої особи. Це дозволяє отримати гроші молоді та пенсіонерам від 18 до 80 років, при цьому їх поручитель повинен перебувати у віці від 21 року на момент подачі заявки і до 70 років на момент погашення заборгованості.

Ставка при цьому буде від 12,9% річних і вище. Термін і суми залишається колишнім. Як і в попередньому випадку, цілі, на які беруться гроші, банку не цікаві.

Варіант № 4. Під заставу майна

В даному випадку кредитор просить забезпечення у вигляді житлової нерухомості в привабливому районі міста, а не будиночок в селі. Ставка по кредиту буде від 12,4% річних і вище на термін до 20 років.

Це вигідну пропозицію, якщо враховувати, що сума грошей, виданих Ощадбанком, може бути на рівні 10 млн. Рублів. При цьому максимальна сума буде залежати від оціночної вартості вашого житла, отримати можна не більше 60%.

Нецільова позика не передбачає звіти про витрачені кошти, збір чеків і квитанцій про покупку будматеріалів тощо. При видачі комісія за отримання грошей в касі не передбачена.

Отже, зробити ремонт у власній квартирі або в будинку за кредитні кошти найкраще за рахунок позики з поручительством або під заставу майна . Перший варіант передбачає тільки збір великої кількості документів, а другий дає більшу суму грошей на тривалий термін.

Пам'ятайте, що будь-яка умова, що підвищує ризики банку, тягне за собою збільшення процентної ставки по кредитах на 1,5-2%.

Розрахувати майбутній кредит можна на нашому онлайн-калькуляторі:

Який позику на ремонт краще оформити

Найвигіднішими поки що залишається цільову позику на ремонт житла, але не кожен хоче з ним зв'язуватися. Суть в тому, що за кожну витрачену копійку доведеться відзвітувати в письмовій формі, надавши докази витрачання коштів. Але Сбербанк відмовився від такого виду кредиту, замінивши його на звичайний споживчий займ в різних його варіаціях.

Для багатьох цільову позику краще через досить низьких ставок і оптимальних строків погашення. Так як мета підтверджується, то банк більш лояльно ставиться до клієнта.

Позичальникові доведеться скласти кошторис усіх майбутніх ремонтних робіт. Кредитор буде контролювати всі угоди, які укладаються з будівельною організацією, а іноді може і порекомендувати фірму для виконання робіт.

У разі нецільового кредитування позичальник може витрачати гроші на власний розсуд, але отримає позику за вищими ставками. В Ощадбанку кредит на поліпшення стану житла краще брати під заставу нерухомості. Серед плюсів - тривалий термін і досить низька ставка.

Перед оформленням визначитеся:

  • Яка потрібна сума і на який період.
  • Чи можете ви надати заставу.
  • Хто буде робити ремонт - приватна особа або будівельна фірма.
  • Чи можете ви надати кредитору фінансову звітність про виконані роботи.

Експерти рекомендують: для капітального ремонту беріть цільової позику, для косметичного підійде звичайний споживчий.

Чому вигідно кредитуватися в Ощадбанку:

  • Невеликі ставки.
  • Просте оформлення.
  • Швидке прийняття рішення.
  • Тривалий термін кредитування.
  • Відсутність комісій при достроковому погашенні. Більше про те, як вигідніше закривати займ раніше терміну, читайте за цим посиланням.

Які банки ще дають кредит на ремонт?

Якщо ви шукайте саме цільові пропозиції від банківських організацій, то їх на даний момент існує всього 3:

  1. В Хоум кредит банку на цілі проведення ремонтних робіт пропонують отримання від 10.000 до 1.000.000 рублів. Процентна ставка варіюється від 9,9% до 24,8% річних. Термін дії договору - від 1 до 5 років. Кредитуватися можна з 22 до 70 років громадянам з трудовим стажем від 3 місяців і постійною реєстрацією на території РФ. З документів знадобиться паспорт;
  2. В Россельхозбанке є цікава програма під назвою «Садовод». За нею видають до 1,5 мільйона рублів на різні цілі, зокрема - Самим вигідним поки що залишається цільову позику на ремонт житла, але не кожен хоче з ним зв'язуватися. Суть в тому, що за кожну витрачену копійку доведеться відзвітувати в письмовій формі, надавши докази витрачання коштів. Але Сбербанк відмовився від такого виду кредиту, замінивши його на звичайний споживчий займ в різних його варіаціях. Тарифи: ставка від 11% до 13,5% в рік, термін - від 1 місяця, сума - від 10.000 руб., При відмові від страховки надбавка до базової ставки дорівнює 4,5 п.п. З особливостей: термін дії договору - до 3 років, тривалий розгляд заявки - до 5 днів, потрібна забезпечення у вигляді застави нерухомості або поручительства фізичної або юридичної особи. Потрібно підтвердження доходу, кредитуватися можуть власники ЛПХ і громадяни, які ведуть садівництво, городництво або дачне господарство в віці від 23 до 65 років з трудовим загальним стажем від 1 року;
  3. Зв'язок-банк - тут ви знайдете кредитний продукт під назвою «Великий заставний». Гроші видаються під заставу нерухомого майна (квартира, житловий будинок з ділянкою, таунхаус м земельною ділянкою, апартаменти або лофти) на цілі проведення капітального ремонту або інші невід'ємні поліпшення. Відсоток складе від 16,5% до 17,5% річних, сума - до 10 мільйонів рублів, період кредитування - від 3 до 15 років. При відмові від страхування додадуть 3 п.п. Позичальником можуть виступати громадяни РФ у віці від 21 до 65 років з трудовим стажем на останньому місці роботи від 4 місяців. Потрібно підтвердження платоспроможності.

Як бачите, при зверненні до Ощадбанку ви зможете оформити звичайний споживчий кредит або картку з лімітом, кошти яких можна витратити на будь-які цілі, а при зверненні в інші банки можна отримати цільовий кредит саме на ремонт.

Які банки ще дають кредит на ремонт?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online