Вибрати ім'я для хлопчика або дівчинки народжених в лютому

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Нестійкий характер «людей лютого» Нестійкий характер «людей лютого».

Діти, народжені в лютому, відчувають вплив зодіакального знака Водолія. Як буває мінлива погода в цьому останньому місяці зими, так мінливий і непередбачуваний характер лютневих людей. Вони часто дають волю своїм емоціям, можуть спалахнути по незначному приводу. При цьому, не позбавлені амбітності і намагаються домогтися лідируючого положення в компанії і на роботі. Але тут явною перешкодою стає їх імпульсивний характер і відсутність витримки. Навіть вроджений розум і кмітливість не можуть повністю нейтралізувати «тягу» до безрозсудних вчинків, а прийняте із запаморочливою сміливістю рішення може виявитися помилковим. Проте, людина-«Февраль» будь-яким способом хоче дати волю своїм лідерським якостям, але часто кидається з однієї крайності в іншу і не знаходить «золоту середину».

Єдність протилежностей?

Суперечливість цієї оригінальної натури проявляється буквально у всьому. Те людина загоряється бажанням робити добро, «облагодіяти» весь світ і кожного окремо. Заради цього він здатний принести в жертву і свого часу, і кошти, і сили. Те, намітивши собі за мету для зміцнення особистого авторитету, напролом йде до неї, егоїстично не помічаючи ті незручності, які доставляє оточуючим. І якщо на шляху до заповітної мрії виникає непередбачена перешкода чи хто-небудь «наважиться» перешкодити йому, людина- «Февраль» стає дратівливим. Взагалі-то, такі люди ображаються досить рідко, але всерйоз. Тоді бажання помститися кривдникові перекриває всі наміри, план помсти ретельно розробляється, а час для його виконання вже не має значення - головне, результат.

Дивно, що при такому норовливий характер, лютневі люди, як правило, створюють міцні сім'ї, становят поступливими подружжям і турботливими батьками.

Імена «дітей лютого».

Щоб трохи пом'якшити вроджений важкий характер дітей, які народилися в лютому, їм слід підбирати мелодійні, «м'які» імена.

Чоловічі імена для хлопчиків народжених в лютому:

Імена для хлопчиків, народжених в лютому, можна вибрати з наступного списку - Валентин , Тимофій , Іван , Віталій , Олександр , Аркадій , Георгій

Жіночі імена для дівчаток народжених в лютому:

Рита , Ганна , Аліса , Наталя , Віра , Світлана

А ось чоловічі та жіночі імена Валерій , Йосип , Ростислав , Ігор , Катерина , Вероніка , Тамара , Маргариті іта , Зінаїда , Швидше за все, не принесуть успіху людям, народженим в лютому.

Єдність протилежностей?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online