Схуднення після пологів. Чому ми виправляється після пологів?

  1. Схуднення після пологів або чому ми виправляється?
  2. Набряки під час вагітності. Як уникнути?
  3. Як не поправитися під час вагітності? Правильне харчування.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Привіт всім читачам мого блогу !

Сьогодні я вирішила торкнутися проблеми, яка, напевно хвилює багатьох молодих матусь, а саме-схуднення після пологів. Якщо чесно, я ніколи особливо не переживала з приводу своєї ваги. І справа не в тому, що я не поправляюсь і у мене якась чарівна генетика. Ні, зовсім не так. Я досить легко набираю зайву вагу, якщо раптом вирішу відступити від свого звичайного режиму. Саме моє запам'ятовується «поправлення» було років 8 тому, в США- чіпси, піци, гамбургери і багато-багато смачних десертів, яких у нас мені до сих пір чомусь так і не вдалося побачити. Тоді я за 4 місяці зовсім непомітно для себе поправилась на 10 кг. І якщо я говорю-непомітно для себе, то це не означає, що непомітно було і для інших. Якщо на високій панночці ці кілограми, можливо, загубилися і були б непомітні, на моїх 158см це виглядало вкрай смішно. Точно також, втім, я виглядала і на останньому місяці вагітності. З тією лише різницею, що під час вагітності у мене видавався вперед живіт і набрала я вже не 10, а17кг.

З тією лише різницею, що під час вагітності у мене видавався вперед живіт і набрала я вже не 10, а17кг

Багато хто думає, що на це фото зроблено, коли я була вагітна. Насправді ж я ніколи і ніде не викладала своїх фото з пузіком- так сильно я собі там не подобаюся. А це-фото з подушкою)))

Напевно, Ви думаєте, що зараз я почну Вам розповідати, як я перепробувала всі дієти, купувала пластирі, диски 25 кадр і зелений кава, як шукала «свій» метод, розчаровувалася в собі і людях, страждала і плакала. Мабуть, майже всі історії про схуднення (в тому числі і після пологів), які мені траплялися а очі, чомусь починаються саме так. Але мене це все не торкнулося. Я точно знала, якої стратегії дотримуватися, якщо хочеш схуднути після пологів. І знала не тому, що народилася з «зірочкою на лобі», а тому що люблю і вмію читати і спостерігати і точно знаю, що робити потрібно, а чого не треба при схудненні. Ця стаття буде першою з циклу статей на тему схуднення. У них я розповім Вам, як за півроку повернулася до ваги до пологів і чому мені знадобилася на це півроку, поділюся своїми думками про різні дієти, а також розповім про свій власний досвід схуднення на 10 кг за 1 місяць. Якщо Вам цікава ця тема, то підписуйтесь, щоб не пропустити нові статті циклу.

Схуднення після пологів або чому ми виправляється?

Чесно скажу, що схуднення після пологів дуже сильно відрізняється від звичайного схуднення. Тут ні в якому разі не можна поспішати, так як велика небезпека завдати шкоди собі та малюкові, перервати грудне вигодовування або отримати який-небудь розрив в слідстві дуже швидкого повернення до фізичних навантажень. Проте, ми можемо і повинні вплинути на те, щоб наша фігура повільно, але впевнено повернулася в колишню форму. І хоча різко повертатися в колишню вагу небезпечно, але придбати цілком симпатичну фігурку можна вже через місяць-два після пологів. І найголовніше, що нам особисто для цього нічого не треба. Природа-матінка все зробить за нас. Але це тільки за умови, що під час вагітності ви не дозволяли собі нічого зайвого.

Але це тільки за умови, що під час вагітності ви не дозволяли собі нічого зайвого

Малюкові рік і чотири місяці.

Середні показники набору ваги при вагітності-від 6 до 21 кг (при багатоплідній вагітності). Звичайно, вони дуже усереднені. Наприклад, моя мама на восьмому місяці вагітності подвоїла свою вагу від 60 до 120кг Звідки береться ця вага? Чому ми виправляється? Адже всі ми знаємо, що середньостатистичні дітки народжуються з вагою від 2,5 до 4 кг (на крайній випадок в розрахунок не беремо). Відкрию Вам тайну- можливо, Ви враховуєте не всі показники набору ваги.

500г- вага плаценти, 1кг- матки, ще 1 кг важить навколоплідної рідини, 2 кг (в середньому) -це набір зайвої води, яка затримується в нашому тілі, ще 500г-збільшення грудей і близько 4 кг-це відкладення жиру під час вагітності. Вобщем, якщо розглянути всі окремо, то картина стає прозрачной- на вагу після пологів 100% ми вплинути не можемо нікак- адже все це закладено в нас природою і сприяє народженню малюка. При цьому сама ж природа згодом «нас і схудне!» Але на деякі чинники, я думаю, Ви, як і я, теж звернули увагу. Це вода і жирові відкладення. І ці показники у всіх різні-у кого-то вони коливаються в межах норми, а у кого-то зашкалюють.

Набряки під час вагітності. Як уникнути?

Уникнути надмірної набряклості можна. Досягається це досить простими методами. Всі ми знаємо, що отёкі- це надлишок води в організмі. Для того, щоб організм затримував менше вологи, треба ... ні-ні, не виключити її кількість! Цього робити не можна ні в якому разі. Споживання рідини протягом дня має бути близько 2-2,5 літрів. Потрібно виключити з раціону СІЛЬ! Всі продукти, в будь-якій мірі містять сіль, повинні бути замінені на аналогічні без солі. При чому це стосується не тільки таких очевидних продуктів, як соління, копченості, чіпси та інше, а й звичайного хліба, солодкої випічки (уважно читайте склади!), Сирів, пельменно-макаронних виробів, ікри і багато чого іншого. Так що, вагітні дівчатка хлібопічки і мультиварки Вам на допомогу!) Смачно, корисно і самі контролюємо вміст солі.

Важливо! Дане правило ні в якій мірі не поширюється на свіжі овочі та фрукти, які також містять сіль. Адже в незначній кількості вона нам все-таки необхідна для нормальної життєдіяльності і на набряки під час вагітності не вплине її така мала кількість.

Як не поправитися під час вагітності? Правильне харчування.

Якщо надлишок води в організмі і зіпсує нашу фігуру, то ненадовго. Все-таки після пологів набряки пройдуть самі собою протягом перших кількох тижнів (до місяця). Так і сталося з моєю мамой- любителькою солоної рибки і огурчіков- майже всі кілограми (більше 60!) Буквально випарувалися вже через місяць.

Але жирові відкладення так швидко нас не покинуть. Тому я впевнена, що стежити за своїм харчуванням треба починати з перших же днів, коли Ви дізналися, що вагітні. Уважно прислухайтеся до думки лікарів і намагайтеся починати правильно харчуватися вже на цьому етапі. Надалі це принесе у Ваше життя тільки позитивні моменти-Ви не видужала ні під час вагітності, ні після, Вам не доведеться готувати окремо для своєї дитини «корисну їжу», так як і Ваша харчування буде для нього корисним, а також Ви не будете провокувати незліченну кількість хвороб в своєму організмі, викликані неправильним харчуванням. Так що, дівчатка, якщо хочете зберегти фігуру, раджу під час вагітності зберігати і здоровий глузд. Губки бантиком і «Хочу шоколадку!» Або «Тягне на солоненьке!» Може і звучить досить зворушливо з вуст дівчини з модельною фігурою. Але, повірте, з фігурою Монтсеррат Кабальє Ви вже будете виглядати не мило, а комічно! Ну, і звичайно ж, гуляємо і дихаємо свіжим повітрям! Це, по-моєму, всім зрозуміло і в поясненні не потребує. Так само не зайвою буде зарядка .

Більш докладно про те, як правильно харчуватися під час і після пологів, я розповім в одній з наступних статей. Тому підпишіться , Щоб не пропустити.

А скільки Ви набрали під час вагітності? І як проходило Ваше схуднення після пологів. Як можна не поправитися під час вагітності? Напишіть в комментаріях- мені дуже цікава Ваша думка!

Схуднення після пологів або чому ми виправляється?
Як уникнути?
Як не поправитися під час вагітності?
Схуднення після пологів або чому ми виправляється?
Наприклад, моя мама на восьмому місяці вагітності подвоїла свою вагу від 60 до 120кг Звідки береться ця вага?
Чому ми виправляється?
Як уникнути?
Як не поправитися під час вагітності?
А скільки Ви набрали під час вагітності?
Як можна не поправитися під час вагітності?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online