Як реально взяти кредит з поганою кредитною історією? ТОП6 легальних способів!

  1. зміст: Чим загрожує погана КІ? 1. Що таке кредитна історія? Почни з цього !!! 2. Наслідки...
  2. Чим загрожує кредит з простроченням і погана КІ?
  3. Як взяти кредит з поганою кредитною історією? Вихід з глухого кута!
  4. Спосіб 1. Відчуваємо удачу: похід в банк!
  5. Спосіб 2. Допомога в отриманні кредиту з поганою КІ з боку МФО!
  6. Спосіб 3. Кредитна карта - реальний вихід, коли потрібні гроші з поганою кредитною історією!
  7. Спосіб 4. Допомога в отриманні кредиту за відкат - легально чи це і чи варто ризикувати?
  8. Спосіб 5. Візит до кредитного брокера - економимо дорогоцінний час
  9. Спосіб 6. Позика у приватної особи - чи варто зв'язуватися?
  10. Чи реально виправити КІ?
  11. Як повернути своє життя на 180 °? Виходимо за рамки зони комфорту!
  12. Вічне питання - де взяти грошей?
  13. Трейдинг як альтернатива дорогим кредитам!
  14. Висновок

зміст:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Чим загрожує погана КІ?

1. Що таке кредитна історія? Почни з цього !!!
2. Наслідки поганий КІ. Все серйозніше, ніж здається на перший погляд !!!

ТОП 6 способів, як взяти кредит з поганою КІ
3. 6 способів взяти кредит з поганою КІ.
3.1. Йдемо в банк! А раптом пощастить?
3.2. МФО - чи варто годувати мікрофінансові організації?
3.3. Кредитка - наше все.
3.4. Відкат за кредит. Чи варто зв'язуватися?
3.5. Кредитний брокер - реальна економія часу.
3.6. Займаємо у незнайомої людини. Як не потрапити в халепу?

Як виправити зіпсовану КІ?
4. Чи можна «відбілити» кредитну історію?

Альтернативи кредиту, коли потрібні гроші ...
5. Може варто змінити щось у своєму житті?
5.1. Де взяти гроші? Реальні способи заробітку! Розкрито секрет!
5.2. Трейдинг - реальний шлях у світле майбутнє! ЦЕ ВАЖЛИВО!!!
6. Висновок.

Недавнє знецінення рубля було для багатьох людей, які свого часу повелися на дешеві валютні кредити, зненацька. А якщо до цього додати ще й те, що деякі могли позбутися своїх робочих місць, то зрозуміло, чому питання, як взяти кредит з поганою кредитною історією настільки популярний. На щастя, безвихідних ситуацій не буває, так що навіть якщо від вашої кредитної історії у банківських працівників з'являється нервовий тик і сиве волосся, гроші отримати можна. Потрібно тільки проявити трохи кмітливості

Що з себе являє кредитна історія? Невеликий лікнеп!

Кредитну історію не має тільки людина, яка жодного разу в житті не користувався позиковими коштами. Але якщо ви хоч раз в житті скористалися кредиткою, то це можна вважати початком ваших відносин з банком в рамках «позичальник-кредитор». Відповідно, починає вестися кредитна історія.

За великим рахунком, КІ можна порівняти з характеристикою або рекомендованим листом людини, яке він бере на минулому місці роботи. Саме цей документ сильно впливає на остаточне рішення кредитора і визначає багато в чому - чи вдасться взяти кредит. Якщо ваш рейтинг високий, це автоматично робить вас бажаним клієнтом будь-якої фінансової організації. І навпаки - якщо кредит з простроченням, то банк запросто може і відмовити у видачі позики.

Детальніше про структуру кредитної історії можна прочитати в статті « Кредитна історія - це банківське резюме людини! ». Повторюватися не буду, зазначу лише, що в ній міститься вся інформація по вашим відносинам з банками.

Для зручності вся інформація по кредитах зберігається в кредитних бюро, в їх бази даних стікається інформація по більшості банків та інших фінустанов країни. Один раз на рік КІ можна отримати безкоштовно, якщо цю операцію потрібно виконувати частіше, то доведеться заплатити, але вартість послуги копійчана.

Один раз на рік КІ можна отримати безкоштовно, якщо цю операцію потрібно виконувати частіше, то доведеться заплатити, але вартість послуги копійчана

Отримати свою КІ можна різними способами (залежить від конкретної країни). Наприклад, в Україні можна:

  1. зайти на сайт ubki.ua, авторизуватися за допомогою мобільного телефону і отримати КІ;
  2. виконати те ж саме через Приват24;
  3. є і окремий додаток для контролю своєї кредитної історії.

На цьому ж сайті можна відразу оцінити стан справ і відразу прикинути чи потрібна вам буде допомога в отриманні кредиту з поганою КІ. Звичайно, поділ КІ за якістю досить умовно, але можна орієнтувати на таку класифікацію:

  1. 0-250 умовних балів - дуже поганий кредитний рейтинг. Позичальник постійно порушував графіки виплат;
  2. 250-350 - порушення були, але критичними їх назвати не можна, в цілому з боргами позичальник розрахувався;
  3. 350-450 - нормальний рейтинг, саме в цей діапазон потрапляє більшість звичайних громадян. Порушень по виплатах не було;
  4. 450-550 - кредити бралися на великі суми і виплачувалися вчасно. При такому рейтингу можна розраховувати на пільгові умови кредитування, швидке оформлення;
  5. 550-700 - бажаний клієнт будь-якої фінустанови. З таким рейтингом можна не турбуватися про те, що вам не дадуть кредит.

Думати про те, як взяти кредит з поганою кредитною історією доведеться тільки в тому випадку, коли рейтинг не дотягує навіть до 350 умовних пунктів. У всіх інших випадках можна знайти компроміс з банком.

Чим загрожує кредит з простроченням і погана КІ?

Кредит з простроченням в найгіршому випадку загрожує вам судом і описом частини майна в рахунок погашення боргу. Можлива і продаж боргу колекторам, а вже їх методи спілкування з боржниками всім добре відомі.

Коли виникають проблеми з кредитом, останнє, про що думають боржники - про кредитну історію, а даремно. Практика показує, що проблему з боргом рано чи пізно вдається вирішити, а ось КІ залишається і буде псувати вам життя ще не один рік. З негативних наслідків я б виділив:

  1. проблеми з подальшими кредитами. Якщо в минулому ви допускали серйозні прострочення, то в майбутньому банківські установи швидше за все будуть вам відмовляти в нову позику. Єдиний що залишається робочий варіант - різні мікрофінансові організації, які дають гроші не перевіряючи кредитну історію. Правда, умови там просто грабіжницькі;
  2. неможливість виступити в якості поручителя. Тобто виручити близьку людину в складній ситуації у вас вже не буде можливості. Довіра до вас з боку фінустанов вже підірвано, так що і поручительству вашому гріш ціна (з точки зору банку).

В наші дні без позикових коштів складно зробити будь-яку велику покупку, так що погана КІ може в майбутньому відгукнутися не раз.

З іншого боку, складна ситуація може підштовхнути людину до пошуку нестандартних рішень. Якщо у вас виникла складна ситуація в житті, я б радив не покладатися повністю на можливість взяти кредитні кошти, а подумати про пошуки додаткових джерел доходу. Один з непоганих варіантів (а в перспективі і можливість розбагатіти) - торгівля бінарними опціонами. Тільки моя порада, що не кидайтеся відразу торгувати, спершу бодай би ознайомтеся з азами роботи на біржі, докладніше про це можна прочитати в статті « Як заробити на біржі опціонів? 5 кроків до успіху! ».

Також я б радив подивитися відео, яке допоможе зрозуміти, що торгівля БО - не розлучення для лохів, а та ж робота. Це допоможе зняти рожеві окуляри і реально дивитися на свої перспективи трейдера.

Як взяти кредит з поганою кредитною історією? Вихід з глухого кута!

Уявіть собі, що вам кров з носу потрібні гроші. Знайомі допомогти не можуть / не хочуть, на роботі аванс чекати ще довго, та й не вистачить його, а кредитна історія в минулому була зіпсована дуже і дуже сильно (а то і кредит на вас висить непогашений). Завдання непросте, але вирішити її можна і до того ж виключно законними способами.

Спосіб 1. Відчуваємо удачу: похід в банк!

Спочатку я б радив підготуватися до невдачі, так в разі відмови у видачі кредиту ви не впадете в депресію, просто подумки в списку поставите хрестик навпроти цього варіанту і підете шукати щастя далі. Шанс отримати кредит є, навіть якщо у вас КІ неідеальна, тут вже все залежить від того, наскільки серйозними були проступки:

  1. прострочення була до 3 разів і на малі терміни, буквально кілька днів. В такому випадку фінустанова цілком може увійти в становище позичальника і видати позику без жорсткості умов кредитування;
  2. якщо прострочень було багато і терміни були серйозніше, то готуйтеся до того, що без будь бито не було пояснень вам відмовлять в кредитуванні. Якщо ж позику оформити вдасться, то для підстраховки на випадок чергового форс-мажору банк цілком може посилити умови.

Навіть з поганою КІ можна спробувати взяти кредит, врешті-решт платити за спробу не доведеться. Основний розрахунок тут будується на тому, що в бюро КІ, в яке звернеться банк, може не виявитися даних по вашій справі. Але на ділі ймовірність такого практично дорівнює нулю, так що доводиться вишукувати інші варіанти вирішення питання як взяти кредит з поганою кредитною історією.

Моя вам порада, якщо ви впевнені, що ваша КІ не так вже й погана, то в разі відмови банку видати кредит обов'язково поцікавтеся у чому справа. Звичайно, представник фінустанови не зобов'язаний цього робити, але спробувати все-таки варто. Можливо, просто була допущена помилка.

Також не зайвим буде мати свою КІ на руках. Замовити її можна в будь-якому бюро кредитних історія безкоштовно 1 раз на рік або за гроші необмежену кількість разів.

Для того, щоб підвищити ймовірність отримання позитивної відповіді подумайте, як можна переконати банк, що в цей раз все пройде добре. Непогано буде вказати в якості заставного майна щось путнє або обзавестися поручителем. Це повинно переконати кредитора в ваших намірах.

Спосіб 2. Допомога в отриманні кредиту з поганою КІ з боку МФО!

Мікрофінансові організації - справжні грабіжники з великої дороги. Єдиний плюс роботи з ними полягає в тому, що вони дійсно дають гроші без перевірки кредитної історії. В іншому їх умови справжній кошмар, тому і звертаються до них тільки в критичних ситуаціях.

Що стосується роботи МФО, то головна особливість тут полягає у відсотках, які нараховуються щодня. Ну і навряд чи хтось дасть вам велику суму просто так, без застави і якихось гарантій, за рахунок відсотків МФО, звичайно, підстраховуються, але цього недостатньо при великому позику.

Окремо стоять штрафи за прострочення, в цьому випадку МФО не церемоняться, наведу приклад умов кредитування ТОВ «Пей»:

  1. якщо платіж був прострочений на 3 дні, то штраф становить 10% від величини позики. Підкреслю - не з залишку, який залишилося погасити, а саме від первісної суми. Може так статися, що штраф виявиться більше за розміром, ніж непогашений залишок;
  2. 5 денне прострочення - штраф зростає до 15%;
  3. 8 днів - 25%;
  4. 12 днів - 55%;
  5. 15 днів - 70%;
  6. понад 15 днів - слід перепродаж боргу колекторській компанії.

Може так статися, що штраф виявиться більше за розміром, ніж непогашений залишок;   5 денне прострочення - штраф зростає до 15%;   8 днів - 25%;   12 днів - 55%;   15 днів - 70%;   понад 15 днів - слід перепродаж боргу колекторській компанії

А тепер відчуйте різницю з кредитуванням в банку, який, по-перше, відсотки бере прийнятні (нехай навіть це і буде 10-20% річних), та й при простроченні завжди можна домовитися. До того ж банківські установи відразу не перепродують справу колекторам. Саме тому я раджу розглядати МФО тільки в якості екстреного варіанта, коли ніхто інший допомога в отриманні кредиту з поганою КІ вже зробити не може.

Окремо зупинимося на відсотках, той же ТОВ «Пей» пропонує позики під 1,5% в день на термін до 30 днів. Дуже багато людей трапляються на цю вудку і розраховують кінцевий відсоток як 30х1,5 = 45%, що в корені невірно. В інших МФО відсотки можуть бути і того вище, наприклад, в МФО «Народна скарбниця» за день борг зростає на 2%.

Уявіть собі, що ви взяли в такий МФО 50000 рублів на термін в 30 днів. Для розрахунку суми, яку він повинен виплатити в кінці цього періоду потрібно використовувати формулу складних відсотків. У підсумку розрахунок буде виглядати так

S = 50000 x (1 + 1,5 / 100) 30 = 50000 х 1,563 = 78150 рублів.

Тобто реальна цифра за користування кредитними коштами складає 56,3%, а не 45% як думає більшість позичальників. Причому цю суму ви переплачуєте за все за місяць, про дострокове погашення можете і не мріяти - МФО це не вигідно, так що доведеться вам підлаштовуватися під їхні умови кредитування.

Спосіб 3. Кредитна карта - реальний вихід, коли потрібні гроші з поганою кредитною історією!

Кредитна карта хороша тим, що багато банків по ній надають пільговий період використання кредитних коштів. Наприклад, український ПриватБанк дає 55 днів на погашення боргу без нарахування відсотків. По закінченню цього терміну кредит перейде в розряд звичайних і на нього буде нараховуватися певний відсоток щомісяця.

Кредитка може стати справжнім виходом якщо КІ у вас зіпсована, звичайно, якщо проблемний кредит ви брали в тому ж банку, що і картку, то він швидше за все встановив вам нульовий ліміт. Але ніхто не забороняє завести карту іншої банківської установи.

Кредитний ліміт встановлюється в залежності від вашого матеріального становища, також грає роль активність використання карти. Якщо будете користуватися їй активно, то банк сам буде підвищувати вам кредитний ліміт.

Спосіб 4. Допомога в отриманні кредиту за відкат - легально чи це і чи варто ризикувати?

Саме слово відкат залишає неприємний присмак чогось не зовсім легального. І ваше передчуття вас не обманює.

Класична схема допомоги за відкат - змова майбутнього позичальника з банківським працівником. В результаті обидві сторони залишаються у виграші, позичальник отримує кредит незважаючи на огидну кредитну історію, а банківський працівник отримує відкат - частина від отриманої позичальником суми. Погано тільки банку, зазвичай працюючи за такою схемою боржники і не збирається повертати борг.

Кредит за відкат - підпадає під статтю 204 Кримінального кодексу РФ. Варіантів покарання безліч (залежить від того, яких збитків було завдано фінустанові, від того, скільки саме людей брало участь в змові, а також від того, чи був сприяння правоохоронцям при розслідуванні). У найгіршому випадку можна отримати цілком реальний термін або багатомільйонний штраф, а банківський працівник в такому випадку ще й позбудеться права займати такі посади на 5 років.

Спосіб 5. Візит до кредитного брокера - економимо дорогоцінний час

Не варто плутати тих, хто пропонує допомогу в отриманні кредиту за відкат з кредитними брокерами, завдання у цих осіб зовсім інші. Кредитні брокери, за великим рахунком, просто економлять ваш час і підшукують для вас оптимальний варіант для позики.

Виглядає це приблизно так:

  1. ви звертаєтеся до брокера (є цілі компанії, що займаються такими питаннями). Викладаєте свою ситуацію, які проблеми були в минулому, яка сума потрібна, які відсотки прийнятні для вас і т. Д .;
  2. фахівці починають шерстити все організації, що займаються видачею позик на предмет оптимальних умов кредитування;
  3. при необхідності готуються потрібні документи;
  4. в результаті ви отримуєте гроші, а брокер - комісію за посередництво. Відсоток залежить від складності вашої справи, зазвичай починається від 2-5%.

Допомога в отриманні кредиту за відкат - це не те, чим займаються брокери, а й серед них є недобросовісні компанії. Завжди є ризик нарватися на так званого «чорного брокера», на відміну від «білих» компаній він:

  1. не займатиметься аналізом пропозицій різних брокерів. Справа в тому, що у деяких компаній є пара банків, з якими вони можуть співпрацювати, поставляючи їм позичальників і отримуючи свій відсоток не тільки з людини, який до них звернувся, але і з цієї «банківської пари». У програші в результаті опиняєтеся ви, цілком можливо, що через це ви упустили більш вигідну пропозицію;
  2. включить в остаточний прайс і такі послуги як отримання кредитної історії та інші дрібниці.

Найважливіша ознака, який відрізняє білого брокера від чорного полягає в тому, що якщо ваша справа безнадійна, то білий брокер вам відмовить. Чорний же візьметься за що завгодно аби заробити на вас.

Головна перевага кредитних брокерів полягає в тому, що вони просто економлять ваш час. Уявіть, скільки днів ви витратите на те, щоб обійти пару десятків банківських офісів. Компанія ж зробить це за вас.

В іншому занадто сподіватися на них не варто, якщо у вас дуже погана кредитна історія, то взяти кредит не вийде і з їх допомогою в тому числі. До того ж більшу частину документів вам доведеться готувати самостійно.

Спосіб 6. Позика у приватної особи - чи варто зв'язуватися?

Банки можуть відмовити, МФО не влаштує ваше заставне майно, а проблема як взяти кредит з поганою кредитною історією залишиться. Спеціалізовані форуми рясніють пропозиціями приватних осіб дати гроші в борг з мінімумом необхідних документів на тривалий термін і під розумні відсотки. Волею-неволею в голову закрадається думка - в чому ж тут підступ?

Є навіть спеціальні сервіси, в яких люди, потребують грошей, розміщують оголошення, вказуючи потрібну суму, термін і процентну ставку, а потенційні кредитори вже вибирають зі списку. Так вони і знаходять один одного.

Так вони і знаходять один одного

В принципі, нічого кримінального в цьому немає, і кредитор в окремих ситуаціях ризикує навіть більше ніж позичальник. Адже якщо у випадку з банком підписується договір, в якому вказуються умови погашення позики, то при роботі з приватною особою єдиний документ, що підтверджує факт передачі грошей - розписка.

При роботі з приватними особами я б порадив максимально детально скласти розписку, обов'язково вкажіть:

  1. величину позики (прописом і числами, щоб виправити її заднім числом було неможливо);
  2. умови повернення. Відразу чітко пропишіть щомісячні платежі, остаточну дату повернення, відсотки, можливо, кредитор захоче передбачити і штрафні санкції;
  3. в разі великої суми доведеться щось залишити в якості застави. У розписці бажано перерахувати все те майно, яке ви плануєте використовувати як заставу.

Головна перевага приватних кредиторів - надання позики без довідки про доходи. Порівняно невеликі сум можна взяти тільки з паспортом та ІПН. З іншого боку, доведеться істотно переплачувати при поверненні коштів.

Чи реально виправити КІ?

Якщо при спробі оформити позику раптом ні з того ні з сього з'ясувалося, що у вас був кредит з простроченням, то цілком ймовірно, що банк просто помилився, надаючи негативну інформацію по вам. У таких випадках кредитну історію можна спробувати відбілити.

Якщо ви твердо впевнені в тому, що прострочень не допускали, і зловмисники на ваше ім'я не брали кредити, то можете спробувати звернутися безпосередньо в кредитне бюро і в заяві описати ситуацію. КБ відправить запит до банківської установи і якщо підтвердиться факт помилки, то кредитна історія знову стане нормальною і кредитний рейтинг відновиться.

В принципі, є ще один варіант зробити так, щоб ваші порушення перестали відображатися в кредитній історії - просто почекати 10-15 років (термін зберігання інформації в кредитних бюро залежить від конкретної країни). Цю інформацію просто прийміть до відома, навряд чи ви захочете стільки чекати.

Якщо всякі «доброзичливці» будуть переконувати вас у тому, що за невелику винагороду вони виправлять вашу КІ правкою бази даних в КІ - сміливо посилайте їх куди подалі. Навіть якщо у цієї людини і є зв'язку в банку і кредитному бюро, все одно це протиправне діяння і коли воно розкриється за нього доведеться відповідати.

Навіть якщо у цієї людини і є зв'язку в банку і кредитному бюро, все одно це протиправне діяння і коли воно розкриється за нього доведеться відповідати

Ще один варіант «відбілювання» поганою кредитною історії полягає в тому, щоб перекрити свою погану поведінку в минулому погашеннями нових кредитів в строк. Проблема полягає тільки в тому, де ж ці нові кредити взяти, адже гроші з поганою кредитною історією дають далеко не всім.

Можна спробувати виправити кредитну історію за нехитрою схемою з переказом грошей з однієї кредитки на іншу. В такому випадку в КІ потраплять записи про те, що ви взяли і успішно погасили позику в одному з банків. Чим більше буде сума, тим краще ви будете виглядати в очах потенційного кредитора. Ну і найголовніше - ця схема законна на 100%.

Єдине - на комісію піде пара тисяч рублів, але воно того варте. Якщо у вас в кредитній історії незважаючи на порушення в минулому останнім часом буде хоча б 1-2 вчасно погашених позики на велику суму, банк обов'язково врахує це при винесенні остаточного рішення.

Варіант з кредитками поганий тим, що банк (якщо у вас були проблеми з поверненням позик) може відмовити ви видачу кредиту, а то і просто встановити нульовий ліміт. Якщо це сталося, то можна просто брати і віддавати кредити в мікрофінансових організаціях. Відсотки, звичайно, чималенькі, але іншого виходу просто немає.

Як повернути своє життя на 180 °? Виходимо за рамки зони комфорту!

Більшість людей все життя проводить в рамках зони комфорту. Все, на що у них вистачає рішучості, - постійно переміщатися в рамках замкнутого кола робота-сім'я. Тим часом, можливостей розірвати це коло існує маса, і проблемний кредит або неможливість взяти новий може стати якраз тим самим заповітним стусаном, який буквально змусить вас змінювати своє життя. Я пропоную розглянути пару можливостей перестати бути залежним від кого б то не було.

Ми вже розібралися, що гроші з поганою кредитною історією вам навряд чи хтось із кредиторів дасть на прийнятних умовах. В результаті у вас просто не залишиться іншого виходу окрім як шукати додаткові джерела доходу. У стресовій ситуації людина часто знаходить несподівані рішення.

Вічне питання - де взяти грошей?

Середньостатистичний житель цієї країни задається цим питанням чи не кожен день. До зарплати / авансу ще тиждень, постійно не вистачає грошей, а великі покупки стали неможливими через погану кредитну історію, кредит взяти просто ніде.

Варіантів додаткового доходу може бути маса:

  1. приробіток у вільний від основної роботи час;
  2. організація свого бізнесу, тобто монетизувати хобі. Досить перспективний напрямок, особливо якщо врахувати, що розкрутку можна робити через соцмережі;
  3. продати якісь речі, непотрібні, але стоять хоч щось;
  4. спробувати свої сили в трейдингу.

Якщо порівняти можливі варіанти підробітку, то саме трейдинг я б назвав найперспективнішим варіантом. Судіть самі:

  1. підробляючи у вільний від основної роботи час навряд чи ви кардинально поліпшите свій матеріальний стан, та й навантаження на організм буде висока. Ви просто не будете встигати відновлюватися;
  2. монетизація хобі - справа хороша, ось тільки потрібна реклама, а до тих пір, поки ви станете хоч щось з себе представляти пройде не один місяць;
  3. продаж речей - взагалі крайній варіант.

Ви просто не будете встигати відновлюватися;   монетизація хобі - справа хороша, ось тільки потрібна реклама, а до тих пір, поки ви станете хоч щось з себе представляти пройде не один місяць;   продаж речей - взагалі крайній варіант

Трейдинг же всіх цих недоліків позбавлений, якщо вам вдасться увійти в число успішних трейдерів, то питання як взяти кредит з поганою кредитною історією однозначно перестане бути актуальним. Я не кажу, що ви відразу почнете заробляти золоті гори, скоріше навпаки, без належної підготовки ви будете зливати депозит за депозитом. Але навчання може все виправити.

Я не кажу про дорогих багатомісячних курсах. Мені, наприклад, свого часу допоміг матеріал « Як стати успішною людиною? Практичний посібник! + Курс занять на 28 днів! ».

Трейдинг гарний ще й тим, що не зажадає від вас ніяких витрат крім як на відкриття депозиту. Не потрібно ні орендувати площі, ні наймати персонал, ні витрачатися на логістику, ні продумувати рекламну кампанію. Якщо додати до цього можливість працювати на себе, то отримуємо практично ідеальний варіант заробітку. На шляху до світлого майбутнього тільки одна перешкода - відсутність знань у новачка, але його легко подолати.

Трейдинг як альтернатива дорогим кредитам!

Будь-яка справа вимагає вкладень, і трейдинг не виняток. Але почати заробляти можна з порівняно невеликої суми. Для більш-менш помітних результатів я б рекомендував відкривати депозит не менше $ 200, чим більше депозит, тим більше буде прибуток. Головне - торгувати по стратегії, чітко дотримуючись правил входу в ринок і супроводу позиції. Як приклад непоганий торгової стратегії можу привести ТС «Точний вхід», докладніше з нею можна ознайомитися в статті « Бінарні опціони стратегії! Найкраще творіння Віктора Самойлова! ».

З іншого боку, задумайтеся, адже за кредитом лише на відсотки банку / МФО ви віддасте набагато більше, ніж знадобиться для того, щоб спробувати торгувати на біржі. А якщо ви зможете торгувати в плюс стабільно, то і думати, як взяти кредит з поганою кредитною історією, можливо, не доведеться.

І головне - пам'ятайте, що і великі трейдери, і просто люди, стабільно торгують в плюс, колись були точно такими ж, як і ви, що сумніваються новачками. Єдино відмінність між вами полягає в тому, що вони не опускали руки, вчилися і в кінці кінців їх праці винагородити. Детальніше про реальні історії швидкого заробітку можна прочитати тут « Історії успіху ».

А отримати достатню теоретичну базу, яка допоможе Вам почати торгувати прибутково, допоможе підписка на розсилку нашого порталу.

Отримати покрокову інструкцію заробітку на email!

Висновок

Питання, як взяти кредит з поганою кредитною історією залишається популярним завжди. Не важливо, що саме стало причиною зіпсованої КІ, це можуть бути й об'єктивні складності (втрата роботи, хвороба і т. Д.), Так і негідну поведінку боржника. Важливий разом - людині стає складніше в рази отримати кредит на загальних умовах.

На щастя, існує кілька способів вирішення цієї проблеми. Звичайно, в більшості випадків доведеться переплатити за відсотки (кредитор страхується), але позику взяти можна і в складній ситуації без грошей ви не залишитеся. І ще одна приємна новина - якщо ви все ж вирішили користуватися позиковими грошима, то знайте - з часом кредитна історія виправитися. Тобто банки, бачачи те, що ви почали виправлятися, почнуть поблажливіше ставиться до вас і можуть видати кредит на загальних підставах.

І моя вам щира порада - не забувайте про альтернативні варіанти заробітку. Все-таки краще не залежати від позикових грошей і є чимало способів домогтися цього.

>

>

>

Зміст: Чим загрожує погана КІ?
1. Що таке кредитна історія?
Чим загрожує кредит з простроченням і погана КІ?
Як взяти кредит з поганою кредитною історією?
4. Допомога в отриманні кредиту за відкат - легально чи це і чи варто ризикувати?
6. Позика у приватної особи - чи варто зв'язуватися?
Чи реально виправити КІ?
Як повернути своє життя на 180 °?
Вічне питання - де взяти грошей?
1. Що таке кредитна історія?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online