Чи можна отримати кредит в ВТБ24 на суму 100 000 рублів, якщо вже є оформлена в цьому банку кредитка?


Борис запитує 4 роки тому

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Чи дадуть мені кредит в ВТБ24 на суму 100 000 рублів, якщо у мене їх кредитна карта, плачу без заборгованості протягом 3 місяців?

Відповідає Ольга, економіст, Креднал.ру

Привіт, Борис! Дякуємо Вам за запитання! Ми з задоволенням відповімо на нього. Борис, з огляду на те, що ВТБ24 індивідуально для кожного позичальника підбирає умови тарифного плану, то ми вважаємо, що Ваша кредитна історія в даному банку, буде гідно оцінена, за коштами більш вигідною процентною ставки. Звичайно, 3 місяці - це невеликий термін для перевірки платіжної дисципліни позичальника, але ми сподіваємося, що кредитодавець проявить по відношенню до Вас лояльність. На загальних умовах по кредиту готівкою, ставка складе від 19% річних, а безпосередньо для Вас буде трохи нижче. Наскільки зміниться процентна ставка, ми сказати не можемо, оскільки такі рішення приймаються колегіальним радою банку. Мінімальна сума « кредиту готівкою »- 50 000 російських рублів, а максимальна - 3 000 000 російських рублів. У тому випадку, якщо Ви запитайте у банку суму понад 1 -го мільйона російських рублів, то Вам буде запропоновано оформити один з пакетних пропозицій «Пріоритет» або «Привілей», які в майбутньому дозволять Вам регулярно отримувати знижки та бонуси по всіх банківських продуктах. Терміни погашення заборгованості перед банком від 6 місяців до 7 років. Кредит може бути виданий Вам готівкою з каси банку або перерахований на міжнародну пластикову карту. Крім стандартного набору операцій (оплата послуг й покупок, відкриття дебетових рахунків), з її допомогою Ви зможете погашати щомісячні платежі по зобов'язаннях в будь-якому банкоматі ВТБ24 з функцією внесення готівкових коштів (cash-in). Оформляється кредит при наявності документів, що підтверджують працевлаштування та платоспроможність заявника.
Схоже кредитна пропозиція є у Бінбанку - кредит « відрізняючи історія ». Даний продукт спеціально створений для тих позичальників, у яких ідеальна кредитна історія. Мінімальна сума кредиту становить 30 000 російських рублів, а максимальна - 3 000 000 російських рублів. Розмір відсоткової ставки становить від 17% до 25% річних. Плата за кредит може бути знижена на 2 процентних пункту, якщо Ви підключите програму «Захист кредиту» - страхування заборгованості від неповернення. З документів Вам будуть потрібні: паспорт громадянина РФ, довідка про доходи за останні 4 календарні місяці, і копія Трудової книжки, завірена роботодавцем.
Пропонуємо Вам заповнити заявку на отримання кредиту готівкою від Бінбанку прямо на нашому сайті. Час її розгляду займе всього 30 хвилин.
Бажаємо Вам удачі!


Відповідь корисний? ТАК НІ Рейтинг: 4.7 / 5 1 - 18 відгуківВідповідь корисний?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online