12 правил виховання найбагатших людей планети, які всього добилися самі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Хлопці, ми вкладаємо душу в AdMe.ru. Дякуємо за те,
що відкриваєте цю красу. Дякую за натхнення і мурашки.
Приєднуйтесь до нас в Facebook і ВКонтакте

Найчастіше ми думаємо, що діти найбагатших людей планети ростуть в тепличних умовах: при повному достатку і мінімумі проблем. Але, виявляється, найуспішніші люди в світі роблять акцент у вихованні зовсім на інші речі, які набагато важливіше.

Ми в AdMe.ru вважаємо, що, навіть якщо ви не мрієте виростити мільйонера, вам все одно варто ознайомитися з правилами виховання від мільярдерів зі списку Forbes.

«Одного разу, коли мені було 4 роки, мама зупинила машину за кілька миль до нашого будинку і сказала, що тепер я повинен сам знайти дорогу додому через поле. Вона піднесла це як гру, і я тільки зрадів можливості в неї пограти. Я ріс, і завдання ставали складніше ... Для багатьох таке виховання може здатися суворим, але батьки хотіли, щоб ми росли сильними і вчилися покладатися на самих себе ».

«Мама робила маленькі дерев'яні коробочки для серветок і кошики для сміття. Її майстерня розташовувалася в садовому сараї, а наша робота полягала в тому, щоб їй допомагати. Ми розфарбовували її вироби, а потім їх складали ... »

Дуже важливо, коли діти мають можливість допомагати батькам . Це не тільки показує їм, як влаштований світ, а й створює відчуття ліктя в сім'ї і роботі.

"Якщо ви хочете, щоб дитина зрозуміла , Як працюють двигуни, ви не будете спершу вчити його користуватися гайковим ключем і розповідати йому все про викрутку », - каже підприємець. Він пропонує показати дитині двигун і запитати, як би він розібрав його на частини. Намагаючись вирішити поставлене завдання, він зрозуміє, які інструменти йому необхідні для цього, і почне вивчати, як вони працюють.

У житті дітям доведеться зіткнутися з багатьма труднощами, і вони повинні бути готовими до них .

«Я ніколи б не пішов в похід за власним бажанням, я роблю це лише для того, щоб вони хоч іноді стикалися з труднощами. Вони повинні самі готувати, і прибирати, і робити все, що роблять в походах ».

Вони повинні самі готувати, і прибирати, і робити все, що роблять в походах »

«Уміння правильно ставити запитання розвиває не тільки творчі здібності, а й критичне мислення. Це є одним з важливих умов успіху в наш час ».

«Дайте можливість дітям шукати себе , Своє покликання, підтримуйте їх вибір. Навіть якщо в деяких питаннях вони будуть зустрічатися з проблемами - без цього неможливий підйом вгору ».

«Наші діти росли в звичайних умовах . Ми все життя прожили в одному будинку, який я купив в 1958 році. Вони не розселялися в дорогі новомодні будинку, не літали на приватних літаках. Вони їздили до школи на автобусі. Кожен член сім'ї Баффетт в Омасі ходив в державну школу. Діти ходили в ту ж школу, де навчалася їхня мати. Тому вони не вважали, що ми фінансово відрізняємося від інших ».

Багато звички дорослої людини родом з його сім'ї. Тому дуже важливо прищепити правильне ставлення до грошей якомога раніше. Наприклад, в сім'ї Рокфеллерів діти працювали завжди. Їх також вчили контролювати свої доходи. Частина відкладали, частина віддавали на благодійність, решта витрачали на свій розсуд, при цьому записували витрати в спеціальні книги.

« недбале поводження призводить до псування речей. Ми з дружиною не біжимо купувати заміну. Або ось ще приклад: якось приїхали на дачу, і виявилося, що один з синів забув змінний одяг. І весь тиждень щовечора він сам стирав свої речі ».

«Ми встановлюємо час, після якого можна користуватися гаджетами. У їхньому випадку це допомагає заснути в розумний час. Ми не давали смартфони нашим дітям, поки їм не виповнилося 14 років ». Гейтс пояснив, що намагається зробити так, щоб діти використовували смартфони для корисних занять, наприклад для виконання домашніх завдань або спілкування з друзями.

У родині Стіва Джобса була традиція : Щовечора вечеряти вдома за великим столом на кухні, обговорювати книги, історію і багато інших речей. Ніхто не діставав iPad або комп'ютери. Діти були зовсім не прив'язаними до всіх електронних пристроїв.

Чак Фіні обмежував витрати дітей і влаштовував дітей працювати на канікулах. Син Патрік продавав морозиво, а дочка Діана сама оплачувала всі витрати. Все це для того, щоб вони знали ціну грошам і навчилися їх цінувати.

Хлопці, ми вкладаємо душу в AdMe.ru. Дякуємо за те,
що відкриваєте цю красу. Дякую за натхнення і мурашки.
Приєднуйтесь до нас в Facebook і ВКонтакте

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online