Огляд iPhone 9 і iPhone 11 (Xl) - дата виходу, ціна, характеристики та фото

  1. Дата виходу iPhone 9 і iPhone 11 (Xl) в Росії і світі (Дата початку продажів)
  2. Які нові моделі Apple випустить в 2018 році?
  3. Яка ціна буде у нового iPhone 11 (Xl) і iPhone 9?
  4. Головні зміна дизайну нових айфонів
  5. Задня панель металева або скляна?
  6. Екрани OLED, LCD-TFT і Micro LED
  7. Найважливіші нові функції iPhone 11 (Xl), що нового?
  8. Face ID на всіх моделях ... але і Touch ID поки є
  9. гігабітний LTE
  10. Бездротова зарядка, що працює на відстані
  11. Новий iPhone буде поставлятися з L-образними акумуляторами від LG
  12. оновлення камери
  13. 3D-сканер ззаду (для доповненої реальності)
  14. Фотографії з «супер дозволом»
  15. знімні об'єктиви
  16. Що в підсумку?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Коли вийде iPhone 11 (Xl)? Якими буде володіти характеристиками і скільки буде коштувати?

У сьогоднішній реаліях, конкуренція у будь-якої великої компанії виробляє смартфони величезна. Для того, щоб залишатися на плаву і не втрачати власну аудиторію, необхідно бути конкурентоспроможними, своєчасно постачаючи на ринок новітні технології за адекватними цінами.

Компанія Apple не є винятком, адже щоб продукція залишалася брендом, необхідно підтримувати інтерес до власної продукції у користувачів. Так, незважаючи на тимчасові рамки, незабаром вийде iPhone 11 (Xl), який привнесе велика кількість інновацій в лінійку iPhone.

Дата виходу iPhone 9 і iPhone 11 (Xl) в Росії і світі (Дата початку продажів)

Вихід нового iPhone 9 і iPhone 11 (Xl) запланований на вересень 2018 року. У свою чергу, більш детальну інформацію про його характеристики ми отримаємо на WWDC 2018 - всесвітній конференції для розробників на платформах Apple. Точно також, на даній конференції будуть представлені оновлений MacBook Pro , iPhone SE 2 , iPad X , Аксесуари у вигляді Apple AirPods 2 і довгоочікувані Apple VR .

Однак в 2017 році компанія почала продаж своїх нових пристроїв в різний час. iPhone X вийшов через місяць після iPhone 8 і 8 Plus. Чи було це зроблено навмисно або з об'єктивних причин - невідомо. Можливо, Apple спеціально притримала iPhone X, щоб продати побільше iPhone 8, але, швидше за все, виникли якісь виробничі проблеми, наприклад, нестача комплектуючих.

Можливо, Apple спеціально притримала iPhone X, щоб продати побільше iPhone 8, але, швидше за все, виникли якісь виробничі проблеми, наприклад, нестача комплектуючих

Аналітик компанії KGI Securities Мінг-Чі Куо не думає, що в 2018 році Apple пропустить свою улюблену дату. Куо вважає, що компанія постарається представити всі свої нові моделі одночасно. «Apple хоче постачати свою продукцію без перебоїв і вчасно», - заявив він в своєму аналітичному повідомленні.

Які нові моделі Apple випустить в 2018 році?

Японське видання Nikkei, посилаючись на «джерело, що має відношення до дизайну продуктів Apple», повідомляє, що нам слід очікувати дві нові моделі з екранами на органічних світлодіодах (OLED, 6.3 і 5.8 дюйма) і один телефон з інноваційним рідкокристалічним дисплеєм, який відрізняється від попередника меншою енергозатратністю (TFT-LCD, 6.1 дюйма).

Мінг-Чі Куо вважає, що всі три новинки вийдуть восени. Їх об'єднає схожий дизайн All-Screen (екран майже по всій фронтальній площі) з уже знайомої прорізом. Швидше за все пристрої будуть називатися: iPhone 9, iPhone 9 Plus і iPhone 11 (Xl).

Яка ціна буде у нового iPhone 11 (Xl) і iPhone 9?

Apple позиціонувала iPhone X як преміум-телефон по преміум-ціною (мінімальна вартість £ 999 / $ 999), а iPhone 8 і 8 Plus коштували £ 699 / $ 699 і £ 799 / $ 799 відповідно.

Виходячи з інформації китайського видання Economic Daily, в 2018 році з'явиться можливість придбати відносно дешевий телефон «під iPhone X». Цей «бюджетний» варіант iPhone 11 вже отримав кодову назву «Ханчжоу», а версія дорожче - «Лісабон».

Швидше за все, заяви Economic Daily базуються на думці Мінг-Чі Куо, який вважає, що Apple представить більш дешевий iPhone. Він буде мати більшість характеристик iPhone X, включаючи безрамковий дисплей.

Однак, щоб здешевити апарат, виробники встановлять екран на рідких кристалах і тонкоплівкових транзисторах (TFT-LCD), як наслідок, через зменшеного кількості пікселів вартість буде зменшена.

На думку Куо, бюджетна новинка обійдеться в $ 649-749, у той час як його побратими будуть коштувати близько $ 1099-1199.

Головні зміна дизайну нових айфонів

Є підстави вважати, що в 2018 році все флагмани від Apple будуть мати екран практично по всій фронтальній площі, як у iPhone X. Це означає, що спадкоємці iPhone 8 і 8 Plus, а також спадкоємець iPhone X будуть Безрамковий, з функцією розблокування «Face ID », і не підтримувати кнопку« Home ». В iPhone 11 дизайн не буде кардинально новим.

На передній частині смартфона, вгорі ми, швидше за все, виявимо звичну проріз, а в ній камеру FaceTime і датчики розпізнавання особи. Зовнішній вигляд цілком може змінитися до 2019 року. Південнокорейське ЗМІ (ET News) повідомляють, що Apple «бажає об'єднати модуль розпізнавання особи з модулем камери». Якщо це так, то проріз стане менше.

Задня панель металева або скляна?

За інформацією Nikkei, Apple хоче підстрахуватися, коли справа стосується матеріалів. Восени 2018 року вийдуть два телефони з екранами на органічних напівпровідниках (OLED) і один з рідкокристалічним дисплеєм (TFT-LCD). Саме у другій моделі, задня панель найімовірніше буде металева. Через це, вона навряд чи зможе похвалитися функцією бездротової зарядки.

Також, в травні 2014 року Apple отримала патент на «Електронні пристрої з бічними дисплеями». Це означає, що в майбутньому екран iPphone буде не тільки спереду, але і по бічній поверхні. Бічний дисплей стає продовженням фронтального, і він теж сенсорний.

Представники компанії говорять, що з боків можна буде розташувати іконки додатків, функцію розблокування свайпом, кнопки музичного плеєра, інформацію про повідомлення і про абонента, системні кнопки і багато іншого.

Нам здається, що з такими екранами виникне одна проблема: не можна буде одягнути на смартфон чохол без втрати функціональності, а без чохла його можна випадково розбити.

Екрани OLED, LCD-TFT і Micro LED

Які екрани будуть у трьох нових iPhone? У листопаді 2017 року Куо розповів, що дві нові моделі 2018 року буде з OLED-дисплеями, як iPhone X, а у третій буде екран LCD-TFT. З цієї причини останній з названих апаратів обійдеться дешевше. На жаль, дозвіл даної моделі теж буде нижче.

Аналітик також пророкує, що у «бюджетного» варіанту екран буде 6,1 дюйма, що трохи більше, ніж у більш дорогого девайса (5,8 дюйма).

«Дві OLED-моделі - це дуже високотехнологічні продукти, а модель з екраном TFT-LCD націлена на людей, чий бюджет обмежений. Ми вважаємо, що основна відмінність першої і другої моделей - розмір. Різні габарити смартфонів, покликані задовольнити різноманітні потреби користувачів продуктів Apple. Нова модель з екраном TFT-LCD буде значно відрізнятися від перших двох своїм апаратним забезпеченням і дизайном, наприклад, щільність пікселів буде нижче. Покупця, в першу чергу, приверне великий екран і 3D Touch за прийнятні гроші (близько 649-749 доларів) », - сказав Куо.

Також повідомляють, що Apple працює над впровадженням екранів на мініатюрних світлодіодах (Micro LED). Спочатку вони, швидше за все, з'являться на Apple Watch, як це раніше було з OLED, а після технологія може бути впроваджена і на iPhone.

У 2014 році Apple придбала LuxVue - компанію, яка спеціалізується в сфері мініатюрних світлодіодів, що доводить інтерес компанії до цієї технології.

Екрани на мініатюрних світлодіодах дуже чутливі, функціональні і довговічні. Вони споживають мало енергії і при цьому дають дуже яскраве і чітке зображення з насиченою кольоровою гамою.

Ви можете оскаржити цю заяву, сказавши, що OLED-дисплеї володіють такими ж характеристиками. Так - це правда, але мініатюрні світлодіоди забезпечують більш низьке енергоспоживання і тривалість життя.

Нова технологія може з'явиться в Apple Watch у 2018 році, а в iPhone роком пізніше.

Найважливіші нові функції iPhone 11 (Xl), що нового?

Як вже говорилося раніше, для того, щоб залишатися конкурентоспроможними, необхідно постачати на ринок новітні технології за доступними цінами.

iPhone 11 не є абсолютною копією попередніх версій в оновленому дизайні. Він повинен привнести великий внесок в індустрію смартфонів, несучи в своєму корпусі інновації.

Дивіться також: Останні новини про iPhone | JailBreak на останню версію iOS

Face ID на всіх моделях ... але і Touch ID поки є

Аналітик Мінг-Чі Куо опублікував доповідь, в якому пророкує, що Apple поширить свою нову технологію розпізнавання особи (Face ID) на всі телефони, очікувані восени 2018 року, оскільки впроваджений в екран сканер відбитка пальця (Touch ID) залишається технологічно непростий опцією. Однак і вона, можливо, нікуди не зникне.

Куо попереджає, що плани Apple залежать від відгуків користувачів про безпеку і справності «Face ID». Якщо піде велика кількість скарг, що мають на увазі важке, неприємне використання з періодичними збоями, компанія направить більше ресурсів на вирішення проблем з Touch ID.

Apple використовувала технологію «Face ID» в iPhone X, але також вивчила можливість інтеграції Touch ID в дисплей смартфона або планшета. Компанія зареєструвала патент на екранний Touch ID ще в січні 2013 року.

У патенті описано, як потрібно прикладати палець до екрану, щоб відсканувати відбиток. Більш рання версія сканера розташовувалася на кнопці «Home». Сенсорний екран покривається зчитує відбиток шаром. Технологія дозволяє декільком людям користуватися одним гаджетом з різним ступенем доступу.

Технологія дозволяє декільком людям користуватися одним гаджетом з різним ступенем доступу

Налаштування є досить гнучкою і підтримує можливість обмеженого користування. Так людина, приклавши палець, отримує доступ тільки до певних додатків. Це корисна функція, якщо в сім'ї є діти, які люблять попорпатися в батьківському iPhone або iPad.

І це ще не все. Технологію можна використовувати в додатках для навчання грі на піаніно, а конкретно для відпрацювання правильного розташування пальців.

гігабітний LTE

Здавалося б зовсім недавно ми познайомилися з 4G, і ось уже гігабітний LTE на підході - проміжний стандарт на шляху до 5G. Схоже, флагманський iPhone буде підтримувати цю технологію.

Гігабітний LTE може забезпечити швидкість скачування до 1000 мегабіт в секунду (на практиці швидкість буде значно нижче). Смартфони з підтримкою гігабітного LTE ловлять сигнал на величезних відстанях від вишки, вони не втратять зв'язок, навіть якщо навколо буде знаходиться безліч інших девайсів, які шукають підключення, наприклад, на переповненій площі.

Деякі телефони вже підтримують нову технологію (Galaxy Note 8). На жаль, iPhone X не володіє такою можливістю.

Стандарт гігабітний LTE поки доступний тільки на випробувальних майданчиках технологічного містечка (Tech City) в Лондоні і ще в Кардіффі. Але в 2018 році технологія почне поширюватися по Британії. Тоді телефони, які її підтримують, покажуть, на що вони здатні в плані швидкості завантаження і скачування.

Бездротова зарядка, що працює на відстані

Бездротова зарядка, доступна власникам iPhone 8 і iPhone Х, при сучасному технологічному розвитку не є чимось дивним. Кладемо девайс на спеціальний килимок, і процес пішов. Зручно, але суть не змінюється: два елементи повинні бути в контакті один з одним.

Представник компанії Bloomberg вважає, що Apple вже розробляє бездротовий зарядний пристрій, здатний заряджати апарат на відстані. В основі роботи - магнітний резонанс ближнього поля. Поки це близько одного метра, але є думка, що плани набагато більш амбіційними.

Поки це близько одного метра, але є думка, що плани набагато більш амбіційними

Новий iPhone буде поставлятися з L-образними акумуляторами від LG

Economic Daily заявляє, що Apple вибрала корейську LG Chem в якості ексклюзивного постачальника акумуляторів, які поставлять в iPhone наступного покоління. За інформацією з неназваного джерела, LG вклала в обладнання «сотні мільярдів» і на початку 2018 року почне повномасштабне виробництво, якраз вчасно релізу iPhone 11.

Але це теж ще не все. Акумулятор в iPhone наступного покоління буде в формі букви L. Кажуть, форму змінили для раціональнішого використання внутрішнього простору і зменшення часу зарядки, а це саме те, чого не вистачало попереднім моделям.

оновлення камери

Безперечно, камера займає окреме місце в житті кожної людини. Камера iPhone X була відмінним прикладом якості, але і вона не є досконалістю. Камера нового iPhone 11 може стати значущим оновленням в лінійки смартфонів від Apple.

3D-сканер ззаду (для доповненої реальності)

Малоймовірно, що «Face ID» або будь-яка інша функція технології TrueDepth переїде в задню камеру. Однак це не означає, що камера ззаду не придбає нові розумні опції.

Bloomberg, з посиланням на «обізнаних людей», повідомляє, що задня камера Айфон 11 буде працювати як 3D-сканер. Це на додаток до сканера TrueDepth спереду, який потрібен для «Face ID», смайликів Емоджі та інших подібних функцій на основі структурованого світла. Тобто на обличчя користувача проектується 30000 лазерних точок, і апарат дізнається свого власника.

Нова система в камері ззаду обчислює час, через яке лазер відбивається від навколишніх об'єктів.

Вважається, що цей новий сканер буде переважно використовуватися для додатків доповненої реальності, на розробку якої компанія витратила величезні сили за минулий рік. Він буде будувати 3D-модель навколишнього середовища, а потім додавати в неї інформацію і функціонал.

Він буде будувати 3D-модель навколишнього середовища, а потім додавати в неї інформацію і функціонал

Фотографії з «супер дозволом»

Apple збирається розширити можливості камер своїх девайсів на платформі iOS. Патент, опублікований Відомством з патентів і товарних знаків США (USPTO) в травні 2014 року, дозволяє припустити, що телефони скоро будуть знімати фото з «супер дозволом». Все це завдяки оптичної стабілізації картинки (подібне вже є в iPhone 6 Plus).

У патенті описується система, яка знімає серію фото під дещо різними кутами, а потім як би «зшиває» їх. В результаті отримуємо фотографію з високою роздільною здатністю.

Apple не говорить, що все фото будуть такими: режим супер дозволу можна буде включити, як розширений динамічний діапазон (HDR) або режим панорамної зйомки.

Ходять чутки, що компанія планує забезпечити телефони цією опцією в самому найближчому майбутньому. З'явиться можливість знімати з якістю цифрового дзеркального фотоапарата (DSLR), і це буде наймасштабніша оновлення камери в історії iPhone

З'явиться можливість знімати з якістю цифрового дзеркального фотоапарата (DSLR), і це буде наймасштабніша оновлення камери в історії iPhone

знімні об'єктиви

Apple також вивчає можливість ставити на камери iPhone знімні об'єктиви. У січні 2014 року компанія запатентувала способи кріплення камерних модулів на пристрої типу iPhone і iPad.

Перший з двох патентів озаглавлений «Задня панель портативного електронного пристрою з можливістю встановлювати на камеру різні об'єктиви». Знімаємо задню кришку і ставимо звичайний ширококутний об'єктив або типу «риб'яче око».

Другий патент називається «Магнітні знімні об'єктиви з вирівнюючим краєм». Пропонується альтернативний спосіб кріплення на магніті.

Можливість використовувати знімні об'єктиви на iPhone є і зараз, але поки це аксесуари сторонніх виробників.

Можливість використовувати знімні об'єктиви на iPhone є і зараз, але поки це аксесуари сторонніх виробників

Що в підсумку?

Новий iPhone НЕ буде революційним, на відміну від iPhone X. Однак його зміни в дизайні, технічних аспектах і ціною заслуговують на повагу.

Яка ціна буде у нового iPhone 11 (Xl) і iPhone 9?
Коли вийде iPhone 11 (Xl)?
Якими буде володіти характеристиками і скільки буде коштувати?
Які нові моделі Apple випустить в 2018 році?
Яка ціна буде у нового iPhone 11 (Xl) і iPhone 9?
Задня панель металева або скляна?
Найважливіші нові функції iPhone 11 (Xl), що нового?
Що в підсумку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online