Прощай, Україно: Почався запуск першої ТЕС, що забезпечує енергонезалежність Криму

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Одну з двох споруджуваних ТЕС в Криму, покликаних забезпечити енергонезалежність російського півострова після введення блокади України, підключили до газотранспортної системи і почали запуск обладнання в роботу.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства енергетики РФ, передає кореспондент «ПолітНавігатора».

Підпишіться на новини «ПолітНавігатор» в Telegram , Facebook , Одноклассниках або Вконтакте Підпишіться на новини «ПолітНавігатор» в   Telegram   ,   Facebook   ,   Одноклассниках   або   Вконтакте

Нова ТЕС під Сімферополем отримала назву «Таврійська», а будується аналогічна електростанція під Севастополем - «Балаклавська».

«В даний час в цілому завершені роботи по приєднанню Сімферопольської ТЕС до газотранспортної системи Криму - виконана стиковка пунктів підготовки газу електростанцій з зовнішніми підводять газопроводами-відводами, обладнання об'єктів газового господарства знаходиться в режимі пусконалагодження ...

Також реалізовані заходи першого етапу схеми видачі потужності Сімферопольської ТЕС. 2 лютого 2018 року ВРУ 330 кВ Сімферопольської ТЕС поставлено під напругу, нові лінії електропередачі, утворені після розрізання ВЛ 330 кВ Джанкой - Сімферопольська і будівництва заходів на Сімферопольську ТЕС включені в транзит », - йдеться в повідомленні.

У відомстві також уточнили, що на «Балаклавської» ТЕС тривають роботи: «Проводяться роботи по підключенню ПЛ 330 кВ Західноукраїнська-Кримська - Севастополь на ПС 330кВ Севастополь. Загальний обсяг будівельної готовності складає близько 98% ».

Нагадаємо, після повного завершення будівництва і введення в експлуатацію двох нових ТЕС півострів отримає додатково 940 МВт електроенергії, що покриє необхідний рівень споживання, а також забезпечить перспективний зростання потреб півострова. Нагадаємо, після повного завершення будівництва і введення в експлуатацію двох нових ТЕС півострів отримає додатково 940 МВт електроенергії, що покриє необхідний рівень споживання, а також забезпечить перспективний зростання потреб півострова

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online