Хочемо як в Данії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сучасне життя диктує свої правила: мало хто погодиться купувати житло, яке не відповідає потребам і актуальним тенденціям

Оптимальні проекти, що відповідають всім критеріям вимогливого покупця, можна знайти в Підмосков'ї, в безпосередній близькості до МКАД. Один з них - житловий комплекс «Датський квартал», який днями почав будувати в Митищинському районі столичний забудовник ФСК «Лідер».

«Це вже другий проект ФСК« Лідер »на півночі найближчого Підмосков'я. Наш досвід підтверджує перспективність даної локації і її високу затребуваність у покупців, як з Москви, так і з області », - розповідає президент корпорації Володимир Воронін.

Місце вибрано вдало: прилеглий до МКАД ділянку володіє розвиненою інфраструктурою. В пару кілометрів від РК є освітні установи, спортивні майданчики, бізнес-центри, гіпермаркети. Але при цьому квартал з трьох боків оточений лісом: землі належать Держлісфонду, а це значить, що вирубка або забудова виключена. Для активного відпочинку в 11 км від РК по Осташковському шосе розташований каскад водосховищ, а до центру Москви можна дістатися як від станцій метро «Алтуф'єво», «Кузьминки», так і «Медведково».

Для активного відпочинку в 11 км від РК по Осташковському шосе розташований каскад водосховищ, а до центру Москви можна дістатися як від станцій метро «Алтуф'єво», «Кузьминки», так і «Медведково»

Квартал продуманий до дрібниць і включає в себе муніципальну школу, два дитячих садки, медичний центр, магазини, салони краси і аптеки. Оцінити в реальності концепцію «Датського кварталу» вийде в 2021 році, коли буде зведена перша з п'яти черг. На старті продажів квартиру можна купити від 2,6 млн. Рублів. Представлені квартири площею від 25 до 147 кв. метрів, і більше 40 варіантів планувань - навіть дворівневі знайдуться. Для власників автотранспорту передбачені підземні і наземні парковки.

В основі проекту лежать не тільки принципи функціональної організації простору, але і філософія Люкке. Це норвезьке слово означає щастя, яке складається з сьогохвилинних радостей. Наприклад, слухати спів птахів поблизу будинку - і є Люкке.

«У нашій компанії велика увага приділяється опрацюванню концепції проекту, його наповнення та подальшої реалізації. У новому ЖК ми, наприклад, вирішили побудувати як в Північній Європі. Ми хочемо, щоб наші майбутні мешканці, як в Данії відчували себе найщасливішими », - пояснює Володимир Воронін.

Але як відчути Люкке, якщо квартиру хочеться купити за вигідною ціною, але є страх за свої кошти на тлі з'являються повідомлень про банкрутство забудовників? Нову хвилю занепокоєнь спровокував нещодавній крах Urban Group. Хоча вдома горе-девелопера і будуть добудовані за рахунок федеральної допомоги і коштів, які надасть бюджет Московської області та Фонд захисту прав пайовиків, сценарій розвитку для пайовиків все одно не найприємніший.

Рада може бути тільки один: вчасно розпізнати проблемного забудовника. Відомо, що чим менше кредитів у компанії, тим надійніше для бізнесу і споживача. Не всі забудовники можуть цим похвалитися, тим більше в умовах нового законодавства, яке посилило вимоги до діяльності девелоперів.

Не всі забудовники можуть цим похвалитися, тим більше в умовах нового законодавства, яке посилило вимоги до діяльності девелоперів

Потенційним покупцям житла в Митищах хвилюватися нема про що. «Датський квартал» будує компанія, що входить в структуру ФСК «Лідер», - ТОВ «КіноДевелопмент». Відомо, що у ФСК «Лідер» низька кредитна навантаження - забудовник використовує переважно власні кошти і реалізує всі свої проекти по закону про участь у пайовому будівництві. Багаторічний досвід компанії показує, що спокійний органічне зростання, стабільно високу якість роботи - хороша стратегія на всі часи і кращий спосіб зміцнити свої позиції на мінливих ринках.

ТОВ «Спеціалізований забудовник« КіноДевелопмент »

Проектна декларація на h ttps: //fsk-lider.ru

Але як відчути Люкке, якщо квартиру хочеться купити за вигідною ціною, але є страх за свої кошти на тлі з'являються повідомлень про банкрутство забудовників?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online