У Новий рік в Благовєщенську запустять панорамний феєрверк

  1. Матеріали по темі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Тинді пройде Олімпійський марафон, а в Вільному покажуть ялинки з будівельної піни

У Тинді пройде Олімпійський марафон, а в Вільному покажуть ялинки з будівельної піни

За традицією наймасштабніші і яскраві святкові заходи пройдуть в столиці Приамур'я. І стартують вони вже сьогодні - з урочистого відкриття сніжного містечка.

- Відкриття буде складатися з декількох частин, - заінтригувала начальник управління культури Благовещенська Вікторія Хопатько. - Для початку запрошуємо всіх жителів і гостей міста на підведення підсумків «олімпійського» конкурсу ялинок «Росія - чемпіонка!», В якому взяло участь понад 70 конкурсантів. З 13.00 до 14.00 ялинки будуть виставлені на площі Леніна, журі вибере кращу в кожній номінації. Взяти участь в голосуванні зможуть і глядачі.

О 16 годині в сніжному містечку дадуть старт малим Олімпійських ігор.

- Не буду розкривати всі таємниці, розповім лише про одну з найбільш улюблених благовещенцам забав - новорічному стовпі бажань, - продовжила Вікторія Андріївна. - Найспритніші і сміливі, які зможуть вище всіх забратися на дерев'яний стовп, поборються за гарні призи - телевізор, побутову техніку, спортивні снаряди. О 17 годині на сцені розпочнеться театралізована вистава, після чого будуть підведені підсумки конкурсу новорічних ялинок і запалена ілюмінація на головній ялинці Благовєщенську.

31 грудня новорічні заходи в сніжному містечку Благовещенська офіційно почнуться о 19 годині. В цей час пройде велике театралізоване дійство, яке завершиться о 20 годині феєрверком. До речі, салют в цьому році буде не звичайним, а панорамним .

- Залпи будуть випускати відразу з трьох точок - ширина картинки на небі буде набагато більше, ніж зазвичай, - пообіцяли в міській адміністрації. - Глядачі також зможуть побачити самого олімпійського Діда Мороза і лазерне шоу. Триватимуть новорічні заходи вже після нового року: 2,3,4 січня ми запрошуємо жителів віддалених районів на дитячі новорічні вистави.

У Вільному в новорічну ніч вирішили дивувати глядачів кількістю учасників. На сцену міській площі вийдуть відразу 18 Дідів Морозів і шість білих коней - учасники дитячих музичних колективів.

- Багато заходів ми запланували на новорічні канікули. Так, в краєзнавчому музеї зібрали понад 400 самодіяльних ялинок, які зробили учасники конкурсу «Ялинки бувають різні», - розповіли в адміністрації міста. - Головне новорічну прикрасу створювали з різних матеріалів: пластикових стаканчиків, макаронних виробів, навіть з піни для будівельних робіт. Вік учасників конкурсу коливається від 5 до 70 років.

31 грудня в Білогірськ на площу (в 20.00) заглянуть з поздоровленнями і конкурсами Дід Мороз і Снігуронька.

- А так як головна тема нашого новорічної вистави - Олімпіада, то чекаємо в гості її талісманів - барса, ведмедика і зайчика, прокоментували у відділі культури Білогірська.

У північній столиці Приамур'я вирішили показати готовність до майбутньої Олімпіади власними спортивними досягненнями.

- Чи не новорічні канікули будуть, а справжній спортивний марафон, - поділилася прес-секретар мера Тинди Юлія Євстигнєєва. - Так, перше січня у нас ознаменується спортивними змаганнями з баскетболу серед юнаків та дівчат. Третього січня стартують хокейні баталії - вихованці місцевої дитячої спортивної школи зіграють зі своїми батьками, з 3-го по 7-е пройдуть змагання з баскетболу у чоловіків. Цикл спортивних заходів присвятили Різдва - це і змагання з плавання, і лижна гонка, і поєдинки з настільного тенісу.

Цикл спортивних заходів присвятили Різдва - це і змагання з плавання, і лижна гонка, і поєдинки з настільного тенісу

Матеріали по темі

Залпи на кордоні: для жителів Благовєщенська і Хейхе влаштували святковий феєрверк (фото, відео) 19.02.2019, 22:12 Різдвяний святвечір Приамур'ї відзначило хороводом і чаєм 07.01.2019, 17:07 Над Благовіщенському прогримів новорічний салют: фоторепортаж з головної площі Приамур'я 31.12.2018, 22:00 Новорічний салют над Благовіщенському прогримить о 20 годині 31.12.2018, 12:18 Остання робоча в цьому році тиждень буде шестиденним 24.12.2018, 15:36 На Кремлівську ялинку до Москви поїдуть 17 амурських школярів 22.12.2018, 9:36 П'ятихвилинний новорічний салют обійдеться Благовєщенську в 400 тисяч рублів 08.11.2018, 17:46 Над Благовіщенському прогримів 30-хвилинний новорічний салют 31.12.2017, 21:53 Китайці подарують благовещенцам на Новий рік 30-хвилинний феєрверк 25.12.2017, 17:02 У новорічну ніч на головній площі Благовещенська прогримлять 854 залпу салюту 05.12.2017, 12:52 Арбітраж поставив крапку в суперечці про якість новорічного феєрверку в Благовєщенську 15.06.2017, 18:35

показати ще

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online