ФАС дозволила «ФосАгро-Регіон» довести свою частку в «ФосАгро-Тамбов» до 73,3%

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Головна   контекст   04

Головна Головна   контекст контекст

04.07.2014, 17:57 04

Воронеж. 04.07.2014. ABIREG.RU - ФАС задовольнила клопотання ТОВ «ФосАгро-Регіон» про придбання 53,4% ТОВ «ФосАгро-Тамбов», що в сукупності з наявною складе частку в 73,3%, говориться в матеріалах ФАС.

Як уточнили в «ФосАгро», придбання акцій «ФосАгро-Тамбов» проходить в рамках консолідації активів «ФосАгро-Регіон», що відповідає загальній стратегії групи з придбання часток міноритарних акціонерів в ключових активах групи. У перспективі «ФосАгро-Регіон» планує консолідувати 100% часткою тамбовського підприємства.

«ФосАгро-Регіон» має намір збільшити продажі мінеральних добрив і реалізувати в «ФосАгро-Тамбов» заходи, спрямовані на розширення присутності в регіоні », - відзначили в« ФосАгро ».

Відзначимо, що в 2013 році ТОВ «ФосАгро-Регіон» поставило в область 90 тис. Тонн мінеральних добрив. Цього року, за планами, поставки перевищать 100 тис. Тонн.

ТОВ «ФосАгро-Регіон» у своєму розпорядженні базу зберігання добрив в Мічурінському районі області. У минулому році в модернізацію потужностей бази, її дооснащення сучасною автомобільною і вантажною технікою було інвестовано близько 30 млн рублів.

Валентина Бірюкова


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online