Аделаджа закликає прихожан брати владу

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

6 грудня 2010, 7:48 Переглядів:

«Посольство Боже». Вчора на службі Аделаджа був в яскраво-блакитному костюмі, а Боссе - в скромному коричневому. Фото: М. Петик.

Вперше за останні кілька місяців скандальний пастор "Посольства Божого" Сандей Аделаджа з'явився на люди. З літа його ніхто практично не бачив, навіть сусіди по будинку в Ірпені. Вчора Аделаджа провів службу в церкві. І закликав паству ... йти в депутати всіх рівнів і брати влада в країні!

Слухайте аудіо запис Пастори обсужают, як вони протягом чотирьох років будуть готувати членів "Посольства Божого" в політику

ВІН ПОВЕРНУВСЯ. Десятки дорогих авто, джипи, автобуси і сотні прихожан зібралися біля намету на вулиці Іжевської (Осокорки) ще задовго до початку служби "Посольства Божого". На розкладках - книги пастора Аделаджі по 25-30 грн., Диски з проповідями - по 15 грн. і касети з піснями Віктора Павлика в честь "Посольства" - лише по 3 грн. Сандей з'явився в залі раптово: раптом серед танцюючих парафіян з'явилася людина в яскраво-блакитному костюмі. "Чому погано танцюєте? Що це таке!" - обурився пастор в мікрофон. Під приголомшливу музику він почав скакати по сцені з українським прапором на плечі, показуючи, як потрібно веселитися. Натовп заревів від радості. "Я півроку його вже не бачила, спеціально сьогодні прийшла, щоб подивитися на нього!" - мало не плакала літня жінка. Була в залі і дружина пастора Боссе , Поруч - її охоронець.

дивіться фото У строкатому костюмі Аделаджа молиться за своїх депутатів-прихожан

ДЕПУТАТИ. Якщо три роки тому зі сцени "Посольства" звучали заклики стати мільйонерами, навчитися заробляти гроші на біржах і вкладати їх в інвесткомпанії, то тепер тут нова "фішка" - взяти владу. Дев'ять прихожан на останніх виборах стали депутатами місцевих рад. Одна з них - депутат Яготинської ради, друга - Вишневого, пройшла по мажоритарному округу, перемігши чемпіона Кирила Чупринина. "Дев'ять депутатів - це крихта. Через чотири роки нас повинно бути набагато більше, так що готуйтеся зараз!" - переконував усіх Сандей. Одного з пасторів тут же призначили головним, йому доручили створити команду і навчити майбутніх кандидатів в депутати.

ПАСТОР НІ ПРИ ЧОМУ? Основна ж тема вчорашнього зібрання - Сандей не винен у справі "Кінгз Кепітал". На величезному екрані включили запис інтерв'ю адвоката Аделаджі Андрія Федура. Правда, побачити на екрані його самого з технічних причин було неможливо, чувся тільки голос: "Аделаджа не має відношення до справи" Кінгз Кепітал ". Ніхто в гіпнозі парафіян його не звинувачував, цього в справі немає".

Андрій Федур підтвердив "Сегодня" свої слова у фільмі для парафіян: "Сандей керує потужної релігійною організацією, і комусь це не подобається. Він злочинів не скоював, і доказів не існує в природі".

Кожному прихожанину вчора роздали по кілька примірників "церковної" газети "Голос правди" із заявою адвоката. У ній стверджується, що Аделаджа - НЕ аферист, а справжніми аферистами нібито є Бандурченко, Сафонов (засновники "Кінгз Кепітал"), Тютюнник, Чернявський і Томченко (колишні парафіяни). Церква збирається відмивати зіпсований імідж Аделаджі і самого "Посольства". Заради цього в столиці влаштовують автопробіги (правда, з 100 авто в суботу на пробіг прибуло 20. - Авт.). Крім того, парафіяни будуть закидати киян листівками, газетами, роздаючи їх на вулиці, кидаючи у поштові скриньки, і завалювати інформаційні сайти повідомленнями про невинність Сандея.

ЗАТЯГУЄ СПРАВУ?

Як нам розповів адвокат потерпілих Іван Боднарук, Сергій Тютюнник - це пастор з Донецька. "Тютюнник критикував Аделаджу і розповідав про те, що той робив. Віктор Чернявський відмовився від свого будинку і дорогої машини, повіривши, що все це піде бездомним дітям. Ігор Толмачов, колишній парафіянин, за моїми даними, перевозив гроші для" Кінгз Кепітал "в Америку. Тепер вони вороги Аделаджі ", - вважає Боднарук. Слідство у першій частині справи закінчено, адвокат і потерпілі з ним ознайомилися. Інша сторона, за словами Боднарука, тягне час, вони будуть знайомитися ще кілька місяців: "Ніякої політики в справі немає, Аделаджі загрожує 12 років в'язниці".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Аделаджа закликає прихожан брати владу". інші кримінальні новини дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Петик Марина

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Quot;Чому погано танцюєте?
ПАСТОР НІ ПРИ ЧОМУ?
ЗАТЯГУЄ СПРАВУ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online