Де взяти кредит, якщо всюди відмовляють?


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Питання, де взяти гроші, якщо банки відмовляють у кредиті, може виникнути в будь-який момент. Адже відмови трапляються найчастіше не з нашої вини. Так можуть скластися обставини.

Чому все банки відмовляють?

Кожен, що знайомиться з цим матеріалом, напевно стикався з необхідністю позичити енну суму. Часом гроші потрібні «вже і зараз», а банки, друзі, родичі і знайомі не можуть (не хочуть) давати в борг. І якщо з «жадібністю» кредиторів-фізосіб все більш-менш ясно, то скупість банкірів часом викликає подив.

Позичання грошей під пристойний позичковий відсоток - чи не основний вид заробітку для основної маси банків. В силу цього структури регіонального масштабу готові кредитувати мало не кожного власника «білого» заробітку і «локальної» прописки . Але чомусь саме Вам, з усіх боків позитивного, раптом відмовляють в наданні позикових коштів.

Основними причинами відхилення заявок називають:

  • занадто маленька заробітна плата. Пам'ятайте, що ваша з \ п має мінімум в 2 рази перевищувати щомісячний платіж по кредиту;
  • у вас вже є діючі заборгованості в інших банках, тобто у вас велика закредитованность;
  • недолік забезпечення на запитувану суму позики;
  • проблеми з підтвердженням місця проживання позичальника, також читайте про кредити з тимчасовою реєстрацією ;
  • відсутність поручителів, детальніше про кредити з поручителями читайте тут ;
  • наявність негативної кредитної історії. Про те, куди звертатися з поганою КІ, написано в цієї статті ;
  • відсутність документального підтвердження доходів. Де не вимагають довідку 2-ПДФО, розповідаємо тут .

Цікаво, що відмова в кредитуванні відбувається в разі «накладання» цих факторів один на одного (іншими словами, відмови від надання позикових коштів при наявності одного пункту з цього переліку за відсутності чотирьох інших вкрай рідкісні).

Як збільшити свої шанси на схвалення заявки?

Якщо у вас погана кредитна історія, тобто в минулому ви затримували з виплат по кредиту, і допускали великі прострочення і штрафи, то свою КІ можна і потрібно виправити . Робиться це шляхом оформлення невеликих товарних кредитів або мікропозик і своєчасного їх погашення.

Крім того, ви можете скористатися програмою «Кредитний доктор» від Совкомбанк. Це покрокова програма, пройшовши яку, ви зможете не тільки поліпшити свою репутацію, а й отримати кредит на потрібні вам мети.

Якщо ж причина в тому, що ви не можете надати в банк довідку про доходи зі свого місця роботи через відсутність високої «білої зарплати», то це теж може бути серйозною причиною для відмови.

У даній ситуації вам потрібно надати про себе якомога більше даних і підтвердити свою платоспроможність. Зробити це можна привівши поручителя, надавши в якості застави майно, принісши папери, що підтверджують у вас в наявності банківського вкладу і т.д.

Де можна отримати кредит без відмови?

Варіант перший. Брокери.

Уникнути необхідності «стукати чолом» в закриті двері банків і МФО можна за допомогою кредитних брокерів. Це товариші за невеликі комісійні швиденько «промоніторять» максимальне число потенційних кредиторів і обов'язково знайдуть серед них одного-двох бажаючих ссудіровать Вам необхідну суму.

Є такі контори, які беруться захищати ваші інтереси, як потенційного позичальника, перед банками. Послуги таких брокерів платні, але, якщо відмови пов'язані з поганою кредитною історією, новий позику допоможе ситуацію виправити. Більше інформації - на цій сторінці

2. Варіант другий: отримати позику на кредитку.

Сума позики при цьому буде мінімальною, проте її повернення в термін буде належним чином відображено в кредитній історії. Кілька погашених дрібних позик відкриє вам доступ до великих кредитних лімітах, а пара-трійка позитивних згадок в кредитній історії - створить репутацію благонадійного і респектабельного позичальника.

Зручніше за все буде замовити кредитку з доставкою додому або в офіс, це нова, але дуже популярна зараз послуга. Найбільшою лояльністю до невеликих простроченням славиться Тінькофф банк , Де для отримання картки не потрібні навіть довідки з роботи, достатньо лише паспорта.

3. Варіант номер три: спробувати щастя в роздрібних компаніях. Найбільш лояльними по відношенню до здобувачів кредитних коштів вважаються банки:

При цьому не варто думати, що ці організації схвалюють заявки всім бажаючим. Вони спокійно можуть поставитися до невеликих закритим простроченням, але якщо у вас є діючі проблемні кредити на велику суму і боргами на кілька місяців, тоді і тут вас чекає відмова.

Варто пам'ятати, що лояльність банків має і зворотну сторону - вам будуть запропоновані досить жорсткі вимоги і умови, зокрема - невелика сума і терміни при обліку високої процентної ставки. При цьому вам обов'язково потрібно буде оформити додатково страховку, це значно збільшить ваші шанси на схвалення.

Банк Сума, руб. Відсоток, річних Ренесанс Кредит До 700.000 Від 11,3% ОТП банк Від 300.000 Від 11,5% Східний Експрес Банк До 500.000 Від 12% Хоум Кредит Банк До 500.000 Від 14,9% Уральський Банк Реконструкції та Розвитку До 600.000 Від 14,99 %

Альтернативні організації-кредитори

Отже, Ви потрапили в число «скривджених» долею громадян. Банк відмовив у засобах без пояснення причин. Друзі не відповідають на дзвінки. У родичів вільних грошей немає. Золотому і дорогою технікою для «закладки» в ломбард Ви ще не розжилися. Однак кілька тисяч потрібні прямо зараз ...

Незважаючи на гадану безвихідність, рішення існує. У цій ситуації може допомогти мікрофінансових організація (скор. МФО). Під цією назвою об'єднані різні кредитні спілки, КПК, КПКГ, позичкові каси, кредитні спільноти та інші спеціалізуються на «швидких» позиках структури.

Ми можемо порадити звернутися в МФО. Найнадійніші і вигідні мікрофінансові компанії перераховані в цієї статті .

Суб'єкти мікрокредитування надають позикові кошти при пред'явленні одного лише паспорта (особливо педантичні можуть зажадати довідку з роботи). Всі інші нюанси їх, як правило, не цікавлять. Більше інформації про кредити тільки за паспортом ви знайдете на цій сторінці .

Рішення про надання позикових коштів МФО виносять протягом пари десятків хвилин. Гроші можуть бути:

  • вручені безпосередньо в офісі,
  • перераховані на електронний гаманець,
  • зараховані на банківську карту ,
  • відправлені міжбанківським переказом або доставлені кур'єром за вказаною позичальником адресою.

Платою за високий сервіс і гідну всіляких похвал оперативність стане висока ставка по позиці. Нешкідливі на вигляд 1-2% за день користування позиковими засобами в річному обчисленні обертаються 365-730 відсотками.

Втім, якщо гроші потрібні максимум на тиждень-другий, розмір переплати буде не дуже невтішним.

Підсумовуючи вище сказане зазначимо, що навіть в тих випадках, коли вам відмовляють скрізь, куди б ви не звернулися, завжди є спосіб взяти кредит на потрібну суму, нехай і з великою переплатою.

Чому все банки відмовляють?
Як збільшити свої шанси на схвалення заявки?
Де можна отримати кредит без відмови?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online