Apple Watch буде стежити за здоров'ям господаря

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Apple хоче позбавити нас від прив'язки до стаціонарного тонометр, вмонтувавши систему датчиків з відповідними можливостями в Apple Watch.

Про це повідомляє Internet.ua .

На це вказує новий патент компанії, опублікований Відомством з патентів і товарних знаків США.

Основна ідея винаходу, описаного в патенті, полягає в тому, щоб оснастити ремінець Apple Watch акселерометром і додатковим сканером серцевого ритму, який необхідно прикладати до грудної клітки.

Основна ідея винаходу, описаного в патенті, полягає в тому, щоб оснастити ремінець   Apple   Watch акселерометром і додатковим сканером серцевого ритму, який необхідно прикладати до грудної клітки

Таким чином, годинник зможе розрахувати часовий інтервал, який потрібно організму, щоб передати імпульс від серця до зап'ястя. На основі отриманих даних Apple Watch зможуть робити висновок про дійсний артеріальному тиску користувача, постійно ведучи контроль за станом його здоров'я.

Читайте також: Apple дозволив Uber шпигувати за користувачами iPhone - експерти

Незважаючи на складність описаного методу вимірювання, він успішно застосовується виробниками зап'ястних тонометрів. Такі прилади досить портативні і прості у використанні, проте нерідко грішать неточністю вимірювань. За статистикою, похибка зап'ястних тонометрів може досягати 20-30 мм ртутного стовпа, що в окремих випадках може перешкоджати вірною діагностиці захворювання і призначенням правильного лікування.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online