Де працювати моряку на березі?

  1. Пропонуємо Вашій увазі декілька посилань з коментарями на компанії, які можуть запропонувати роботу...

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Що робити моряку, якщо він хоче закінчити морську кар'єру і зійти на берег?


Пропонуємо Вашій увазі декілька посилань з коментарями на компанії, які можуть запропонувати роботу кадрам з морським освітою і досвідом роботи в морі.


Що робити моряку, якщо він хоче закінчити морську кар'єру і зійти на берег

ТОВ "Морське кадрове агентство" входить до Групи компаній ВАТ "Морський порт Санкт-Петербург" - найбільшого в Росії і Європі морського порту. Агентство зареєстровано 5 листопада 2001 року і успішно працює на ринку кадрових послуг шостий рік. Щотижня Морське кадрове агентство публікує на Корабел.ру оновлений лист вакансій. Нові вакансії можна подивитися на сторінці агентства . У списку відкритих вакансій нерідко можна зустріти таких фахівців як сюрвеєри, суднові агенти, стивідори, технічні менеджери судноплавних компаній, суперінтенданти і інших фахівців, діяльність яких тісно пов'язана з практикою, придбаної в ході роботи на флоті.

"Північна днопоглиблювальна компанія",

заснована в 2004 році, є другим за величиною виробником днопоглиблювальних і намивних робіт в Північно-Західному регіоні Росії. Компанія входить до складу групи компаній "ПСТ". Група об'єднує 5 підприємств різного профілю, що дозволяє успішно реалізовувати комплексні інфраструктурні будівельні проекти. заснована в 2004 році, є другим за величиною виробником днопоглиблювальних і намивних робіт в Північно-Західному регіоні Росії Закрите акціонерне товариство «Совфрахт-Приморськ» працює на ринку буксирних послуг з 2003 року.
Компанія здійснює свою діяльність на нафтових терміналах п. Приморськ, РПК «Висоцьк-Лукойл-II».
Компанія пропонує роботу на буксирах. Організовано вахтовий метод роботи членів екіпажу за схемою 2 доби робочих через 6 вихідних.

З повагою, Корабел.ру

Розповісти про цю новину


Коментарі1.

Попередня новина

Що робити моряку, якщо він хоче закінчити морську кар'єру і зійти на берег?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online