Мажорна життя українських VIP-дітей (ФОТО) / vlasti.net

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

УМНИЦА І КРАСУНЯ ЮЛІЯ ВОРОНОВА НОСИТЬ HERMES І CHANEL

Юлія, як не дивно, дружить зі своєю мачухою - телеведучою Тетяною Рамус. «Я для Юлі завжди була як старша подруга. Коли ходила вагітною, вона зі мною вдома сиділа », - згадує Рамус. Смак в одязі у дівчини під стати татові і мачухи: вона вважає за краще носити класику - Hermes і Chanel, а на натуральний шовк, за її власними словами, у неї ... алергія. Особливу пристрасть відчуває до сумок і взуття на високих підборах: «У мене їх ціла колекція!». Але незважаючи на дорогі звички, Юлині шкільні вчителі відгукуються про неї з теплотою: «Вона завжди відрізнялася серйозним ставленням до життя. Прекрасно грала в постановках: її ляльку в музичній пантомімі під французький шансон ніхто не може забути ».

Юлія Воронова, 19 років, студентка КНУ ім. Шевченко Дочка від першого шлюбу бізнесмена і мецената Ігоря Воронова, який славиться найкращою в Європі колекцією скульптур знаменитого Родена (їх у нього більше 20-ти) і дорогими машинами.

ВІТАЛІЙ ГУБСЬКИЙ - ДРУГ Королевської СІМ'Ї

Крім того, що Віталій закінчує навчання (рік навчання в Брістольському університеті коштує 16-20 тисяч євро), він в 21 рік очолює відділ з розвитку бізнесу в українському філіалі британської компанії Quintessentially, що надає послуги консьєрж-сервісу (послуги на VIP-рівні). Він - особистий друг засновника консьєрж-сервісу Бена Еліота, племінника принцеси Камілли, що дозволяє Віталію Губському стверджувати, що він вхожий в коло королівської сім'ї Великобританії. Приятелює з футболістом Андрієм Шевченком. Нерідко супроводжує матір - Євгену Губську, власницю салону «Фаворит Преміум Клуб», на різного роду світських заходах. Також його бачать в компанії дочки президента ФК «Динамо» Марини Суркіс. У Віталія є старший брат Володимир, який в даний момент працює в Лондоні в банку MerrilLynch. Сам Віталій живе на два міста - Лондон і Київ. В українській столиці любить відпочивати в «Будда барі».

Віталій Губський, 21 рік. Студент магістратури Брістольського університету. Батько - народний депутат, екс-бютівець Богдан Губський - голова ради Фонду інтелектуальної співпраці «Україна - XXI століття» і великий землевласник.

ІВАН ЛИТВИН - «ГОРДІСТЬ ШКОЛИ» - прогулює ПАРИ

Іван Володимирович, як кажуть про нього його однокурсники, відрізняється скромністю і дружелюбністю. «Він дуже добрий, веселий і ніколи не хизується своїм татом. Вчиться добре, хоча він теж людина і іноді прогулює. Знаю, що він сам збирав собі гроші на машину », - розповіла нам його однокурсниця і подруга Катерина. Литвин-молодший одного разу з друзями навіть організував власну справу по тюнінгу автомобілів, але проект провалився.

В інституті майбутній юрист пише роботи на теми «Медіація як спосіб позасудового вирішення спорів», успішно перейшов на п'ятий курс, ходить з друзями в «Арену» і «КіевСпортКлуб», живе з батьками.

Що цікаво, син спікера вчиться в інституті на бюджетній основі. Кажуть, все вступні він здав на відмінно, та й золота медаль стала в нагоді.

Іван Литвин, 21 рік, студент факультету міжнародного права КІМО. Молодша дитина спікера Верховної Ради Володимира Литвина. Закінчив престижну столичну школу №48 із золотою медаллю.

ДОЧКА ЕКС-заступника мера У КИЄВІ курирує АУКЦІОН CHRISTIE'S

Незважаючи на вік, Євгенія вже є представником відомого аукціону зі світовим ім'ям Christie's в Україні. Звідки таке щастя, здогадатися неважко. Мама - галеристка, та й тато теж добре розбирається в мистецтві. За визнанням самого Валерія Миронова, він колекціонує картини відомих українських художників. Хоча мистецтво - хобі тата. Валерій Миронов до приходу в столичну мерію в якості заступника Черновецького був директором компанії Valmi Automotive. Ця фірма торгує автозапчастинами провідних компаній. Женя привертає до знаменитих торгів нових багатих віп-учасників з України та очолює благодійний фонд, який займається просуванням на міжнародний ринок українських художників і музикантів. Євгенія незаміжня. Її можна зустріти в таких закладах, як D'LUX, OK bar і Royal Beauty Club. А також на показах модних колекцій і в Музеї російського мистецтва на виставках.

Подружки про Євгена кажуть, що вона завжди намагається виділитися з натовпу, для цього частенько одягає на себе нестандартні дорогі прикраси - браслети, кільця, вироби зі срібла.

Євгенія Миронова, 26 років, дочка екс-заступника мера Києва Валерія Миронова і галеристки Тетяни Миронової. Закінчила Київський університет права, Києво-Могилянську школу бізнесу, Webster University (Женева, Ш в ейцарія ).

ОЛЕКСІЙ ПОРОШЕНКО по барах не хитається, АЛЕ В АВАРІЮ ПОТРАПИВ

ОЛЕКСІЙ ПОРОШЕНКО по барах не хитається, АЛЕ В АВАРІЮ ПОТРАПИВ

Папа Олексія Порошенка сказав нам, що його син - людина не публічна, по тусовках не ходить і інтерв'ю не дає. І, дійсно, Олексій був лише один раз помічений на публічному заході - на Віденському балу в Оперному театрі три роки тому. Причому вальсував, як кажуть, чудово. Олексій закінчив КІМВ, чи, як його називають жартома самі студенти, «Інститут мажорів і олігархів», як і його батько. Навчався на відмінно. На громадських засадах він вів у вузі семінари. У свій час працював з батьком на «Рошен». У Шанхай, де він зараз працює, кажуть, його прилаштував батько, будучи главою МЗС. Там він, за чутками, наполегливо пропонує китайцям автобуси «Богдан» і цукерки «Рошен», які виробляє його батько.

Не обійшлося в його житті і без пригод. У серпні 2007 року Олексій потрапив в ДТП на трасі Рені-Одеса. Його автомобіль «Субару» на швидкості вискочив на зустрічну смугу, а потім в кювет, де перекинувся. Син Петра Олексійовича і обидва його пасажира відбулися ударами.

Порошенко-молодший в барах НЕ тусіл. Любить спілкуватися з друзями, роз'їжджаючи великою компанією по облцентру України. У студентські роки жив з батьками в квартирі на Грушевського. А після вузу знімав квартиру.

Олексій Порошенко, 25 років. Син відомого політика, екс-міністра закордонних справ, екс-секретаря РНБО Петра Порошенка. Закінчив Кловський ліцей, КІМО, Лондонську школу економіки і політичних наук. Заступник голови торгово-економічної місії в Шанхаї.

ВОЛОДИМИР САМСОНЕНКО - цінитель спорткарів

ВОЛОДИМИР САМСОНЕНКО - цінитель спорткарів

Володимира Самсоненка в світських хроніках називають виключно «молодим мільйонером». Що не дивно. Перші гроші він заробив в 17 років. За словами самого Володимира, порядку десятка тисяч доларів. Нібито ці гроші він отримав в 1996 році, продаючи поліси в страховій компанії. За іншими відомостями, Володимир починав не саме, а під початком свого батька в компанії Safe Invest директором з продажу. До 2000 року він проживав в Туреччині, а в Україні повернувся, щоб стати партнером батька в ТОВ «Страховий брокерський дім« Самсон ». У статутному капіталі компанії з 33,33% належало Віталію, Володимиру і Вірі Самсоненко - матері Володимира. Там, власне, Володимир і заробив свій перший мільйон. Самсоненко ставав героєм світський хроніки двічі. Перший раз в 2008 році - завдяки одруженню його батька на Валентині Семенюк. Після цього Володимира почали називати в пресі не інакше, як «пасинок Семенюк». Другий раз - цього літа завдяки роману з моделлю і співачкою Сантою Дімопулос. Віддає перевагу відпочивати в столичних клубах «Кристал Хол» і «Арена», в дніпропетровському заміському клубі Sunray. Їздить на Ferrari (більше 150 тис. Євро) і Dodge Viper (120 тис. Євро).

Володимир Самсоненко, 29 років. Власник страхової компанії «ВераЛайф». Син бізнесмена Віталія Самсоненка, пасинок екс-глави Фонду держмайна Валентини Семенюк.

ОЛЕКСАНДРА ЧЕРВОНЕНКО ВІДКРИЛА СВІЙ БУТІК І ЛЮБИТЬ ВІДПОЧИВАТИ В МОНАКО

ОЛЕКСАНДРА ЧЕРВОНЕНКО ВІДКРИЛА СВІЙ БУТІК І ЛЮБИТЬ ВІДПОЧИВАТИ В МОНАКО

Дочка відомого політика-гонщика Євгена Червоненка Олександра - татова гордість. Вона закінчила Лондонський університет і розповідала, що жити доводилося в спартанських умовах: звичайна кімната в гуртожитку, в душ вранці доводилося вистоювати чергу. Муки дочки тато компенсував сповна. Дівчинці лише виповнилося 18 років, а гордий батько вже дав їй рулити потужним Land Cruiser. Улюблене місце відпочинку Олександри - Монако. Там, на Лазурному березі, вона проводить по кілька уїк-ендів в рік. Як розповідала в одному з інтерв'ю сама Саша, в Монте-Карло вона зупиняється в двох дорогих готелях Le Meridian або Monte Carlo Bay, тому що тільки в них є свої пляжі. Ніч в Le Meridian в стандартному номері обійдеться в 289 євро, а в Monte Carlo Bay - 405.

Гардероб дівчина, за словами її знайомих, оновлює найчастіше в Лондоні. Там вона прожила кілька років. В її шафі є місце як дорогим брендовим штучок, наприклад, від Chanel, так і демократичним Zara, H & M. В інтерв'ю Саша говорила, що любить змішувати дорогі бренди з більш простими, а вантажу взагалі не переносить - це ж речі з чужого плеча. У Києві Саша купує речі в центральних бутиках, таких, наприклад, як BlueGirl і Moschino (ціни від $ 300). З українських дизайнерів надає перевагу Андре Тана.

У Олександри, за чутками, є бойфренд, бізнесмен з Москви. Правда, оформляти стосунки з молодим чоловіком вона не поспішає. Та й обтяжувати тата онуками теж поки не хоче, вважає що він досить молодий чоловік для цього. Саша зізнавалася, що вийде заміж тільки за багатого хлопця, бо чоловік, на її думку, повинен забезпечувати гідний рівень дружині і дітям, які ні в чому не повинні мати потребу. Мабуть, приклад тата позначається. Однак матеріальні подарунки Саша не вітає, у неї і так все є, її важко чимось здивувати. А ось великі букети квітів дуже любить. Саша захоплюється великим тенісом, гірськолижним спортом, верховою їздою, плаванням, любить пірнати з аквалангом. Раніше вона пробувала себе в модельному бізнесі, але кинула його, віддавши перевагу навчанню. Дружить з Юлією Воронової. Мачуха Олександри Ніна, нинішня дружина Червоненка, розповідала, що падчерка допомагала їй переносити вагітність.

Олександра Червоненко, 22 роки, дочка відомого політика Євгена Червоненка. Закінчила Лондонський університет, факультет «Бізнес і фінанси». Керує татової фірмою «Червоненко Рейсінг» та івент-агентством, яке організовує приватні заходи. Нещодавно відкрила бутік елітного одягу Bоgner.

ДЕ ГУЛЯЮТЬ VIP-ДІТИ

Одне з найулюбленіших тусовочних місць столичних мажорів - дискоклуб в «Арені-Інтертеймент». Правда, тут вони бувають не кожен день, а в основному відвідують закриті вечірки, типу Comedy-club, квитки куди коштують не менше $ 100. Крім того, одне з відвідуваних заходів - благодійні аукціони, які влаштовують відомі люди. Майже всі чада навчалися за кордоном, де допомога багатих бідним - норма життя. Правда, вміння випивати мало нашої богатенькой молоді не зуміли прищепити навіть за кордоном, тому нащадків українських політиків часом можна побачити неабияк напідпитку. Втім, нащадків відомих батьків можна зустріти і на звичайних вечірках, але в пафосних закладах, куди не кожному по кишені прийти. Таких як Budah-bar на Хрещатику. Для усамітнення тут є VIP або лаунж-зали - міні-кімнатки на останньому поверсі, обставлені м'якими подушками в східному стилі. Коли відпочивають дуже відомі, у початку сходів, що ведуть до залу, варто амбал-охоронець. Тут п'ють шампанське «Кристал» за 9 тисяч грн. Повечеряти, а заодно і покурити кальян, можна на кілька тисяч гривень.

Ще одне популярне місце молодих багатеньких тусовщиків - «D`Lux-кафе», в якому також кілька залів і аналогічні ціни на випивку та їжу. Тут можна покуштувати за 260 гривень супчик «Буйабес» з окуня, сьомги, рожевого тунця, тигрових креветок, мідій і помідорів, Австралійський Риб-Ай з овочами - за 360 грн. або карпаччо з ананаса всього за 85. Як молодь гуляє на широку ногу, можна побачити тільки після другої години ночі і найчастіше по четвергах - в цей час найменше зайвих очей. Після випитого шампанського, вина або коктейлів йдуть в зал «Диско» розважатися. Часто такі гуляння закінчуються вранці з'ясуванням відносин між боді-гарди цих же дітей-мажорів. З чуток, бували в дорогих ресторанах столиці та конфлікти, коли мажори скандалили з персоналом і їхали, чи не сплативши свій рахунок в кілька тисяч.
джерело

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online