Гороскоп на 2014 рік для Терезів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(23 вересня - 23 жовтня) (23 вересня - 23 жовтня)   Довгий транзит Марса, перебуває у вашому знаку до 25 липня, додасть активності в житті Терезів

Довгий транзит Марса, перебуває у вашому знаку до 25 липня, додасть активності в житті Терезів. Але разом з нею збільшаться агресія, нервозність і внутрішнє роздратування. Крім того, з усіх боків на цей знак буде спрямовано "планетарні кути".

Що ж радить гороскоп на 2014 рік робити Терезам? Перш за все вони повинні розквитатися з минулим в особистому та професійному сфері. Перше півріччя доведеться опустити голову і працювати не покладаючи рук.

Однак, після грози засяє веселка, коли Юпітер (з 16-го липня) виявиться в сприятливому аспекті секстіля. Ваги заслужили повагу і захоплення зірок, завдяки своєму чарівності і мудрості. Планета удачі принесе їм в подарунок нові сили і енергію, і це допоможе відновити свої позиції і убезпечити себе, щоб знову легко парити по життю.

Любов і відносини: гороскоп на 2014 рік для Терезів

2014 рік виведе особисте життя на новий рівень. Ваги, які перебувають у шлюбі, раз і назавжди перестануть сприймати свої відносини, як належне. Ті, хто поки самотні, отримають вагомий шанс знайти щось серйозне в стосунках.

Девіз першої половини 2014 роки для Терезів - обережність і поміркованість! Друга половина року буде більш спокійною, не уявляючи особливих проблем для тих, хто народився під цим знаком елегантності і витонченості.

Рік стартує з правлячої Венери, що знаходиться в ретрогради і відправляє Терезів в ностальгічне подорож до відносин з минулого. Можна використовувати перші два місяці року, щоб поглянути під іншим кутом на минулі моделі в партнерстві. Всі ці висновки і коригування Ваги зможуть використовувати починаючи з березня.

Зверніть увагу на 21 січня, коли Місяць увійде в знак Терезів, створивши сприятливий трин, який допоможе розібратися в стосунках і знайти потрібну людину. Цілком можливо, що люди, які вас довго не помічали, звернуть на вас свою увагу.

Деякі Ваги в минулому році допустили чимало помилок в любові. Це сталося через те, що планета успіху на той момент від них відвернулася. Однак в липні 2014 року Юпітер увійде в знак Лева, щоб створити гарний секстіль до вашого знаку, дозволяючи знайти нових друзів, а можливо, і знайти свою половинку. Таким чином, починаючи з літа багато Ваги вже не будуть самотні, а деякі пари можуть прийняти рішення узаконити свій союз.

Кар'єра і фінанси: гороскоп на 2014 рік для Терезів

Головною проблемою Терезів в першій половині 2014 року транзит Марса, який по 25 липня проходить через їх власний знак. Якщо він добре аспектіровани в особистому гороскопі, то принесе енергію та ініціативу, якщо погано - імпульсивність, поспіх, відчайдушність і конфліктність. Марс в опозиції з Ураном подвоїть ймовірність неприємних сюрпризів, в квадратурі з Юпітером посилить проблеми, а в квадратурі з Плутоном придбає руйнівний потенціал.

Кращий спосіб згладити це агресивне вплив - направити такий величезний енергетичний потенціал в сторону різної діяльності. Це може бути фізична активність, боротьба за благородну справу або благодійність.

З липня всі зміниться і Терези зможуть бути впевнені в що з'явилися можливості і в тому, що вони роблять. Деякі з них зможуть знайти, нарешті, хорошу роботу або зайняти бажану посаду. А ті, хто вже знайшов своє місце в житті, отримають у другій половині року ще більше приводів для оптимізму.

В цілому перспективи кар'єри у Терезів виглядають як не можна краще. Вони напевно виявляться переможцями на фініші власної гри, а важка праця протягом останніх 12 років цілком окупиться.

Здоров'я: гороскоп на 2014 рік для Терезів

Ваш спосіб життя і звички потребують серйозної реконструкції в сторону охорони здоров'я. Цю досить трудомістке завдання слід вирішити в цьому році. Перш за все слід зайнятися плануванням свого часу, щоб досить відпочивати після рутинних робіт.

Перша половина 2014 року потребуватиме від Терезів регулярних медичних оглядів та іншої діяльності за загальним оздоровленню свого організму. Несприятливі аспекти Марса в першому півріччі підсилюють ризик травм і нещасних випадків. Будьте обережні, обходьте стороною авантюрні і надто складні завдання. Можливі неприємності, пов'язані з кістково-м'язовою системою, тому уникайте надмірних навантажень у фізичній діяльності.

© При копіюванні матеріалу наявність активного посилання Гороскоп 2014 на Предсказаніе.Ru обов'язково.

Що ж радить гороскоп на 2014 рік робити Терезам?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online