Гороскоп 2010р, гороскопом 2010 Ваги прогноз на майбутній рік металевого Тигра в річному пророкування астролога.

2010 Тигра для багатьох Терезів - досить значний і багатообіцяючий рік. В цей час різне спілкування, нові плани будуть включати в себе не тільки ефективне самовираження, а й сприятимуть появі нових романтичних зв'язків, активізації професійної діяльності. Тому 2010 рік Терезам потрібно провести з максимальною віддачею, так як рік Тигра - це один із найважливіших років, що сприяє виходу Терезів на новий рівень.
У першій половині 2010 року Тигра ваш особистий авторитет в професійній сфері, укладення нових договорів, а також розробка нових проектів будуть дуже успішні. Зростання особиста чарівність, сексуальний потенціал, а також везіння, дароване Тигром, сприятимуть в досягненні намічених цілей з мінімальними зусиллями.
Особливо вдало складеться друга половина 2010 року, в цей період більшість Терезів будуть перебувати на гребені успіху: їм може повести в лотереї, вони зможуть виграти спортивні змагання, успішно укладуть угоди і реалізують будь-які раніше намічені плани. Зросте також фінансова стабільність, з'явиться можливість отримання доходів з нових джерел.
В особистому житті в2010 р у більшості Терезів намічається ряд великих змін: з'являться нові люди, розшириться коло знайомих і друзів, близьких вам по духу. У той же час може виникнути необхідність з'ясування відносин з близькими людьми, що потребують багато часу, сил і фінансових витрат. Тому щоб не доводити справу до крайнощів, і не перешкодити громадській діяльності, не забувайте своєчасно приділяти час близьким, коханим, дітям. В іншому випадку ваш успіх до кінця року може бути зведений до нуля негативними тенденціями в особистому житті.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Увага, гороскоп на 2010 рік білого металевого тигра розташований на це сторінці - описує загальні тенденції характерні для знака зодіаку Терези в 2010р. Унаслідок вашої унікальності, загальний гороскоп на 2010 рік для знака Терезів може не відображати реальність. Точне передбачення можна отримати тільки при складанні персонального гороскопу на майбутній 2010 рік. Отримати точний персональний гороскоп, можна перейшовши за посиланням, розташованій нижче.

Розрахуйте точний персональний гороскопи на 2013 рік для свого знака зодіаку Терези:

Інші персональні гороскопи для знака зодіаку Терези:

Інші зодіакальні гороскопи на 2010 рік тигра для знаків зодіаку:

2013 рік буде роком Змії, читайте що новий 2013г пророкує для знака зодіаку Терезів: гороскоп для Терезів на 2013 рік .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online