tomsk.ru09.ru :: Томськ :: Продаж / оренда нерухомості


дивитися оголошення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Продам 3-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Радянському районі на 3-му поверсі в 11-поверховому цегляному будинку за адресою Сибірська 83б , Загальною площею 79 м2. У відмінному стані. Кухня-студія. Є телефон, пластикові вікна. Санвузол суміщений. Є лоджія (засклена).

Трьох кімнатна квартира з гарним ремонтом в відмінному состояніі.Все стелі натяжні. У залі і спальнях ламінат, в передпокої, кухні, санвузлі і зимовому саду кахель. Нова сантехніка.Перепланеровка узаконена. Квартира орні, вікна виходять у двір і на Сібірскую.Большая засклена лоджія.Два входу на лоджію, з зимового саду і з зала.В зимовому саду тепла підлога. В квартирі залишається практично все що бачите на фотографіях.Все труби заховані в стени.Установлена ​​сигналізація. У сусідньому будинку розташований магазин, банк, поруч є школа і дитячий сад. Зупинка автобусів 26, 31, 36, 37, можна вийти на Лебедєва і сісти на трамвай 1, 3, 4. Квартира готова до продажу, обтяжень немає, дорослий собственнік.На майданчику є 2 кладовки. У дворі 2 погреба.Продаётся в зв'язку з переездом.Возможен обмін на Санкт-Петербург.

Ціна, тис.руб .: 7000 (88.61 за м2) Торг. Обмін. Іпотека. Документи готові. Материнський капітал.

КОНТАКТ: Сергій ТЕЛ:

09 липня 2019. ІП Волкова Ж.В. показати на мапі (2)

дивитися оголошення

Продам 2-поверховий цегляний будинок

(Новобудова) в Томському районі (п.Зональная станція) за адресою Південні Ворота, мікрорайон (сел. Зональна Станція) , Загальною площею 75 м2. 3 кімнати. Ділянка 10 соток. В хорошому стані. Є пластикові вікна. Є центральні комунікації: електрика, водопостачання.

Новий будинок 8 * 10 м.2015 року побудови, розташований на високому, живопісном, березі Ушайкі.Із вікон прекрасний від.Електрічество 380.Холодная вода центральна, гаряча від бойлера, слив, опалення-КОТЕЛ (тверде паливо, електрику) .Удобства в будинку. 10 сот.На ділянці залитий фундамент 12 ** 12 під великий дом.Фундамент під гараж 5 * 6. До зупинки 4 хвилини.

Ціна, тис.руб .: 3400 (45.33 за м2) Торг. Документи готові.

КОНТАКТ: Сергій ТЕЛ:

09 липня 2019. ІП Волкова Ж.В. показати на мапі (1)

дивитися оголошення

Продам 2-поверховий панельний будинок

(Новобудова) в Томському районі за адресою сел. Копилова , Загальною площею 65 м2. 3 кімнати. Ділянка 8.5 соток. Чорнова обробка. Є пластикові вікна. Є центральні комунікації: електрика.

Будинок в пос.Копилово. Два поверхи. 65 кв.м.Возможно збільшити до 75 кв.Дом каркасний по Класичною каркасною технологією відповідно СП 31-105-2002, Проектування і будівництво енергоефективних одноквартирних житлових будинків з дерев'яним каркасом. У Баварському стилі. Земля ІЖС 8.5 соток. . Будинок у власності. Електрика. Утеплення стін, підлоги, хв-вата 200 мм, стеля 350 мм.Одна сторона ділянки виходить на лісопосадку. Хороші під'їзні шляхи. Хорошим покупцям хороший торг!

Ціна, тис.руб .: 1000 (15.38 за м2) Торг. Іпотека.

КОНТАКТ: Сергій ТЕЛ:

09 липня 2019. ІП Волкова Ж.В. показати на мапі

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Кіровському районі на 1-му поверсі в 10-поверховому цегляному будинку за адресою Федора Литкіна 26 , Загальною площею 48.4 м2 (кухня 10.2 м2). Санвузол роздільний. Є лоджія (засклена).

1-кімнатна, сонячна, тепла, затишна квартира в прекрасному районе.Южная сторона. Високий перший поверх. Будинок 2007 років споруди. Простора кухня. Додаткова кімната, використовується як спальня, перепланування узаконене. Лоджія, з пластиковими вікнами, оброблена євровагонкою. Санвузол роздільний. Загальна площа 48.4 кв. м. Вся інфраструктура в крокової доступності (стадіон, ліцей 1, супермаркети, дитячий садок, парк для прогулянок, дитячі майданчики). При продажу залишається кухонний гарнітур, шафа-купе, частина меблів, плита, холодильник, бойлер, пральна машина. У будинку свій ТСЖ, низькі кому. платежі, відеоспостереження, Чистий під'їзд, зручна парковка. У санвузлі кахель. На підлозі ламінат. Сусіди спокійні, інтелігентні люди. Загальний хол на п'ять квартир. Без обтяжень. Ніхто не прописаний. Документи готові.

Ціна, тис.руб .: 3650 (75.41 за м2) Торг. Іпотека. Документи готові. Материнський капітал.

КОНТАКТ: Сергій ТЕЛ:

09 липня 2019. ІП Волкова Ж.В. показати на мапі (4)

дивитися оголошення

Продам 2-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Радянському районі на 2-му поверсі в 5-поверховому цегляному будинку за адресою Гагаріна 48 , Загальною площею 73 м2. У відмінному стані. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений. Є 2 лоджії (засклені).

Продається 2-х кімнатна квартира площею 73 кв.м. за адресою вул.Гагаріна 48. Сучасний цегельний будинок розташований в центрі міста. Вся інфраструктура поруч з будинком. Оздоблення квартири виконана з якісних матеріалів. В квартирі 2 шафи купе (спальня, передпокій). Всі двері і отвори виконані з натурального дерева. Кухня студія. У кухні розташовується великий вбудований гарнітур на 2 стіни. Квартира дуже тепла, простора, зручна для проживання. Доп. опис: санвузол суміщений, плита електрична, пластикові вікна, сучасний ремонт, також є: інтернет, кабельне телебачення, лічильники холодної та гарячої води, бойлер, домофон, залізні двері, кухонний гарнітур, шафа-купе. Все що перебувати в квартирі залишається. У під'їзді зроблений ремонт.Двор закритий.Во ​​дворі дитячий майданчик. Чи не квартира а Цукерка.

Ціна, тис.руб .: 6300 (86.3 за м2) Торг. Іпотека. Приватизована. Материнський капітал.

КОНТАКТ: Сергій ТЕЛ:

30 червня 2019. ІП Волкова Ж.В. показати на мапі (2)

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну гостинку

(Вторинне) в Ленінському районі (Каштак-1) на 2-му поверсі в 5-поверховому цегляному будинку за адресою 79-ї Гвардійської Дивізії 10/1 , Загальною площею 18.9 м2. В хорошому стані. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений.

Гостинка в центрі Каштака.НЕ ДОЛЯ! по документам- квартира! Підходить під будь-яку форму розрахунку! Поруч вся інфраструктура: магазини, школа, сади, зупинки транспорта.Установлено пластикове вікно. При бажанні покупця, в квартирі залишиться вся меблі: стінка, пральна машина-автомат, холодильник, кухня.Бистрая продаж. В гостинці ні хто не пропісан.Ключі у мене. Телефонуйте подивимося.

Ціна, тис.руб .: 1150 (60.85 за м2) Торг. Іпотека. Приватизована. Документи готові.

КОНТАКТ: Сергій ТЕЛ:

30 червня 2019. ІП Волкова Ж.В. показати на мапі (1)

дивитися оголошення

Продам земельна ділянка

в Кіровському районі за адресою село Тімірязівське . Ділянка 6 соток. Є центральні комунікації: електрика.

Земельна ділянка 6 соток. У півтора кілометрах від траси, в 10-хвилинах їзди від Табірного саду. Відмінне місце для дачі або заміського будинку. Земля у власності, проведено межування. Див. Фото свідоцтва. На ділянці дерев'яний туалет і сарай. Ділянка обгороджена парканом з профнастилу. Проведено електрику. Хороша гравійна дорога, Взимку чистять. Сторожка охоронця в 20 метрах. Охороняється круглий рік.

Ціна, тис.руб .: 350 (58.33 за сотку) Документи готові.

КОНТАКТ: Сергій ТЕЛ:

16 червня 2019. ІП Волкова Ж.В. показати на мапі

дивитися оголошення

Продам льох

(Вторинне) в Радянському районі на цокольному поверсі без вікон в 1-поверховій будівлі за адресою Олега Кошового 77 Є центральні комунікації: електрика.

Хороший сухий погреб.Размер стандартний.Доступ свободний.Стеллажі є ...

Ціна, тис.руб .: 42 Торг.

КОНТАКТ: Сергій ТЕЛ:

15 червня 2019. ІП Волкова Ж.В. показати на мапі (1)

дивитися оголошення

Продам 3-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Асіновскій районі на 1-му поверсі в 2-поверховому панельному будинку за адресою Асино , Загальною площею 63.9 м2 (кухня 9 м2). В хорошому стані. Є пластикові вікна. Санвузол роздільний.

Трьох кімнатна квартира в гір. Асіно.ул. Дзержінскоко. Земля 5 сот.Баня. Город доглянутий є насадження: яблуні, смородина, маліна.Вішня.Участок виходить на сосновий бір. Гриби, ягоди. У крокової доступності магазин, зупинка ...

Ціна, тис.руб .: 1240 (19.41 за м2) Торг. Іпотека. Приватизована.

КОНТАКТ: Сергій ТЕЛ:

15 червня 2019. ІП Волкова Ж.В. показати на мапі

дивитися оголошення

Продам земельна ділянка

в Радянському районі за адресою Академмістечко . Ділянка 5 соток. Є центральні комунікації: електрика, газ, опалення, водопостачання, каналізація.

Чудовий земельну ділянку в Академмістечку. Для будівництва житлового будинку. Ділянка крайній межує з лісом. На кордоні ділянки: газ, центральна каналізація, центральне опалення, центральное- водопостачання, електрічество.Последній ділянку в Академмістечку.

Ціна, тис.руб .: 2700 (540 за сотку) Терміново. Торг. Обмін.

КОНТАКТ: Сергій ТЕЛ:

28 травня 2019. ІП Волкова Ж.В. показати на мапі (17)

Недвіжімоcть на мапі
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online