Влада Коннектикуту підтвердили загибель 20 дітей у школі "Сенді Хук"

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

15 грудня 2012, 1:13 Переглядів: 15 грудня 2012, 1:13 Переглядів:   Офіційні представники поліції ім'я підозрюваного поки не назвали, фото Reuters

Офіційні представники поліції ім'я підозрюваного поки не назвали, фото Reuters.

В результаті стрілянини, відкритої в початковій школі "Сенді Хук" в Коннектикуті, загинули, за офіційними даними 20 дітей і шестеро дорослих, повідомляє Agence France-Presse. Про це на прес-конференції заявили представники правоохоронних органів, які розслідують злочин . Раніше повідомлялося про 18 загиблих дітей.

У числі загиблих, як стало відомо раніше, мати стрільця, що працювала в школі вчителькою. За даними місцевих ЗМІ, її ім'я Ненсі Ленза (Nancy Lanza).

Також неофіційні джерела в правоохоронних органах розповіли CNN, що родич стрілка, чиє тіло було виявлено в будинку родини Ленза в Хобокені, штат Нью-Джерсі, був його братом, а не батьком, як повідомлялося раніше. При цьому, передає Reuters, офіційно поліція дані про виявлення тіла загиблого в Хобокені не підтверджує.

Раніше телеканал CNN повідомляв, що стрілянину в школі влаштував 24-річний Райан Ленза, однак Fox News уточнює, що ім'я злочинця - Адам Ленза (Adam Lanza), а Райан - його брат.

Офіційні представники поліції ім'я підозрюваного поки не назвали, заявивши лише, що це 20-річний син вчительки, повідомляє Associated Press. Старший брат підозрюваного - Райан Ленза, додали вони, затриманий для допиту. Раніше ряд американських ЗМІ повідомляли, що поліція допитує молодшого брата стрільця, не називаючи його імені.

Злочинець відкрив стрілянину в початковій школі "Сенді Хук" в місті Ньютаун, штат Коннектикут, 14 грудня близько 09:30 за місцевим часом. За свідченням очевидців, на стрілці був надітий куленепробивний жилет, а при собі у нього було чотири одиниці вогнепальної зброї. Убивши учнів і викладачів, злочинець наклав на себе руки пострілом в голову.

У зв'язку з тим, що сталося в Ньютаун президент США Барак Обама виступив з телезверненням, в якому, зокрема, повідомив, що загинули діти у віці від п'яти до десяти років. "Наша країна вже стільки разів проходила через це, - сказав Обама, перерахувавши найбільш гучні масові вбивства в громадських місцях, що відбулися за останні кілька років. - Ми повинні об'єднатися і зробити конструктивні дії для запобігання подібним злочинам незалежно від наших політичних переконань". Президент США, насилу стримував сльози, також оголосив чотириденний національний траур за загиблими в "Сенді Хук".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Влада Коннектикуту підтвердили загибель 20 дітей у школі" Сенді Хук "". інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online