Цирк не виїхав і клоуни не розбіглися

  1. Шоу-спектакль для всієї родини «Цирк поїхав, а клоуни залишилися»
  2. Гарік Харламов і дочка Настя - перший похід в цирк
  3. «Антикварний цирк» в авіапарку
  4. Цирк на кольоровому. Чи не цирк нашого дитинства
  5. Дозвілля з дітьми в Москві в Цирку або в Музичному театрі. безкоштовно
  6. Відгук про подання Емоції Цирк на Вернадського
  7. "Цирк поїхав, клоуни залишилися" (с)
  8. Цирк поїхав, клоуни залишилися
  9. думки про цирк на Вернадського
  10. Цирк поїхав клоуни розбіглися.
  11. Цирк
  12. Просто цікаво. :)
  13. Цирк поїхав, клоуни залишилися ...
  14. Діти і клоуни :)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ми з моїми дітьми завжди намагалися влаштовувати тематичні свята, тобто присвячені одній певній темі. Так як дітей у мене троє, то і дні народження бувають досить часто. Але серед усього розмаїття тем у нас є одна найулюбленіша. Вона стане в нагоді не тільки для дня народження, але і для будь-якого іншого дитячого збіговиська.

Що найвеселіше на світлі? Думаю, що не менше половини дітей і навіть дорослих на це дадуть відповідь: "Цирк!" А який же цирк без клоунів! Ми теж обожнюємо цирк і клоунів, і часто дні народження влаштовуємо саме на тему цирку. До того ж ця тема підходить не тільки для малюків-дошкільнят, а й для дітей постарше - аж до 12-13 років. Навіть якщо на свято зберуться різновікові діти, нудьгувати не доведеться нікому.

Запрошення. Їх потрібно робити обов'язково. Головне, щоб малюк брав активну участь в підготовці власного свята. Половина насолоди - в очікуванні і передчутті! Найпростіше зробити запрошення у вигляді клоунській маски, за допомогою аплікації з кольорового паперу. А ми ще зробили з поролону маленькі кульки, пофарбували їх червоною фарбою і приробили клоунів на запрошенні симпатичні носи. Вийшло дуже смішно. Поруч з клоуном або на зворотному боці напишіть сам текст запрошення.

Прикраса. Шатер-шапіто зробили зі стрічок, підвішених до стельової люстри і розходяться з центру. Святковий інтер'єр доповнили безліччю повітряних кульок.

Ігри та конкурси. В першу чергу всіх гостей розмалювали під клоунів за допомогою спеціальних фарб для особи, які зараз можна купити всюди. Діти розмальовували себе або один одного як вміли, вийшло чудово. Та й зробити обличчя клоунским дуже просто: червоний ніс і щоки, брови будиночком, величезні веснянки, широкий рот.

Потім ми витягли заздалегідь приготовлений купу старого одягу і запропонували дітям одягнутися в клоунів. У що зазвичай одягнений клоун? Широченні і довжелезні штани в кольорових латках (заплатки і різнокольорові гудзики нашили заздалегідь), безрозмірні черевики, капелюхи, хустки, банти, яскраві краватки. Все це знайдеться в будь-який коморі. В крайньому випадку можна обійтися заздалегідь купленими картонними ковпаками і клоунськими носами на резиночки. За кожен вдалий костюм роздавали невеликі призи, які врешті-решт дісталися кожному. А потім почалося саме "уявлення". Кожен показував що-небудь смішне. У цьому допомагала різна "циркова" бутафорія - м'ячі, хула-хуп, м'які іграшки у вигляді тварин і т. Д. Від сміху просто тряслися стіни! Як шумового фону потрібно заздалегідь підібрати веселеньку музику, краще всього якісь марші або дитячі пісеньки. Підійдуть і будь-які інші ігри. Наприклад, можна попросити малюків імітувати різних тварин. Ну а наша улюблена гра - хто зіб'є струменем з водного пістолета порожню пластикову пляшку.

Частування. Все найяскравіше і барвисте. Чим різнокольорові їжа, тим краще. Наприклад, різнокольорові кульки морозива. Спрощену маску клоуна можна відтворити на торті, тістечок, бутербродах, та на чому завгодно.

Татів вихід. Не тільки клоуни задають веселощі в "теперішньому" цирку. Важко уявити пристойний цирк без факіра-фокусника. У скарбничці будь-якого поважаючого себе тата знайдеться парочка простеньких фокусів. Карткових, наприклад, або з "відривом" пальця. Так нехай, врешті-решт, вивчить їх з дитячих журналів. Якщо тато вміє хоча б трохи жонглювати двома апельсинами, успіх йому забезпечений. Зробіть татові довгий плащ, приготуйте йому стару капелюх замість циліндра, в підкладку якої можна заховати довгий моток тасьми, а потім нескінченно довго його розмотувати. Ну а вдячна публіка йому гарантована.

Деякі маленькі діти бояться клоунів. Але таких клоунів не боїться ніхто! Тим більше, коли малюк бачить, що вони не справжні, а переодягнені, та ще й його друзі. Ваша дитина ще довго буде згадувати таке веселу виставу.

Особистий досвід

Марина x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

да, дуже цікаво! моєму синові через 2 тижні 3 роки буде, ось і думаю, що замутити, він схиблений на клоунів !!! та й взагалі він всебічно розвинута дитина! але влаштовувати щось надприродне не по кишені зараз, воспульзуюсь вашою порадою !СПАСИБІ!

Здорово !!!!

01.02.2008 12:22:51, uiu

теж сподобалося :))

.

Шоу-спектакль для всієї родини «Цирк поїхав, а клоуни залишилися»

«Це історія трапилася в цирку. Одного ранку клоуни прокинулися, а всі артисти виїхали. Але оскільки квитки на виставу були продані, довелося за всіх віддуватися клоунів. Виявилося, вони вміють робити все: жонглювати, стояти на руках, балансувати на вільно стоїть сходах, показувати фокуси і ще, багато, багато іншого ... »Це лише фабула приголомшливого шоу-вистави« Цирк поїхав, а клоуни залишилися ». Яскраві деталі сюжету розкриються тільки тим, кому пощастить потрапити в ДК «Москвич» 21 ...

Гарік Харламов і дочка Настя - перший похід в цирк

35-річний актор і телеведучий Гарік Харламов разом з дочкою Настею двох з половиною років на вихідних побували в цирку - дивилися на виступ дружини і мами, 28-річної актриси, зірки серіалу "Інтерни", Христини Асмус. "Вперше повели доньку в цирк на Вернадського. Запросили нас блискучі брати Запашні. Дочка вперше побачила живих тигрів, акробатів і клоунів (хоча клоуна бачить з першого дня))). Маса емоцій. Сьогоднішнє шоу вели Едгар Запашний і моя дружина. Дочка в захваті ))) На світлині...

«Антикварний цирк» в авіапарку

20 і 21 лютого о 15:00 «Антикварний цирк» представить старі добрі театрально-циркові історії для всієї родини на майданчику Театру «DEARTE» в ТЦ «авіапарк». На представленні точно не буде дресированих тварин і нав'язливих клоунів в кольорових перуках, зате буде справжнісінький в світі Цирк - цирк, з якого все починалося. Тендітна дівчинка на кулі, колоритний красень-силач в смугастому трико, зворушливий і сором'язливий білий клоун і інші настільки полюбилися багатьом образи чекають з нетерпінням ...

Цирк на кольоровому. Чи не цирк нашого дитинства

Дуже схожа програма на канадський цирк, але туди дітей не пускають) тварин по мінімуму, і як то шкода їх було. Клоун один і мало зовсім.

Дозвілля з дітьми в Москві в Цирку або в Музичному театрі. безкоштовно

Щороку в Новорічні свята наш цирк занурюється в чарівну зимову казку! Це дивовижний час, коли артисти, і всі, хто працює в цирку, разом з глядачами радіють і веселяться, зустрічаючи це чудове свято - Новий Рік! Новорічні вистави - це завжди аншлаги, завжди повні зали посмішок дітей і захоплення дорослих. Тому щороку Новорічна програма триває в нашому цирку до самого кінця січня! Цього року наших глядачів чекає дивовижна і зворушлива історія ...

Відгук про подання Емоції Цирк на Вернадського

Клоуни - так собі, згодна. Хіба що костюми у них красиві :) Номери з тиграми, пташками і пуделями Порівнюючи з цирком на Кольоровому, там уявлення більш динамічний.

"Цирк поїхав, клоуни залишилися" (с)

"Цирк поїхав, клоуни залишилися" (с). Г-н Зільбертруд (більш відомий як Биков), перебуваючи в Перу, провів ритуально-кошерний обряд: кинув в жерло вулкана ...

Цирк поїхав, клоуни залишилися

Цирк поїхав, клоуни залишилися. Просто поділитися .... Про своє, про дівоче. еее ... буквально голі клоуни в трико 11.01.2011 21:45:13, Ольга-13.

думки про цирк на Вернадського

... (не порівняти з Вернадським цирком) .. клоун просто дивак, м'яко кажучи ... про жування .. я теж вважаю, що неправильно, але моя жує .. її в театрі і цирку розбирає

Цирк поїхав клоуни розбіглися.

Цирк поїхав клоуни розбіглися. І залишилася я одна біля розбитого корита, в сенсі в розгромленої квартирі і з повною раковиною посуду.

Цирк

Але в цирк хочу до клоунів і всяким акробатам ... і ще пам'ятаю з дитинства на майданчику перед цирком (Новим) завжди щось відбувалося: фотографували з тваринами ...

Просто цікаво. :)

А тепер раптом - стали подобатися - і цирк, і клоуни, не всі, але все ж ... Ніяк не співаємо, з чим все це пов'язано ...

Цирк поїхав, клоуни залишилися ...

Цирк поїхав, клоуни залишилися ... Почитала я там внизу Нюхіно повідомлення, що вона без верстата двома руками вишиває, спробувала ...

Діти і клоуни :)

Дочка боялась.Прічём виявили абсолютно случайно.Ещё в Москві, биді в КЕС-е, і там були клоуни, і Машка їх злякалася, хоча в цирку вони їй нравілісь.А син на мою ...

12.12.2007
Оновлене 31.01.2017

Що найвеселіше на світлі?
У що зазвичай одягнений клоун?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online