Як купити квартиру за Києвом? ЖК "Европейське місто"

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

11 лютого 2015 року, 14:23 Переглядів: 11 лютого 2015 року, 14:23 Переглядів:   Мріючи про власне житло, я переглянула безліч сайтів з інформацією

Мріючи про власне житло, я переглянула безліч сайтів з інформацією. Але все-таки вибір зупинила саме на цьому будинку. А саме на комплексі "Европейське місто" саме в ньому я вирішила купити однокімнатну квартиру . Але найголовніше здивувало те, що забудовник щотижня проводить для всіх бажаючих малі екскурсії по будівельним майданчикам майбутніх будинків. При виборі квартири забудовник намагається дізнаватися смак і потреба майбутнього власника.

Це дуже приємно, так як відразу відчувається, що саме ці люди не підведуть. На даний момент при покупці квартири не було проблем. А це важливо при піку розвитку будівництва в столиці, так як часто виникають конфлікти і судові питання з неусвідомленими забудовниками. У моєму ж випадку я була впевнена в забудовника і не пошкодувала з покупкою квартири.

Фірма даного комплексу володіє всіма потрібними документами і надає їх на перше прохання. Всі знають про те, що в даний момент в столиці багато будинків від забудовника проводяться з порушенням. А саме з технічно не робочими інструментами, впровадженням поганого оснащення, не мають відповідної кваліфікації персоналом і поганим будматеріалом. Даним способом фірми намагаються заощадити, проте в результаті піддають життя мешканців небезпеки.

Я дуже переживала з цього приводу, але тепер впевнена, що мій забудовник відповідально ставиться до своєї справи. Всі будинки будуються з впровадженням новітніх розробок і будматеріалів. Перед здачею в експлуатацію будь-який комплекс проходить атестацію у відповідній незалежної від фірми комісії. В результаті фірма забудовник має не один сертифікат якості на будівництво. Тому я і вибрала комплекс "Европейське місто". І не переживаю за збереження власного житла.

Плюс моєї покупки також в тому, що будинок розташований в хорошому районі. Поблизу безлічі магазинів і аптек, а також шкіл, дитячих садків, і так всім потрібних жінкам салонів краси.

Мій майбутній будинок будується на вул. Жилянська, а це означає, що у мене не буде проблем з поїздкою на роботу, прогулянки і зустрічі. У районі зупинки розташованої поблизу будинку можна виїхати кількома маршрутами, в залежності, куди мені потрібно.

Я в будь-який момент можу приїхати і подивитися, як проходить будівництво майбутнього будинку. А це зауважте, може виконати не кожен забудовник. Дуже рада, що придбала квартиру і з нетерпінням чекаю завершення робіт, рекомендую зупинитися на придбанні квартири саме в цьому комплексі.


Мешканець ЖК "ЄВРОМІСТ" - Репешко Тетяна Дмитрівна

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Як купити квартиру за Києвом? ЖК" Европейське місто "". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online