Збільшуємо кредитний ліміт на кредитці, як зробити правильно

  1. Що таке кредитний ліміт на мапі
  2. Як збільшити кредитний ліміт по карті ПриватБанку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відомо, що три роки тому все банки України почали активно впроваджувати кредитні картки . Щороку зростає кількість людей, які заводять собі кредитні карти. Так, за рік в середньому банками країни оформляється приблизно одинадцять мільйонів кредиток.

Очевидно, що в такій обстановці створюється велика і серйозна конкуренція, тому банки змушені постійно збільшувати кредитні ліміти на картках, щоб залучати більше клієнтів в свій банк. Так, за три роки можна бачити, що кредитний ліміт виріс до ста п'ятдесяти тисяч гривень у деяких кредиторів. Це означає, що розмір цієї суми дозволяє піти в автомобільний салон і купити автомобіль в кредит.

Що таке кредитний ліміт на мапі

На сьогоднішній день кредитна картка вважається головним банківським продуктом. Насправді, кредитка - це відмінний шанс швидко отримати бажану кредитну суму. Коли на руках є кредитка з великим лімітом, власник автоматично наділяється рядом переваг.

Якщо готівки не вистачає на покупку, то за неї можна розрахуватися за допомогою кредитної картки. Коли погашається борг по карті, то кредитний ліміт відновлюється, а значить, можна знову використовувати гроші на особисті потреби. Крім того, відсотки нараховуються тільки на ту суму, яка використана за фактом, і то в певний термін. Якщо кошти вчасно повертати на рахунок, то за фактом мова йде про використання кредиту без відсотків. Грошові кошти на карті постійно під постійним контролем власника карти. В основному виконується прив'язка карти до мобільного телефону. Це означає, що як тільки змінюється баланс рахунку, то відразу ж сповіщення про це приходить на телефон. Також в деяких торгових мережах при розрахунку кредитною карткою передбачаються бонуси, знижки.

Коли банк видає кредитку, то встановлюється кредитний ліміт. Це і є сума, якої можна деякий час користуватися, після чого доведеться повернути на карту. Кредитний ліміт залежить від того, який платоспроможністю має клієнт.

У перший час, коли кредитні картки тільки почали видавати клієнтам великих банків, про збільшення лімітів не доводилося говорити. Перш за все, самі банки намагалися страхувати себе від невиплат. Причиною побоюватися була економічна криза. Потім був час, коли банки збільшили до сотень тисяч кредитні ліміти. Але знову наступив криза змушений був змусити фінансові установи знову знизити ліміти. Минуло ще якийсь час і банки стабілізувалися в цілому, збільшуючи кредитні ліміти по картах.

Найбільшу суму в Україні три роки тому пропонував Приват Банк. Тоді видавалася сума на 25 тисяч гривень. Решта фінансові установи зупинилися на сумі в середньому 12 тисяч гривень. Варто зазначити, якщо, наприклад, у вас вперше у Приват Банку відкривається рахунок, то можна розраховувати на максимальний кредитний ліміт у розмірі трьох тисяч гривень але поступово ліміт можна піднімати.

Варто зазначити, якщо, наприклад, у вас вперше у Приват Банку відкривається рахунок, то можна розраховувати на максимальний кредитний ліміт у розмірі трьох тисяч гривень але поступово ліміт можна піднімати

Як збільшити кредитний ліміт по карті ПриватБанку

Для того щоб Приват Банк прийняв рішення про збільшення кредитного ліміту по карті, необхідно виконувати прості правила:

  • Отже, спочатку потрібно кожен місяць почати користуватися картою, причому активно.
  • Також потрібно постійно повертати вчасно кредит і не вливатися в борги.
  • Не варто прострочувати час, коли потрібно погашати кредит .

В іншому випадку у банку складеться думка, що ви - недобросовісний платник. Примітно, що в інших банках процедура збільшення кредитного ліміту майже така ж. Потрібно створити заяву, яке несемо в банк. Там вказуємо бажану суму кредитного ліміту. Додаються додаткові документи, які вимагає банк. В основному потрібна довідка про доходи за останній час, щоб банк міг перевірити ваші реальні доходи. Можна надати і інший документ, який вкаже на ваш добробут. У деяких випадках можна приносити права на володіння нерухомістю або іншою власністю. Все це дозволить прийняти банку позитивне рішення.

У Приватні Банку кредитні ліміти збільшуються практично в 95 відсотках випадків. Винятки становлять несумлінні позичальники. Кожен клієнт оповіщається за повідомленням на телефон про те, що кредитний ліміт збільшений. Заява писати не потрібно. Також можна подати заявку на збільшення кредитного ліміту онлайн - в Приват 24, для цього необхідно в особистому кабінеті натиснути на вкладці управління рахунками, там з'явиться можливість це зробити:

Також можна подати заявку на збільшення кредитного ліміту онлайн - в Приват 24, для цього необхідно в особистому кабінеті натиснути на вкладці управління рахунками, там з'явиться можливість це зробити:

Від Приват Банку можна розраховувати на отримання додаткового бонусу при запрошенні одного до фінансової установи. В основному видається еквівалент 10 доларів в якості бонусу на рахунок. Додаткову і актуальну інформацію про банківський продукт можна дізнатися на сайті банку.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online