Територія комфорту в «Казані XXI століття»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

13.11.2009

Комплексна забудова стає характерною тенденцією будівництва в Казані, оновлюючи вигляд тисячолітнього міста. Одним з найбільш яскравих прикладів цієї концепції є житловий комплекс "Казань ХХI століття", що поєднує в собі різноманітність пропозицій по домівках різної комфортності, квартирах, планувань і варіантів оплат.

СМІЛИВІСТЬ БЕРЕ МІСТА

Комплексна забудова ЖК Казань XXI століття переступила в цьому році символічний екватор будівництва, коли був зданий в експлуатацію одинадцятий за рахунком будинок з двадцяти запланованих проектом Комплексна забудова ЖК "Казань XXI століття" переступила в цьому році символічний екватор будівництва, коли був зданий в експлуатацію одинадцятий за рахунком будинок з двадцяти запланованих проектом. До грудня місто - новобудову доповнять ще три багатоповерхових будинки - акти про їх прийом знаходяться в стадії завершення оформлення. Незважаючи на негативний вплив світової фінансової кризи на економіку країни, будівництво в комплексі не зупинявся. І зараз можна сказати, що ступінь готовності забудови одного з кращих за географічним розташуванням мікрорайонів досить висока. У міру зростання темпів робіт, компанія "Казань XXI століття" може стати першою в республіці, хто зумів втілити принципово нову концепцію комплексної забудови.

Житловий комплекс "Казань XXI століття" є першою чергою реалізації інвестиційного проекту "Сьоме небо", запропонованого "АК БАРС" Банком і ТОВ "Казань XXI століття". Примітно, що компанія виступає в якості забудовника, продавця і керуючої компанії, забезпечуючи повний супровід проекту. Консолідація цих функцій в руках однієї компанії позбавляє жителів від неприємностей не тільки при оформленні угоди з купівлі квартири, але і при подальшому обслуговуванні будинку. Таким чином, ТОВ "Казань XXI століття" залишається вірним супутником своїх жителів.

І це не дивно, адже стратегічна мета проекту - створення сучасного багатофункціонального житлового району на 1,5 млн. Кв. метрів. Масштабність комплексної забудови та її соціальна значущість були оцінені державою. В рамках проекту "Доступне і комфортне житло" федеральний уряд виділив субсидії на розвиток соціальної сфери і будівництво всіх автомобільних доріг на території проекту "Сьоме небо".

Обрана територія забудови має всі умови для створення сучасного мікрорайону: відмінні транспортні перспективи і сприятлива екологічна обстановка. Адже це найвища точка Казані, де завжди насолоджуєшся свіжим повітрям. "Місто в мініатюрі" складається з 20-ти житлових будинків, витриманих в єдиній колірній гамі, але в той же час, не дозволяючи злитися в єдину масу.

Комплекс має особливу територію - це будинки підвищеної комфортності. Чотири 8- поверхові будівлі з панорамним склінням утворюють квадрат, створюючи окремий мікрорайон. Кожен будинок має свій власний внутрішній двір і підземний паркінг.

Повноцінному і комфортному проживанню в мікрорайоні сприятиме майбутній відкриття трьох дитячих садків, школи на 800 місць з критим басейном і стадіоном. А поки на території вже відкриваються перші салони краси, стоматологічні кабінети, магазини крокової доступності, офіси. Інфраструктура мікрорайону набуває все більшої завершеність.

ІПОТЕКА ВІД 10% РІЧНИХ

Добре розуміючи, що покупка квартири - велика подія в житті кожної родини, а матеріальні можливості у всіх різні, забудовник ТОВ "Казань XXI століття" формує власне управління продажів. Це дозволяє постійно відслідковувати динаміку купівельного попиту, особливості споживчих переваг, вивчати причини, що змушують відкладати, або зовсім перешкоджати укладанню угоди. Саме налагоджений зворотній зв'язок з потенційними покупцями допомагає зібрати аналітичний матеріал, який служить поштовхом для подальшого поліпшення умов покупки житла.

Всі будинки, пропоновані до продажу, введені в експлуатацію. А з введенням нових будинків вибір квартир в ЖК "Казань XXI століття" стане ще різноманітніше. Без сумніву можна сказати, що серед тисячі пропозицій навіть найвимогливіший покупець зможе знайти для себе підходящий варіант.

І хоча ціновий діапазон квартир дозволяє охопити широке коло громадян з різними доходами, ТОВ "Казань XXI століття" пропонує різноманітні варіанти по оплаті житла. До речі, бажаючі придбати тут квартиру в іпотеку, можуть скористатися ресурсами будь-якого банку.

Поряд з цим, ТОВ "Казань XXI століття" впровадила кілька власних кредитних програм. Перший крок був зроблений з введенням безпроцентної розстрочки на один рік. Але короткий термін влаштовує не всіх клієнтів, тому до неї додалася трирічна платна розстрочка. Пізніше, йдучи назустріч побажанням громадян, забудовник запропонував власну програму з максимальним на сьогодні періодом розстрочки в 10 років. Обов'язковою умовою участі в цих програмах є внесення початкового внеску в розмірі 30% від вартості житла, що купується. Оновлення програмного забезпечення, як можна помітити, проходить в режимі "он-лайн". Цьому сприяє можливість прямої взаємодії ТОВ "Казань XXI століття" з "АК БАРС" Банком.

Але коли цієї весни на території республіки заробила федеральна програма кредитування громадян за стандартами АІЖК, компанія "Казань XXI століття" сприяла її просуванню з тим, щоб люди вчасно змогли скористатися державною підтримкою при покупці житла. За словами глави компанії, що управляє Едуарда Галеева, головними її достоїнствами є низька процентна ставка - від 10% річних і збільшення терміну кредитування, які полегшують тягар щомісячних виплат.

Програма набула великої популярності серед клієнтів компанії "Казань XXI століття" ще й тому, що до погашення приймається материнський капітал. Покупець може скористатися іпотекою АІЖК, якщо його вік на момент погашення кредиту не перевищить 65 років. Мінімальний початковий внесок становить 30% від вартості квартири, що купується, максимальний термін кредиту - 15 років. Залишок вартості оплачується рівними частинами щомісяця, можливе дострокове погашення.

ТОВ "Казань XXI століття" має намір і надалі активізувати продажі за вигідними для покупця програмами, враховуючи можливості клієнтів на поточний момент. Галеев впевнений, що людина сьогодні купує умови майбутнього життя для себе, своїх дітей. А попереду - освоєння другої черги проекту "Сьоме небо", який подарує комфорт новим сім'ям.

ТОВ УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ Казань XXI століття ТОВ "УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ Казань XXI століття"

м Казань, пр. Камалеева, 6 (колишня вул. Курська, 27а)

тел. (843) 272-09-60

з проектною документацією ви можете

ознайомитися на сайті www.kazan21.ru

Ліцензії: ТОВ "Казань 21 століття" - К046746 від 12.12.2008г.

ТОВ "Керуюча компанія Казань XXI століття" -Д825414 від 29.12.2006р.

На правах реклами

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online