Що купувати під час кризи

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

30 серпня 2014 року, 7:30 Переглядів: 30 серпня 2014 року, 7:30 Переглядів:   Фото: Олександр Яремчук   Зростання долара змусив задуматися, як зберегти або куди вкласти свої гроші

Фото: Олександр Яремчук

Зростання долара змусив задуматися, як зберегти або куди вкласти свої гроші. На думку економістів, краще зберігати гроші в великих банках, купувати бюджетні квартири і велику побутову техніку. Кожен з цих варіантів дозволить не тільки зберегти заощадження, але і заробити.

ЖИТЛО. Рієлтери визнають, зараз вигідно купувати бюджетні "одинички" і "двушки" для подальшої їх здачі в оренду. "Інтерес на дешеве житло, яке потім можна здати в оренду, в Києві виріс з середини літа - вкладаються люди у яких є заощадження і вони бояться зберігати їх у банках. Оренда дорожчає через біженців і студентів, і на цьому можна заробити, - поділився з нами голова нацради Ріелторської палати України Віктор Несін. - у столиці зараз не купують дорогі квартири: побоюються інвестувати в елітну нерухомість через АТО і економічної кризи ". За словами ріелтора Маким Єрмоленко, інвестиції в нерухомість можуть виправдати себе за вісім років. "Якщо в середньому покупка квартири вартістю в $ 100 тис. Окупається за десять років, то зараз коли оренда в Києві виросла в середньому на 1-2 тис грн, такі інвестиції можуть виправдати себе і раніше. Оренда" однушки "стартує від 4 тис. Грн , а ще на початку літа таке житло можна було зняти за 3 тис., плюс комуналка. Виходить, можна купити за $ 70-80 тис. НЕ двокімнатну квартиру, а дві однокімнатні гостинки, і заробити на оренді ".

АВТО. Автомобілі - невигідний інструмент для інвестицій, вважають експерти. Нова машина при виїзді з автосалону відразу ж дешевшає на 30%. Проте, ринок авто не вмирає навіть в криза . Як розповів нам автоаналітік Микола Росліченко, зараз частіше беруть бюджетні автомобілі: нові - до $ 17 тис., Б / у - до $ 10 тис .: "Коли курс долара заспокоюється, попит на автомобілі трохи відновлюється. Так спрацьовує "відкладений попит" - люди, які планували купити машину, нарешті роблять покупку. З цієї причини липневий попит на авто виріс на 10% в порівнянні з червнем ". Перш за все купувати машину в кризу радять тим, хто планує заробляти за кермом:" Авто може стати гарною підмогою в сімейних доходах. Якщо грошей не вистачає, можна влаштуватися таксистом, водієм, кур'єром ". А директор консалтингової групи" А-95 "Сергій Куюн рекомендує водіям перевести машину з бензину на газ:" Сам так зробив днями. Установка обійдеться в середньому в 10-12 тис. Грн. Але витрати окупляться за півроку, якщо прокатувати щомісяця по 2-3 тис. Км. Економія очевидна: бензин марки А-95 нині по 17-18 грн, а газ - близько 9 ".

Побутова техніка. Вкладати гроші можна і в техтовари, за умови, що прийшла пора оновити пралку або холодильник. "Зараз популярна сезонна техніка - кондиціонери, обігрівачі, восени будуть купувати смартфони і телевізори", - розповів нам керівник сектора продуктової аналітики мережі магазинів COMFY Максим Гаджиєв-Кравцов. А директор з розвитку бізнесу інтернет-магазину Fotos.ua Дмитро Покотило радить вкладати гроші в ті товари, які повільно дешевшають: фотоаппарати- "дзеркалки", пралки, холодильники, електроінструменти. "Не варто забувати про вклади у валюті і золоті. Такі депозити на три місяці - непоганий варіант для збереження грошей. Але краще довіряти великим банкам", - говорить президент Украналітцентра Олександр Охрименко.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Що купувати під час кризи". інші Новини економіки дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Коновалова Христина

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Спасибі! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online