Арбітраж відмовляється банкрутити бізнесмена, поки він не прояснить долю свого літака Іл-103

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Арбітражний суд Алтайського краю з позовом про власне банкрутство звернувся великий місцевий підприємець Іван Вдовін, відомий тим, що відмовився виконувати рішення суду про стягнення з нього 100 млн руб.
Як випливає з матеріалів справи А03-18962 / 2015 року, приводом до подачі заяви стала неможливість виконати вимоги кількох кредиторів. Позов був поданий 1 жовтня, але суддя Анжеліка Донцова виявила в ньому порушення і залишила без руху.
Зокрема, до спрямованого до суду позовом не була прикладена цілий пакет документів. Вдовін не розкрив інформацію про своїх рахунках і вкладах, копії документів про відбувалися протягом трьох років угодах, в опису майна не вказав відомості про місце знаходження або зберігання належного йому літака Іл-103с (п'ятимісний одномоторний поршневий пасажирський літак), його вартості та інформації про заставі та заставодержателя.
Крім того, суд попросив позивача представити документи, що підтверджують наявність заборгованості, і відомості про те, як отримані позики були витрачені. До теперішнього часу ці документу вже представлені.
Як пише портал "Сібінфо", Іван Вдовін був одним із власників збанкрутілого готельно-оздоровчого комплексу "Здравниця" Ая ". Суд в 2013 році стягнув з нього 100 млн руб., Які підприємець не заплатив, в результаті чого пристави заборонили йому виїзд за кордон і заарештували частки в статутних капіталах 10 організацій. За даними інформагентства "Атмосфера", Вдовін також відомий тим, що з вертольота застрелив в Кіслухінском заказнику лося. За це він отримав 2,5 роки умовно.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online