Сучасні технології фасадного скління будівель

  1. Вибір профілю для скління: пластик або алюміній
  2. пластиковий профіль
  3. Алюмінієвий профіль
  4. кріплення склопакетів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Якщо раніше призначення скла полягало в заповненні віконних прорізів, то тепер його все частіше використовують в якості стінового матеріалу», - зазначає керівник ГУП «Центр кольору міста» при Москомархітектуре професор Тетяна Семенова. Тому є логічне пояснення: прозорість і відображають властивості скла забезпечують йому успішне доповнення будь-якого архітектурного ансамблю. Один з найбільш яскравих прикладів нестандартного використання скла - Лувр.

Однак крім естетичного значення скляні будівлі мають особливу функціональність - людина відчуває себе на вулиці, але при цьому знаходиться всередині будівлі.

На практиці скляні фасади не такі прості: для їх реалізації потрібно застосування абсолютно інших технологій, які не таких, які використовуються при виготовленні вікон. Тетяна Семенова вважає, що тут, перш за все, стоїть питання застосовності матеріалів, які використовуються для виготовлення несучих конструкцій. Також важливо кріплення скла і, зрозуміло, естетика світлопрозорих фасадів.

Вибір профілю для скління: пластик або алюміній

пластиковий профіль

Незважаючи на те що ПВХ найчастіше застосовується для виготовлення вікон , В фасадній склінні він поступається іншим профілям. Тому є логічне пояснення. Маючи високі теплоізоляційні характеристики, пластиковий профіль недостатньо міцний. Навіть звичайні віконні блоки армуються сталевим профілем, не кажучи вже про фасадні пластикові конструкції. Як показала практика, фасади із профілю ПВХ - не найкраща і не найвигідніша з фінансової точки зору ідея.

Алюмінієвий профіль

А ось алюмінієвий профіль - відмінне рішення для скління масштабних будівель. Алюмінієвий профіль легкий у вазі і стійкий до зовнішніх впливів, він здатний виносити чималі навантаження. Для виробництва алюмінієвих профілів застосовуються сучасні технології, які вирішують проблеми звуко- і теплоізоляції.

кріплення склопакетів

Наступна важлива деталь - технологія кріплення склопакетів, що визначає можливість застосування певної конструкції фасаду на разі. В даний час профільні системи за способом монтажу умовно діляться на дві групи: класичні стійко-ригельні і ригель-ригельні, а також системи елементного фасаду. склопакети стійко-ригеля системи встановлюють в каркас фасаду і кріплять до нього. Такий фасад найчастіше монтується зовні будівлі за допомогою будівельних лісів. Однак будівництво висотних будівель не має на увазі використання лісів.

Найбільш технологічне рішення для скління фасадів - елементні системи, також звані блоковими. Такі системи передбачають складання фасаду із заздалегідь виготовлених касет, після чого слід їх монтаж і установка кронштейнів всередині будівлі. На відміну від монтажу склопакетів на каркас класичної системи, цей процес проходить набагато зручніше і швидше. Підйом елементів фасаду здійснюється будь-яким способом. Також елементні фасади є єдиним можливим рішенням при склінні хмарочосів.

Компанія «Пласток» готова запропонувати Вам реалізацію будь-яких, навіть найскладніших фасадних конструкцій в будівництві житлових, адміністративних і індивідуальних будівель. Фахівці нашої компанії проведуть всі необхідні роботи, починаючи від замірів і закінчуючи монтажем виробів на Вашому об'єкті.

Вартість виготовлення та монтажу конструкцій в кожному випадку розраховується індивідуально і залежить від складності та обсягу необхідних робіт. Для виклику на об'єкт замірника-консультанта зателефонуйте +7 (495) 925-07-10 або зверніться в найближчий офіс продажів .

Що стосується естетичного питання світлопрозорих фасадів, тут фахівці виділили два види - стандартний і структурний. Їх головна відмінність полягає в способі кріплення склопакета. структурне скління робить фасад більш повітряним, оскільки в ньому практично не видно зовнішні несучі елементи. Такий ефект досягається завдяки застосуванню склопакетів складної форми, між якими герметизують стики. Однак цей спосіб кріплення скла значно підвищує ціну скління фасаду і витрати на його експлуатацію.

Відео: Технологія фасадного скління будівель (елементний фасад)

Фотогалерея фасадів будівель

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online