Перевезення вантажів з Італії

  1. Перевезення вантажів з Італії
  2. Терміни перевезення вантажів з Італії до Росії
  3. способи доставки
  4. Збірні грузи
  5. Вартість доставки вантажів з Італії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Амальфі - місто у Салернського затоки в провінції Салерно

Перевезення вантажів з Італії

Ми пропонуємо сервіс по організації доставки різноманітної продукції з Італії в РФ, а також експортних товарів в зворотному напрямку. - яких товарів на експорт, або в зворотному напрямку Залежно від характеру сировини і товарів, а також вимог замовників, ми організуємо перевезення вантажів з Італії автомобільним, морським, авіаційним транспортом або шляхом мультимодального сполучення. У разі необхідності в комплекс наших послуг також увійдуть:

  • оформлення експортної декларації в ЄС;
  • організація митного оформлення в РФ і ЄС;
  • сертифікація;
  • страхування;
  • сюрвей.

Терміни перевезення вантажів з Італії до Росії

Розрахунковий термін авіаційної транспортування в Москву - 1-5 днів.

Розрахунковий термін морського перевезення вантажів з Італії з портів Спеція, Трієст, Джоя-Тауро, Генуя, Неаполь (Італія) в порт Санкт-Петербург - 16-20 днів, до порту Новоросійськ - 10-14 днів.

Розрахунковий термін автомобільної доставки в Москву - 6-10 днів.

Розрахунковий термін мультимодальной перевезення (море + авто) вантажів з Італії до Москви - 16-24 дня.

способи доставки

Транспортування сировини і товарів здійснюється:

  • тентованими вантажівками вантажопідйомністю до 22 тонн - для обсягу 30-120 м3;
  • рефрижераторами вантажопідйомністю до 22 тонн - для обсягу 82-86 м3. У них підтримується регульований температурний режим від -20 до +20 ° С;
  • контейнерами всіх типів;
  • транспортом на низькорамних платформах.

Збірні грузи

Зростання інтернет-торгівлі та посилення фінансової дисципліни в B2B-сегменті, тобто зниження кількості вільних грошей в обороті підприємств, зумовлюють зростаючий інтерес російських компаній до міжнародних перевезень, що відносяться до сегменту LCL - Less Than Container Loads і LTL - Less Than Truck Loads , Або до збірним вантажам .

Відомо, що в розрахунку на кілограм ваги вартість доставки, наприклад, одного палета в складі збірного вантажу суттєво вище, ніж в разі доставки повним контейнером. Проте, збірні перевезення стають все більш популярними, тому що знижують ризик складського затоварення і витрати на обслуговування залученого капіталу, що особливо важливо для малого бізнесу і стартапів.

Розрахунковий термін доставки збірного вантажу з Італії до Москви - 6-14 днів.

При необхідності ми також готові організувати митне оформлення та доставку збірного вантажу в будь-яку точку РФ. Детальніше >>

Вартість доставки вантажів з Італії

Індивідуальний підхід до кожного клієнта, що практикується нашою компанією, передбачає, що саме для вашої поставки ми розробимо оптимальний маршрут, забезпечимо її збереження, запропонуємо відповідні терміни доставки і розумну вартість перевезення .

Для отримання коректної інформації про розцінки на оформлення та перевезення вантажів з Італії вам необхідно заповнити форму для розрахунку вартості транспортування вашої продукції і її митного оформлення. Також можна відправити запит на [email protected] !

Зверніться до нас, і ваше замовлення стане для нас пріоритетним!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online