Найсприятливіші дні для одруження в 2018 році

  1. 2018 й рік. Коли краще зіграти весілля?
  2. 2018 й згідно з китайським календарем
  3. Найсприятливіші дні для весілля в 2018-м згідно з місячним календарем
  4. Церковне вінчання в 2018-м.
  5. Народні прикмети про день весілля

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Так уже повелося, що перш ніж приступати до важливої ​​справи, люди звикли радитися з кимось знаючим - шаманом, Відункою, священиком або астрологом. І навіть сьогодні, в століття технічного прогресу, коли людина давно підкорив Космос, а в кожному домі є «розумні» гаджети, перш ніж планувати знакові події, ми ні-ні - та заглянемо в гороскоп - упевнитися, чи на правильному шляху стоїмо і в тому напрямку збираємося рухатися.

І навряд чи можна знайти людину, більш забобонного, ніж дівчина, що збирається заміж. Навіть сама цілеспрямована і впевнена в собі панянка, яка зазвичай дуже скептично ставиться до гороскопів, ретельно вибирає не тільки весільну сукню, букет, ресторан для проведення торжества, але і дату власного весілля.

Не дарма кажуть, що в день весілля закладається основа сімейних відносин, яка може стати як надійної, коли партнери люблять і всіляко підтримують один одного, так і нещасливою, коли відносини супроводжуються постійними сварками. Вибирати дату одруження астрологи радять з урахуванням декількох критеріїв.

Вибирати дату одруження астрологи радять з урахуванням декількох критеріїв

2018 й рік. Коли краще зіграти весілля?

Є молодята, які більше довіряють астрології, а є і такі, які намагаються керуватися законами фен-шуй, або нумерології, або православним календарем. Давайте, дізнаємося, яким 2018 рік буде для весіль, в які дні краще всього укладати сімейний союз.

Отже, основний критерій, який слід враховувати в даному плані - це кількість днів.
З давніх часів вважається, що укладати шлюб у високосний рік не варто, так як дуже високий ризик розлучення. Тому відразу зазначити, що прийдешній рік Жовтого Собаки - невисокосному, в ньому буде 365 днів. Однак згідно з народними прикметами, два роки, наступні за високосним, теж не дуже гарні для того, щоб зав'язувати узи Гіменея. З цієї точки зору 2018 й не настільки хороший для весіль, так як він чомусь вважається роком вдівця.

Але це зовсім не означає, що протягом трьох років (у високосному і два роки після нього) не можна укладати шлюби. З точки зору китайського календаря 2018 обіцяє бути дуже вдалим для створення сім'ї, адже собака, яка стане символом прийдешнього року - тварина виключно вірне. До того ж на союз більше впливу надає не рік, а дата вступу в шлюб. Про неї ми сьогодні і поговоримо.

2018 й згідно з китайським календарем

Як же, на думку китайців, рік Жовтого Собаки впливатиме на сімейні узи? Почнемо з того, що він вступить в силу не 1 січня, а 16 лютого, коли в Китаї почнеться Новий рік, і «протримається» до 4 лютого 2019 го.

Собака завжди вважалася твариною, надзвичайно добрим і відданим. Саме такими рисами будуть наділені союзи, укладені в період «правління» даного тотема. Кажуть, що шлюби ці стануть найвірнішими і тривалими, а все тому, що люди, в них вступили, будуть відкриті до розмов, вони готові піти на компроміс заради збереження в родині миру і спокою. Відносини між подружжям будуть теплими і трепетними, а в будинку з першого дня запанує комфорт і затишок.

Багатьом може здатися, що в сім'ях, створених в рік Собаки, не вистачає пристрасті, насправді це зовсім не так. Пристрасть буде, а разом з нею буде і вміння згладжувати гострі кути, бажання обопільною згодою виходити з конфліктних ситуацій.

Одночасно з усім цим не позичати Жовтої Собаці і ніжності, так що з емоційної складової в новостворених сім'ях все буде в порядку.

Що важливо - 2018 обіцяє «осередкам суспільства» і матеріальне благополуччя, а також швидке поповнення в сімействі: не виключено, що вже в 2019-му в будинку вступили в шлюб дзвіночком задзвенить дитячий сміх. Головне - попадете собачці і організуйте весільну церемонію так, як того хоче тотемна тварина. А хоче вона душевно і без зайвого шику, що не галасливою компанією, а лише в колі рідних і близьких людей.

Найсприятливіші дні для весілля в 2018-м згідно з місячним календарем

Астрологи впевнені, що правильно обраний день весілля - вже запорука міцних сімейних відносин і комфорту подружжя. Тому підбираючи дату для походу в ЗАГС, врахуйте наступне:

  • розпис на зростаючому Місяці гарантує благополуччя шлюбу;
  • намагайтеся уникати днів, коли Венера (покровителька любові) рухається на спад;
  • не відкладайте весілля на день молодика, в дні сонячного або місячного затемнення;
  • не розписувалися в знаку Овна, Діви або Скорпіона - ці знаки зодіаку не сприяють гармонійним відносинам;
  • найсприятливішими місяцями для вступу в шлюб вважаються 4, 5, 7, 10 і 11-й після появи на світло одного з подружжя.

Якщо ж взяти в руки календар і розписати все детальніше, то найсприятливіші дні для того, щоб зіграти весілля в 2018-м, наступні:

Січень - 1-е, а також вся третя декада місяця, особливо - 21 і 26 число, тобто період зростаючого Місяця. На перші дві декади січня одруження призначати не варто.

Лютий - 25.02, а також 17, 18, 21 або 26-е. Це найбільш вдалі дні місяця для вступу в шлюб.

Березень - 23 або ж 19 і 25-е.

Квітень - найсприятливіші дні - 20, 27, 29-е.

Травень - 20-е, 25-е і 27-е.

Червень - 15 і 25-е - вони сприяють довгому і міцному шлюбу. Якщо відкласти весілля на ці дні не вдасться, подумайте про 17, 22, 26 або 27.

Липень - 15, 20, 23-е.

Серпень - 17, 24, 26-е.

Вересень - 16, 21, 23-е.

Жовтень - 14, 19, 21-е.

Листопад - 9, 14, 18-е.

Грудень - 14, 21-е або 17, 19 і 20-е.

Кращий день для весілля по фен-шуй

Вибрати оптимальний день для весілля по фен-шуй складніше, ніж за місячним календарем, для цього слід звернутися до фахівця. Він зуміє обчислити не тільки день, а й час, що сприяє укладанню міцного сімейного союзу. Укладати шлюб найкраще в день рівноваги, Стабільності, Встановлення, Удачі, Відкриття. А ось уникати слід днів Ши, які характеризуються марнотратством і склочность. Визначити всі ці дні можна тільки шляхом персонального розрахунку для кожного з партнерів.

Церковне вінчання в 2018-м.

Хоч ми і живемо в світі цифрових технологій, переважна більшість пар прагне скріпити шлюбні узи церковним вінчанням. Православні, які ходять до церкви регулярно, знають дні, в які процедура вінчання дозволена. Для всіх інших ми наведемо спеціальні рекомендації.

Дати вінчання обмежені постами, особливими днями тижня і великими церковними святами. Дні, в які вас не обвінчають:

середа і п'ятниця, вважаються «пісними», а також суботи, які називають попередніми «Малої Великодня», тобто неділі.

Воскресіння Христове, припадають в 2018-м на 8.04.

12 найбільших християнських свят, які можна дізнатися в церковному календарі.

в дні великого посту (з 19 лютого по 7 квітня, з 4 червня по 11 липня, з 14 серпня по 27 серпня, з 28 листопада по 6 січня 2019 го).

в будь-яку з п'яти тижнів - з 7 по 18 січня, з 29 січня по 3 лютого, з 12 лютого по 17 лютого, з 9 квітня по 14 квітня, з 28 травня по 2 червня.

В інші дні вінчання дозволені, головне - узгодити дату зі священиком. Найсприятливішими для вінчання днями вважається т.зв. «Червона гірка» (15 квітня 2018) і день Казанської ікони Божої Матері. Припадає на 14 жовтня.

Якщо ж до наведених вище дати організувати вінчання не вдасться, не варто засмучуватися - просто підійдіть до храму і виберіть інший, найбільш підходящий для себе день.

Народні прикмети про день весілля

Стародавні слов'яни вважали, що є дні, які сприяють укладенню міцних шлюбів. Вважалося, що лютнева весілля гарантує сімейне життя без сварок, а червнева пророкує життя медову. Серпня дарує партнерам любов і взаєморозуміння, а вересень - тишу і комфорт. Пара, що вступила в шлюб в листопаді, буде багатою, а грудень обіцяє, що любов між партнерами з часом буде лише розпалюватися.

У давні часи вважалося, що травень - місяць для створення сім'ї несприятливий ( «все життя маятися будуть»), однак сьогодні цим повір'ям можна знехтувати. Що стосується дат, то найсприятливішими для заручин і сватання вважалися дати непарні, наприклад, 3, 9, 17 і т.д.

д

Коли краще зіграти весілля?
Коли краще зіграти весілля?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online