Чи можна отримати кредитну карту без реєстрації?

  1. Чому банки вимагають реєстрацію? Причина проста - в разі прострочення банку не доведеться витрачати...
  2. Клієнт-нерезидент

Чому банки вимагають реєстрацію?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Причина проста - в разі прострочення банку не доведеться витрачати час і кошти, щоб шукати позичальника по всій Росії, а ще гірше, десь за кордоном. Крім того, у «рідного» клієнта набагато простіше перевірити достовірність таких даних, як місце роботи, розмір доходу, кредитна історія і т.д.

Цікаво, що видаючи споживчий кредит, деякі банки готові надати позикові кошти тим, у кого прописка тимчасова (наприклад, Сбербанк), правда, як правило, лише на термін її дії. У випадку ж з кредитними картами вимоги жорсткіші - реєстрація, як правило, потрібна тільки постійна.

Район, регіон, країна ...

Ознайомившись з основними вимогами, які пред'являють до своїх позичальників банки, стає ясно, що зовсім без реєстрації не обійтися.

У кожного банку свої вимоги до прописки майбутнього власника кредитної картки. Більш того, майже всі фінансові установи готові видати кредитку виключно громадянам РФ.

Якщо говорити конкретно, то Ощадбанку потрібно, щоб у клієнта була постійна прописка в тому регіоні, в якому буде оформлена кредитна картка. ВТБ24 і Юникредітбанке зажадають постійну реєстрацію в одному з районів своєї присутності.

Банк «Хоум Кредит» бажає, щоб клієнт не тільки був зареєстрований в регіоні отримання карти, але і проживав там же. Ренесанс Кредит попросить постійну реєстрацію або робоче місце в регіоні, в якому буде оформлена кредитна картка, а Райффайзенбанк - і те й інше разом.

Вимоги Альфа-Банку ще цікавіше: позичальник повинен мати постійну прописку в місті, де знаходиться підрозділ банку, а також там проживати і працювати. Можлива видача кредитної карти тим, хто прописаний, живе і працює в населеному пункті, що знаходиться в безпосередній близькості від будь-якого міста, в якому є офіс Альфа-Банку. Що цікаво, громадянам, які зареєстровані в гуртожитку, кредитної картки цього банку не бачити взагалі.

Росбанк і КредітЕвропаБанк готові видати кредитку тим, у кого є тимчасова реєстрація в районі її оформлення. Але при цьому у клієнта все одно повинна бути постійна прописка в будь-якому з регіонів присутності даних установ.

А ось Банк24.ру згоден і на тимчасову реєстрацію, але є 2 умови - вона повинна бути на території Челябінської або Свердловської областей, а до закінчення її терміну повинно залишитися не менше 30-ти днів.

Таким банкам, як «Зв'язковий», Газпромбанк, «Тінькофф Кредитні Системи» досить, щоб позичальник був прописаний на території Росії.

Клієнт-нерезидент

Що стосується нерезидентів, то кредити готівкою деякі фінансові установи їм так-сяк видають, а ось з кредитними картами набагато складніше - банки ризикувати не хочуть.

На цьому тлі виділяється Сітібанк - майже всі його кредитки доступні не тільки громадянам Росії, але і тим, хто такими не є. правда, документів для отримання карти нерезиденту доведеться надати набагато більше: це віза, трудовий контракт, переклад перших 2-х сторінок паспорта, завірений нотаріально, а також багато іншого.

Залишається сподіватися, що в найближчому майбутньому банки пом'якшать свої вимоги, і тим, хто не має постійної реєстрації, отримати кредитну карту стане набагато легше.

Кредитна карта без довідок: якою є реальність?
Кредитна карта в день звернення: коли час дорожчий за гроші
Як взяти кредит з поганою кредитною історією?

Чому банки вимагають реєстрацію?
Кредитна карта без довідок: якою є реальність?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online