Шнуров офіційно погодився приїхати до Омська з концертом

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: nefakt.info

Організатори підтвердили, що договір з групою укладено.

Угруповання «Ленінград» точно виступить в Омську 9 червня. З музикантами договір вже підписаний, угода з «Ареною Омськ», де намічається концерт, - «в процесі підписання». Квитки надійдуть у продаж найближчим часом, їх вартість ще уточнюється.

- Імовірно, технічне забезпечення концерту буде здійснюватися прокатними компаніями двох-трьох міст, в т.ч. компанією з Омська. Думаю, це буде одне з кращих заходів по світлового і звукового забезпечення в регіоні, - цитує організатора концерту Станіслава Заборовського.

Нагадаємо, приїзд Сергія Шнурова кілька днів тому анонсував в «Фейсбуці» віце-губернатор Володимир Компанейщіков. Він заявив, що були проблеми з пошуком підходящої концертного майданчика, але в цьому питанні допоміг президент «Авангарду» Володимир Шалаєв, який запропонував використовувати «Арену Омськ».

Розмови про концерт Шнурова почалися минулого літа - «Ленінград» став лідером опитування, кого хотіли б бачити омичи на День міста, але мерія запросила Надію Бабкіну. Після історії з невдоволенням обраної артисткою, що докотилася до федеральних ЗМІ, організувати концерт Шнурова пообіцяв тодішній губернатор Віктор Назаров . Виявив бажання приїхати і сам музикант.

Підписуйтесь на наш канал в Яндекс Дзен .

Знайшли друкарську помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

Знайшли друкарську помилку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online