Чорний ринок-Прокачування акаунтів ...

  1. 1) Це прокачування вашого облікового запису.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Здрастуйте дорогі друзі з вами Радянський танкіст, і ми розглянемо нелегальний способи прокачування танків

Здрастуйте дорогі друзі з вами Радянський танкіст, і ми розглянемо нелегальний способи прокачування танків.

1) Це прокачування вашого облікового запису.

через сайти

  • Ви замовляєте прокачування свого аккаунта на спеціальному сайті (список нелегалів розголошувати не буду. Так ось ви оплачуєте половину вартості прокачування свого аккаунта на стату або на фарм. Передаєте свій логін, і пароль + з вас беруть додаткову інфу про ваш обліковий запис. Далі поки ви відпочиваєте від гри за узгоджений з вами термін вам прокачують ваш аккаунт батьки (не плутати з Jove, маракаси і т.д це блазні) WOT. Сідаючи цілими годинами, у взводі дана людина прокачує ваш танк, можливо якщо віддали ваш аккаунт на фарм, купує преміум а кк на обмежений термін (В вигляді комісії він його з вас і відніме). Прокачування, підняття статті та фарм виконується групою людей, що мешкають в клані. І прокачують ваш аккаунт у взводі як говорив вище. Після досягнення призначеної мети, припустимо, підняття статтю до 60% ця людина закінчує прокачування, і передає дані вам. ви повинні після отримання негайному змінити пароль, щоб переглянути прив'язку (якщо вона у вас є). Так само виплатити другу частину суми, якщо ви не заплатили все відразу. Але дуже велика небезпека становить в тому що ви не знаєте що прийде на розум цієї людини. Так що не варто вибирати послуги на неперевірених сайтах.

Приватна особа.

  • Людина, яка має високі навички в грі, який вирішив підзаробити на прокачування акк і т.д.
  • При виборі такої послуги слід врахувати що:
  • Людина, яка буде прокачувати аккаунт повинен бути адекватний, мати гарантію на те що і справді проф., А не будь-якої «рак». Якщо ви знайшли таку людину, то попросіть зв'язатися з ним в скайпі. Якщо він не погоджується, спираючись на яку або причину то це шахрай.
  • Після переговорів в скайпе- це обговорення прокачування, вартості та терміну. Щодо грошей можу сказати одне, ні в якому разі не погоджуйтесь переводити гроші продавцю в євро, доларах (таке часто трапляється) тощо
  • Спробуйте переконати перехід на рублі продавця (якщо ви громадянин РФ). Отже, ви ризикнули і передали аккаунт такій особі, через узгоджений з цією особою термін ваш аккаунт повертається. Ви змінюєте логін пароль і перевіряєте акк, якщо робота даної особи вам не сподобалася або не влаштувала. То ви нічого не зможете зробити, якщо він вам гарантій не давав.
  • Я сам півроку був такою особою. Я пропонував послуги фарма і прокачування форми, а також навчання. Люди різні траплялися, так що я запитував всю суму відразу даючи гарантію на те що не кину. Але в нашому столітті мало хто вірить словам чужу людину. Багато угоди між покупцем даної послуги проходили через гарантів, яких зараз неміряно. Зараз кинув цю справу, просто навчаю за гроші ... нервування. Заробляв дуже пристойні суми для студента. Ось так…

2) Навчання раків.

  • Легкий спосіб заробити професіоналу. Береться один- два інструктори і ви у взводі і катаєтеся по рандів по ходу вашого дивного подорожі разом з «татами гри» вам пояснять тактику, розкажуть куди їхати, як їхати, де стояти, ховатися і нападати. Буквальному сенсі за тиждень вас витягнуть з дна болота на сушу. Не варто вести себе розв'язно і не адекватно з інструкторами. У нас такі правила, що при будь-дурною витівки або слові ми кидаємо клієнта, і послуга є наданою, ... так що думайте що пишіть. Один бій з професіоналами коштує приблизно від 29 руб. до 900руб (середня статистика). Після бою деякі інструктори дадуть відповіді на ваші питання (не все так роблять.) Угода проводиться через гаранта або, в крайньому випадку, самостійно (ризикований крок). Інструктори часто користуються гарантом з клієнтами (бо безпеку в фінансах пре вище за все.) Так що думайте самі, вирішуйте самі, але ось я відкрив вам невелику завісу чорного ринку. Всі знання які пропонують інструктори платно, надаю вам абсолютно безкоштовно в своїх блогах.

словничок

словничок

Гарант - довірена особа проводять операції між клієнтом і продавцем

Продавець - представник даних послуг.

Батьки або Папи - гравці володіють високими навичками в даній грі.

Рак - гравець з низькою статой.

Інструктор - людина, навчальний вас ігровим можливостям і прімудростям.

Інструктор - людина, навчальний вас ігровим можливостям і прімудростям

Дякую за увагу! З вами був Радянський танкіст.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online