У метро Києва тимчасово закриють три станції

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

7 листопада 2018, 18:30 Переглядів: 7 листопада 2018, 18:30 Переглядів:   Фото: Олександр Яремчук   У столиці завтра, 8 листопада, буде тимчасово обмежено роботу трьох станцій метрополітену - Олімпійської, Палацу спорту і Площі Льва Толстого, повідомляє прес-служба підземки

Фото: Олександр Яремчук

У столиці завтра, 8 листопада, буде тимчасово обмежено роботу трьох станцій метрополітену - "Олімпійської", "Палацу спорту" і "Площі Льва Толстого", повідомляє прес-служба підземки.

Обмеження пов'язані з проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ) і "Ренн" (Франція).

Так, перед початком гри з 18:55 до 19:55 станція "Олімпійська" буде закрита на вхід і вихід, "Палац спорту" на вихід, "Площа Льва Толстого" на вхід.

У зазначений час поїзди прямуватимуть повз станцію "Олімпійська" без зупинки. Після закінчення футбольного матчу можливе обмеження для пасажирів на вхід на цих станціях.

"Механізм застосовується з міркувань безпеки, щоб уникнути масового скупчення пасажиропотоку на платформах станцій. Приносимо вибачення за тимчасові незручності!", - йдеться в повідомленні метрополітену.

Нагадаємо, після ПП в метрополітені Риму в столичній підземці показали, як стежать за справністю ескалаторів в Києві. Сайт "Сегодня" побував на нічної екскурсії в метро і своїми очима подивився, як ремонтують підйомники.

Тим часом, знаменитий художник Мата Руда з Коста-Ріки малює нову частину масштабного Мура на станції метро "Осокорки" в Києві . На стіні станції з'явилися обриси особи красивої дівчини, яка одягнена в традиційний для кримських татар головний убір. Також на передньому плані видно обриси величезного букета тюльпанів.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У Києві через футбол закриють три станції метро". інші транспорт дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Спасибі! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online