Де живе Тіматі

  1. Квартира Тіматі в Москві

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Тіматі - відомий реп-виконавець, власник продюсерського лейбла і бізнесмен. Тимур Ильдарович Юнусов (справжнє ім'я артиста) народився в татаро-єврейській родині. Батьки Тіматі - забезпечені люди. Вони могли дозволити своїм дітям будь-який каприз, але батько виховав хлопчика в строгості і прищепив Тіматі і його молодшому брату Артему вміння досягати всього самостійно.

Вони могли дозволити своїм дітям будь-який каприз, але батько виховав хлопчика в строгості і прищепив Тіматі і його молодшому брату Артему вміння досягати всього самостійно

Велику частину часу хлопчик проводив на жвавих вулицях в центрі Москви. Батьки спостерігали, що у Тимура є здібності до музики, і віддали його в музичну школу. Там він 4 роки навчався грі на скрипці.

Після закінчення середньої школи майбутній репер відправився здобувати вищу освіту в один з провідних економічних вузів країни. Однак навчання зовсім не приваблювала його. У 13 років він вже скуштував радість від спілкування з музичною тусовкою Лос-Анджелеса, і не збирався зупинятися на досягнутому. Співак закинув навчання в інституті і став активно вливатися в російський шоу-бізнес, відвідуючи нічні клуби і різні заходи.

Освоївши брейк-данс, на пару з приятелем Тіматі організував колектив «VIP77». Їх перші хіти займали верхні рядки вітчизняних чартів. Група розпалася в 2006 році, але частина хлопців перейшли до складу лейбла «Black Star».

Протягом всієї музичної кар'єри Тіматі активно просував свою персону на телебаченні: брав участь в кліпі Децла, активно проявляв себе на проекті «Фабрика зірок», де спільно з учасниками організував колектив із зухвалим назвою «Банда».

Розкрутка в музичному середовищі йшла паралельно з розвитком інших проектів Тіматі - нічного закладу і власного продюсерського центру. Обростаючи зв'язками, репер створює безліч успішних музичних дуетів, йде з головою в сольну кар'єру і просування молодих виконавців.

Різнобічний і харизматичний артист зіграв одну з головних ролей у фільмі «Жара», брав участь в озвучці мультфільму «Лови хвилю».

У 2010 році Тіматі відкрив брендовий магазин одягу. Під егідою Black Star Shop пройшов благодійний концерт, в якому взяли участь близькі друзі і колеги артиста - Сергій Лазарєв, DJ Smash, учасники колективу «Непосиди».

2014 рік виявився досить насиченим на події. Заслуги співака оцінили в Чечні. Кадиров нагородив Тіматі почесним званням Заслуженого артиста республіки. В цей же період репер знімає короткометражку «Капсула» і стає членом журі телешоу «Хочу до Меладзе». Дорослішає співак - дорослішають разом з ним і його композиції, в яких він піднімає життєві та філософські питання.

Після низки романів співак вирішив облаштувати домівку з моделлю Оленою Шишковою. Сімейне життя Тіматі та Олени закінчилася розлученням. У них є спільна дитина - дочка Аліса, яку виховують батьки Тіматі. Співак продовжує активно гастролювати, займається продюсуванням і постійно публікує спільні фото з дочкою, з якої підтримує тісні і щирі відносини.

Квартира Тіматі в Москві

Квартира Тіматі розташована в житловому комплексі «Золоті ключі-2» . Її площа становить 70 квадратних метрів.

Житловий комплекс преміум-класу «Золоті ключі-2» знаходиться в Раменках. Сучасний вигляд комплексу поєднується з чистим повітрям природоохоронної зони. Це місце славиться своєю сприятливою екологічною обстановкою.

Вітражі і облицювальну цеглу надають будівлям комплексу «готельний» вид, що саме по собі вигідно відрізняє «Золоті ключі-2» від сусідніх новобудов. Рівень обслуговування в ЖК відповідає зовнішньому вигляду об'єктів. Тут можна звернутися в службу побуту, відвідати ресторан, салон краси, побувати в зоні відпочинку і на спортивному майданчику. Також на території комплексу є автомийка і власний зоопарк.

Також на території комплексу є автомийка і власний зоопарк

Квартира співака переносить гостя в світ африканських гетто, де панує особлива атмосфера природною, дикої і неприборканої пристрасті до життя у всіх її проявах. Чим пояснюється такий незвичайний дизайн приміщення? В основі ідеї - неминущий інтерес Тіматі до хіп-хопу, який зародився в «чорних» підворіттях. Музика ніколи не зникає з життя артиста. Навіть відпочиваючи у власному будинку, він хоче бути оточеним атмосферою творчості і драйву.

Навіть відпочиваючи у власному будинку, він хоче бути оточеним атмосферою творчості і драйву

За словами дизайнерів Ірини Андрєєвої і Катерини Григор'євої, співпраця з Тіматі було дуже цікавим і принесло багато позитивних емоцій. Кітч і етнічні мотиви - основа інтер'єру, який зароджувався при активній участі самого господаря. На порівняно невеликій площі команді вдалося створити унікальну атмосферу і домогтися максимального ефекту мінімальними засобами.

Перше, що кидається в очі при вході в квартиру Тіматі, це гранітна зірка в латунної оправі, яка прикрашає підлогу. За аналогією з голлівудською «Алей зірок», на ній присутній гравірування з іменем співака. Аналогічну напис можна побачити у вітальні на кришці чорного рояля. Цей інструмент був виконаний на замовлення і має ряд особливостей. Зокрема, його можна використовувати в якості обіднього столу з барною стійкою.

Декорації приміщення не містять і натяку на бутафорію. Все, що знаходиться в квартирі Тіматі, є справжнім. Ніяких фарбованих корів і підробок під дерево зебрано. В інтер'єрі є справжня шкура зебри, статуетка Будди 18 століття, оригінальні полотна африканських художників, етнічна меблі. Ліжко, на якій відпочиває господар, родом з Кейптауна. Є навіть статуетка, куплена у аборигенів племені Зімбабве. Цікаві золоті тарілки з М'янми виконані в техніці сухого лаку і прикрашають передпокій, граючи і переливаючись в променях підсвічування.

Незважаючи на ексцентричність і активне нічне життя Тіматі не має шкідливих звичок. Він обожнює приймати душ в велику ванну кімнату і регулярно відвідує турецький хаммам, який облаштований тут же, в квартирі співака.

Кожному, хто хотів би придбати аналогічне житло в «Золотих ключах-2», доведеться заплатити близько 30 млн. Руб. (Дані Ціан).

Чим пояснюється такий незвичайний дизайн приміщення?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online