Пальчикові ігри для дітей від 1 року до 5 років

  1. Різноманіття пальчикових ігор
  2. Зв'язок дрібної моторики з інтелектуальними здібностями
  3. Простота ігрового процесу
  4. Безпека

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Пропоновані інтернет-магазином «Маленька Країна» пальчикові ігри для дітей допоможуть розвинути дрібні моторні функції. Купуйте ці товари, і в процесі занять з ними покращиться координація рухів малюка, зміцніють його ручки, він стане більш уважним і посидючим. Привабливі ціни дозволять заощадити сімейний бюджет.

Різноманіття пальчикових ігор


До цих ігор належать взагалі все заняття, під час яких дитина маніпулює будь-якими предметами за допомогою пальців рук, або бачить іграшку в самих своїх пальчиках. В останньому випадку яскравою ілюстрацією є старовинна забава, коли мама чи бабуся перебирає пальці дитини з приказкою «Сорока-сорока кашу варила, діток годувала». Зараз це нехитру пальчиковую гру для дітей 1-2 років можна зробити ще цікавіше, надягаючи на пальчики ошатні матерчаті або в'язані ковпачки з веселими пиками. Ця гра дуже подобається малюкам і заряджає їх позитивом.


Ця гра дуже подобається малюкам і заряджає їх позитивом

Пальчиковий театр.


Для хлопців старшого віку пропонуються інші ігри, більш складні і по-справжньому розвиваючі. Серед цих пропозицій наступні товари:



Широта нашого асортименту дозволить покупцеві вибрати відповідну іграшку для того, щоб вона сподобалася дитині. Ми гарантуємо, що малюк буде із задоволенням грати і правильно розвиватися. Збираючи з фігурок геометричні візерунки і розігруючи п'єси в ляльковому театрі, дитина буде долучатися до творчого життя і отримувати уявлення про справжню красу. Це розвиває художній смак, без якого сучасна людина не може вважатися гармонійною особистістю. Крім того, власноручне творчість підвищує самооцінку дитини. Не слід тільки забувати про заохочення його за працю. Хваліть малюка, і він виросте упевненим в собі.


Зв'язок дрібної моторики з інтелектуальними здібностями


Велика кількість фахівців і, в тому числі, педіатрів, висловлює обгрунтоване думка про те, що дрібні моторні функції сприяють розвитку інтелекту. Це пояснюється наступним чином. Розумові здібності залежать від кількості нейронних зв'язків в головному мозку. Залежність пряма - чим тісніше нейрони пов'язані між собою, і чим більше комунікаційних каналів встановлено між ними, тим швидше і ефективніше мозок вирішує виникаючі перед ним завдання. Простіше кажучи, у розумної людини кількість зв'язків між нервовими клітинами більше, ніж у людей зі слабкими розумовими здібностями.

Для виконання рухів пальцями рук головний мозок змушений віддавати команди на скорочення різних дрібних м'язів, пов'язаних з окремими групами нейронів. У цих умовах саме і утворюються нові нейронні зв'язки, так необхідні для розумової діяльності. І в цьому контексті слід сказати про наступне важливому моменті.


Пальчикові ляльки за казкою Репка.


Специфіка мозкової тканини полягає в тому, що одного разу встановлені зв'язки між нервовими клітинами залишаються в мозку протягом усього життя людини. Іншими словами, інтелект, закладений в дитинстві, нікуди не пропадає. Мислення може тільки розвиватися і поліпшуватися. Таким чином, купуючи у нас пальчикові ігри для дітей 2-3 або 4-5 років, ви фактично робите довгострокову інвестицію в інтелектуальні здібності своєї дитини. Коли в майбутньому ваш син стане відомим професором, покажіть йому іграшки, куплені колись у нашому інтернет-магазині, і скажіть, що саме вони привели його до успіху.


Простота ігрового процесу


Дуже важливою перевагою ігрових процесів, в яких задіяні пальці рук, є простота. Складні ігри стомлюють дітей, і вони швидко кидають заняття. Однак весь розвиває сенс пальчикових ігор полягає в тому, щоб грати в них якомога довше. Саме тривалі маніпуляції предметами розвивають дрібні моторні функції і, як наслідок, інтелект. Крім того, тривалий ігровий процес формує таку рису характеру, як посидючість, яка необхідна на етапі навчання в середній школі.

Пропоновані нами іграшки прості і тому не втомлюють дітей. Вони із задоволенням годинами вовтузяться з пазлами, будують з фігурок будиночки, збирають предмети з конструктора Лего. Яскраві оригінальні іграшки подобаються будь-якій дитині - і хлопчикові, і дівчинці.


Пальчикові ігри за казкою Курочка Ряба.


Безпека


Пропоновані нами пальчикові ігри виготовляються з урахуванням особливостей, властивих дітям з різних вікових категорій. Наприклад, для зовсім маленьких дітей іграшки навмисно виконані великорозмірними, щоб предмети не могли потрапити в дихальне горло або пройти в стравохід. Всі товари виробляються з нешкідливих матеріалів, що не завдають шкоди здоров'ю дітей. Для фарбування використовуються безпечні фарби, що не виділяють небезпечних сполук.

Звертайтеся до наших консультантів, і вони порекомендують кращий вибір з урахуванням віку вашої дитини, його статі і темпераменту. В найкоротший термін ваше замовлення буде доставлений за вказаною адресою.

Більш детально ознайомитися з асортиментом ви можете в каталозі нашого інтернет-магазину

Більш детально ознайомитися з асортиментом ви можете в каталозі нашого інтернет-магазину

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online