Блиск і злидні. Будинки наших знаменитостей в юності і зараз (47 ФОТО)

  1. Дима Білан
  2. Віктор Рибін і Наталія Сенчукова
  3. Лада Денс
  4. Максим Галкін
  5. Маша Распутіна
  6. Стас Михайлов

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні вони заробляють мільйони і живуть в сліпучої розкоші. Їх запити і фантазії часом ставлять в тупик архітекторів і будівельників. Їх маєтки викликають заздрість і захоплення одних, злобу і глузування інших. Але проти будь-якого думки є один залізний аргумент: вони можуть собі це дозволити - тим більше, що багатьом довелося пройти довгий і важкий шлях «з самих низів». Anews пропонує поглянути.

Дима Білан

Народний артист Кабардино-Балкарії і поки що єдиний російський переможець «Євробачення» провів дитинство в містечку Майському в 50 км від Нальчика, на околиці с «говорить» назвою Пришиб.

Місцевий зупинний пункт Місцевий зупинний пункт ...

і його околиці Будинок будували своїми руками, Діма (тоді ще Вітя Бєлан) особисто допомагав батькам ... і його околиці Будинок будували своїми руками, Діма (тоді ще Вітя Бєлан) особисто допомагав батькам. Він згадує: «Висоцького я дуже любив слухати тоді. У дворі я іноді брав акордеон, сидів десь на лавочці і грав ».

Віті 19 років Віті 19 років

Типове домоволодіння тутешніх місць (фото з ріелторського сайту)   Тепер у Білана «брутальний» особняк в селі Рассказовка, яка з 2012 року відноситься до Москви Типове домоволодіння тутешніх місць (фото з ріелторського сайту) Тепер у Білана «брутальний» особняк в селі Рассказовка, яка з 2012 року відноситься до Москви.

«Коли я відчув, що необхідно дорослішати, то почав шукати собі саме будинок, а не квартиру. У місті майже неможливо побути наодинці з самим собою, жити своїм, окремим життям ».

Особлива прикраса ділянки - двоповерхова зона барбекю, такий собі суперлюксових варіант альтанки Особлива прикраса ділянки - двоповерхова зона барбекю, такий собі суперлюксових варіант альтанки.

Віктор Рибін і Наталія Сенчукова

Майбутній лідер «Дюни» виріс в комуналках Долгопрудного. В одній з них його мама і тітка прямо в кімнаті тримали двох кіз. Потім була двокімнатна хрущовка, де Віктор прожив 25 років, частина з них - зі своєю нинішньою дружиною співачкою Наталею Сенчуковой.

«Хрущоби» Долгопрудного, 1980-ті роки Віктор: «Дитинство було бідне «Хрущоби» Долгопрудного, 1980-ті роки Віктор: «Дитинство було бідне. Але завжди було прагнення чогось досягти в житті. Коли я вчився в школі, не думав про те, щоб грошей заробити. Просто хотів здобути освіту і відбутися ».

Наталя: «Ми багато років жили бідно, не було ні грошей, ні житла, ні їжі. У нас були тільки концертні зали, нам нічого не треба було, тільки бути разом - в автобусі, в поїзді, в літаку. Їсти нічого, жити ніде, спати ні на чому ... »

Сьогодні у них «вистражданий» триповерховий особняк на Клязьмі в котеджному селищі, відгородженому від Долгопрудного залізними воротами з написом «Рибінський проїзд».

Це місце - колишнє село Котово - в 70-е виглядало зовсім інакше Це місце - колишнє село Котово - в 70-е виглядало зовсім інакше.

За словами співака, вся їхня колишня квартира могла б поміститися на одній нинішньої кухні, а репортери з особливим захопленням описують «небувалих розмірів туалетну кімнату» з джакузі і двома виходами - один веде в величезну шафу з концертними костюмами За словами співака, вся їхня колишня квартира могла б поміститися на одній нинішньої кухні, а репортери з особливим захопленням описують «небувалих розмірів туалетну кімнату» з джакузі і двома виходами - один веде в величезну шафу з концертними костюмами.

Сім'я біля каміна (дочка Віктора Маша від колишнього шлюбу і спільний син Вася) А ще у них є «будинок на плаву» - справжній теплохід «М Сім'я біля каміна (дочка Віктора Маша від колишнього шлюбу і спільний син Вася) А ще у них є «будинок на плаву» - справжній теплохід «М.В. Ломоносов », який вони жартома називають« московської дачею ».

Віктор: «Це як будинок, тільки« геморою »більше Віктор: «Це як будинок, тільки« геморою »більше. Уявіть: плаває четирехпод'ездная хрущовка з 80 квартирами і 80 метрів завдовжки. Хтось обзаводиться декількома заміськими будинками і стільцями по 15 тисяч євро, а ми вкладаємо сюди ».

Вкладатися доводиться серйозно: «Зміст водного транспорту дорожче в кілька разів, ніж готелі, і трохи дешевше, ніж літака Вкладатися доводиться серйозно: «Зміст водного транспорту дорожче в кілька разів, ніж готелі, і трохи дешевше, ніж літака. Паливо споживається тоннами! А ще витрати на екіпаж, безпеку, стоянки. Це не в Туреччину з'їздити. Тут треба гроші витратити ».

Сімейство в своєму корабельному дискозалі з баром Сімейство в своєму корабельному дискозалі з баром

Лада Денс

Уродженка Калінінграда Лада Волкова любить згадувати, що «народилася і виросла в старовинному німецькому особняку», де «знаходила в підвалі старовинні картини» і «викопувала в саду довоєнні ювелірні прикраси, бронзу і столове срібло». З тих пір у неї «скажена тяга до антикваріату» і палацовим інтер'єрам.

Лада Денс в Сочі в 1995-му (с) ТАСС Однак за дитячої романтикою прихована цілком банальна радянська реальність Лада Денс в Сочі в 1995-му (с) ТАСС Однак за дитячої романтикою прихована цілком банальна радянська реальність. Лада не називає адреси, але вона не раз відзначала, що жила по сусідству з Людмилою Путіної (тоді ще Шкребньовою), значить, мова йде про вулицю Лермонтова. У німецькому місті Кенігсберг вона ставилася до передмістя Марауненхоф, забудованого скромними за тодішніми мірками приватними віллами. На момент народження радянської дівчинки Лади цим будинкам було трохи більше 50 років.

Марауненхоф в 1913 році За радянських часів вуличка, де жили майбутня дружина президента РФ і майбутня зірка естради, вважалася глухому, це був робочий квартал Марауненхоф в 1913 році За радянських часів вуличка, де жили майбутня дружина президента РФ і майбутня зірка естради, вважалася глухому, це був робочий квартал. Приватні особняки пристосували під комуналки на кілька сімей. Шкребньовою, наприклад, тулилися пліч-о-пліч сусідами на першому поверсі триповерхового будинку.

Зараз у Лади Денс, нарешті, є своя власна триповерхова вілла в суперелітному районі Барвихи, яка виглядає «фортецею за високим парканом». Сама співачка називає її «міні-палацом». В одному інтерв'ю вона сказала, що облаштувала міні-бурштинову кімнату за ескізами справжньою, звичайно ж, з рідного калінінградського бурштину. І що ліпнину їй робили італійці, які реставрували зали Кремля.

Лада: «З дитинства росла в місті біля моря, на природі, і в Москві мені цього, звичайно, не вистачало Лада: «З дитинства росла в місті біля моря, на природі, і в Москві мені цього, звичайно, не вистачало. Тому вирішила влаштуватися на Рубльовці. А що тут дивного? Хіба той, у кого є можливість жити там, де добре, залишиться в спальному районі? До того ж раніше на Рубльовці майже ніколи не було пробок, я без проблем добиралася до Москви. Зараз в це важко повірити ».

Зараз в це важко повірити »

Максим Галкін

Хоча Максим зовсім не з «простих» (його батько був великим воєначальником в званні генерал-полковника, безпосередньо спілкувався з вищим керівництвом СРСР і Росії), йому було далеко до нинішніх «генеральських синків» і інших представників «золотої молоді». Кочова сім'я військового якийсь час жила в закритому військовому містечку Сосновий Бор під столицею Бурятії Улан-Уде - там і пройшло дитинство майбутнього артиста.

11-річний Максим в шкільному спектаклі Тепер це просто звичайне селище, але типові п'ятиповерхівки, де квартирували сім'ї військових, і сьогодні нагадують про його гарнізонному минулому 11-річний Максим в шкільному спектаклі Тепер це просто звичайне селище, але типові п'ятиповерхівки, де квартирували сім'ї військових, і сьогодні нагадують про його гарнізонному минулому.

(С) seeschlange / Panoramio Google Maps   Як відомо, Галкін з дружиною Аллою Пугачовою тепер живуть в цьому замку, який прославив на весь світ невелику підмосковне село Грязь (С) seeschlange / Panoramio Google Maps Як відомо, Галкін з дружиною Аллою Пугачовою тепер живуть в цьому замку, який прославив на весь світ невелику підмосковне село Грязь. Шість поверхів, понад 20 житлових приміщень, ліфти, вежа з оглядовим майданчиком, оранжереї, окремий SPA-центр з басейном, куди можна потрапити тільки через підземний хід, і ще безліч «приколів», включаючи систему розумного будинку, завдяки якій можна обійтися на великих володіннях мінімумом прислуги.

Максим: «Споруда такого будинку для мене - це творчий акт Максим: «Споруда такого будинку для мене - це творчий акт. Мені просто нудно будувати звичайний будинок. Робити щось тільки тому, що це дорого чи модно. І мені по барабану, хто і що подумає. Багато людей думають, що я епатажний, тому що я вибиваюся із загального числа. Але я це роблю не тому, що хочу довести «я не такий, як усі» ».

Головний вхід Головний вхід

Камінний зал Камінний зал

Хол з парадними сходами і балконами Кажуть, у Алли Борисівни в замку своє окреме крило Хол з парадними сходами і балконами Кажуть, у Алли Борисівни в замку своє окреме крило. Та й взагалі все інтер'єри так влаштовані, що за настроєм можна не перетинатися ні з персоналом, ні з гостями.

Щасливий батько з 3-річними Лізою і Гаррі (с) Максим Галкін / Instagram Щасливий батько з 3-річними Лізою і Гаррі (с) Максим Галкін / Instagram

Маша Распутіна

Одна з найбільш епатажних зірок нашої естради народилася в мальовничій глушині - селі Уроп Кемеровської області, оточеної сибірської тайгою. Жила в хаті з коморою і великою кімнатою, яка опалювалася піччю.

Її перший чоловік Володимир Єрмаков: «Пам'ятаю, ми з Машею виступали з концертами в Кемерово, і вона захотіла показати мені своє село. За тим дорогах не проїхати, не пройти, коли закінчився асфальт і почалася путівець, вся у вибоїнах, наш автомобіль причепили до трактора і потягли по вибоїнах. У підсумку наш трактор застряг в багнюці. І кілометра два довелося топати пішки до села ».

Село Уроп (с) Микола заспівати / Panoramio Google Maps «Маша мені розповідала, як її, маленьку, змушували пасти свиней Село Уроп (с) Микола заспівати / Panoramio Google Maps «Маша мені розповідала, як її, маленьку, змушували пасти свиней. Вона крутила хвости верещали поросятам, щоб ті не топтали город. Часом йшла в тайгу через річку і там, лежачи в густій траві, мріяла вирости і стати ... королевою Іспанії! А Москву вона бачила тільки на коробці шоколадних цукерок, яку їй привезли з міста ».

Сибірячка Алла Агєєва до слави і до зухвалого образу Маші Тепер у неї величезна вілла на Рубльовці: вензель з ініціалами господині на вході, вісім спалень, мармурові підлоги з мозаїчними вкрапленнями, золоті колони в холі Сибірячка Алла Агєєва до слави і до зухвалого образу Маші Тепер у неї величезна вілла на Рубльовці: вензель з ініціалами господині на вході, вісім спалень, мармурові підлоги з мозаїчними вкрапленнями, золоті колони в холі. Крім хазяйського особняка на території є великий гостьовий будинок, а також SPA-центр і тенісний корт.

Крім хазяйського особняка на території є великий гостьовий будинок, а також SPA-центр і тенісний корт

Про внутрішнє убрання можна судити по фото з Машиного Інстаграма Про внутрішнє убрання можна судити по фото з Машиного Інстаграма

Стас Михайлов

Майбутній заслужений артист РФ і доларовий мільйонер зі списку Forbes ріс простим дворовим хлопчиськом в напівкримінальному Сочі - точніше, в Адлері.

Стас: «З нас з братом ніколи не ростили неженок. Всю роботу по дому робили - прибирали, килими вибивали, в магазин ходили. І ще ми з дитинства усвідомили: батьки не можуть дати нам все. Слова «хочу» в нашому домі не було: ми з братом носили одну пару кросівок на двох і ніяких делікатесів не знали - я банани-то вперше побачив, коли вже в Москву приїхав ».

Березень-2016: «Адлер Березень-2016: «Адлер ... місце, де я народився і виріс ... дивні почуття ... 46 років тому !!!! Як все швидко ... Господи, дякую за все !!!! »(с) Стас Михайлов / Instagram В юності Стасу доводилося працювати вантажником, охоронцем, пізніше в Москві він безуспішно намагався займатися комерцією. Потім на зібрані друзями гроші відправився до Пітера записуватися на професійних студіях. Але дебютний альбом провалився, а тут ще й криза наспів.

«Ось коли кажуть, що художник повинен бути голодним і злим - це повна нісенітниця. Коли в 1997 році мені було нічого їсти, було не до романтики пітерських вулиць і не до твору пісень. Новий 1998 рік я і моя молода дружина відзначали з двома курячими стегенцями на столі і паперовими іграшками на ялинці ».

Михайлов в 2007-му - за рік до стрімкого злету на музичний Олімп На момент знайомства з нинішньою дружиною Інною в 2006-му Стас ще вважав кожну копійку і жив у найманій однокімнатній квартирі Михайлов в 2007-му - за рік до стрімкого злету на музичний Олімп На момент знайомства з нинішньою дружиною Інною в 2006-му Стас ще вважав кожну копійку і жив у найманій однокімнатній квартирі. А тепер у них «дворянське маєток» по сусідству з Рубльовкою - величезний будинок-палац, де вони в 2015-му справили новосілля з друзями-знаменитостями.

Стас: «Цей грандіозний проект довго готувався Стас: «Цей грандіозний проект довго готувався. Здійснилася наша давня мрія - ми живемо в своєму будинку. Я завжди мріяв про такий будинок, де вистачило б місця всім: і батькам, і дітям - а у нас їх багато, і друзям. Тут лише світлий камінь, світлі стіни, великі вікна. Ніяких технічних наворотів я робити не став. Адже що головне? Щоб ти прокинувся, а в тебе є дах над головою. Решта не так важливо ».

«У мене є чітке уявлення про те, яким повинен бути будинок: ніяких надмірностей «У мене є чітке уявлення про те, яким повинен бути будинок: ніяких надмірностей. Я ніколи не вітав інтер'єр в стилі «зайшов - і в очах зарябило». Все лаконічно, всюди мінімалізм і при цьому максимальну зручність ».

До речі, у Стаса Михайлова та інших знаменитостей є також шикарні володіння за кордоном: дивіться наш окремий   фоторепортаж До речі, у Стаса Михайлова та інших знаменитостей є також шикарні володіння за кордоном: дивіться наш окремий фоторепортаж .

А що тут дивного?
Хіба той, у кого є можливість жити там, де добре, залишиться в спальному районі?
Адже що головне?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online