Смачна і здорова їжа для дітей

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У списку сімейних цілей привчання дітей до здорового харчування повинно стояти на одному з перших місць

У списку сімейних цілей привчання дітей до здорового харчування повинно стояти на одному з перших місць У списку сімейних цілей привчання дітей до здорового харчування повинно стояти на одному з перших місць. Зазвичай батьки добре розуміють, що корисно, а що ні, і знають, що діти повинні їсти, але це не означає, що на стіл кожного разу потрапляють тільки такі продукти. Від особистих переваг, обмежень за часом, і просто втоми іноді ми робимо невдалі вибори (замовляємо піцу, йдемо з дітьми в закусочну і з'їдаємо хот-дог і слойку з сиром). У цьому немає нічого страшного, якщо ви не робите цього кожен день. Але, як і в будь-який інший частини нашого життя, харчування ми теж завжди можемо поліпшити.

Завжди є можливість додати трохи більше здорового харчування в наші раціони. Як мінімум - кожен день додаючи сезонні фрукти і овочі .

Ось 5 порад, які допоможуть вашим дітям отримати необхідні їм поживні речовини і бути при цьому щасливими. Ось 5 порад, які допоможуть вашим дітям отримати необхідні їм поживні речовини і бути при цьому щасливими

1. Нехай діти беруть участь в приготуванні їжі! Є багато способів привчити дітей приймати здорові рішення щодо харчування, і спільне приготування їжі - один з кращих способів. Це дасть їм позитивний досвід, який допоможе їм жити в здоровому майбутньому.

Ось кілька ідей, як діти можуть взяти участь в приготуванні їжі:

2. Виберіть кілька речей, над якими ви будете працювати разом. Наприклад, пити більше води. Є більше фруктів і овочів. Додати корисні крупи . Ідея в тому, щоб зосередитися на кількох простих зміни одночасно всією сім'єю. Тоді кожен член сім'ї спостерігає, нагадує, і тим самим допомагає іншим. Діти тут - великі помічники. 2

Легше поставити кілька конкретних цілей, ніж змінити всі ваші звички відразу. Це може означати, в тому числі, додавати фрукт або овоч при кожному прийомі їжі. Яблуко на сніданок, свіжа морква в обід, овочевий салат на вечерю. Або ви можете зробити перехід на цільнозернові макаронні вироби з звичайних. На більш грубий хліб, з висівками, замість білого. Багато невеликих змін призводять до великих поліпшень загальних звичок харчування з плином часу.

3. Встановіть кордону. Якщо в процес залучені діти, це не означає, що вони правлять балом, інакше ви можете виявити, що всі ваші страви зрушили в солодко-десертну сторону.

Як батько, ви повинні встановити конкретні страви та закуски, які входять в раціон до того чи іншого прийому їжі. Приберіть звичку "хапати" між прийомами їжі: дітям доведеться почекати, поки не настане час їсти, тоді діти за обідом їдять набагато краще. І діти, і ви повинні встигати зголодніти до наступної їжі, але це неможливо, якщо ви постійно хапаєте щось на кухні. Діти люблять пробувати нові продукти, коли вони голодні. І дійсно, вся їжа смачніша, коли ми голодні. Уміння зголодніти між прийомами їжі в результаті допоможе дітям (і вам) краще харчуватися. Як батько, ви повинні встановити конкретні страви та закуски, які входять в раціон до того чи іншого прийому їжі

4. Здорове харчування - це весело! Ми можемо допомогти нашим дітям бути щасливими, додаючи в життя радості. Це стосується і харчування. Трохи смачної їжі, цікаві рецепти, красиве оформлення страв, вибір цікавих продуктів в магазині, планування сімейного меню - це весело! Візьміть в магазині різні нові фрукти та овочі. Ви можете приготувати їх просто або складно, як вам подобається; влаштовуйте сімейні дегустації, проявляйте творчий підхід!

Їжте на тему. Нехай ваші діти вигадують тему дня, а потім ви з ними знаходите нові рецепти, щоб спробувати їх разом. Італійський вечір, космічна їжа, зелений день ... Можливості безмежні! Чим більше ви придумуєте - тим більше ідей у ​​вас може з'явитися. Їжте на тему

5. Так тримати! Не здаватися після першого "фу" або кирпатий носа, коли нове блюдо виявилося невдалим і нікому в родині не сподобалося. Дітям потрібен час, щоб звикнути до нової їжі і змін. Від вас буде потрібно наполегливість і терпіння, але з часом малюки будуть радіти здорову їжу і нових відчуттів в тілі, адже здорове харчування ці поліпшення без сумніву викликає. Будьте послідовні з обмеженнями, які ви встановили. Поступово прибирайте чіпси, газовану воду і хот-доги з вашого життя. Заздалегідь плануйте страви і закуски, щоб дотримуватися вашого графіка, не готувати щось в останній момент (коли виявляється, що вдома не вистачає продуктів).

У будь-якому випадку, якщо ви тільки починаєте свій здоровий шлях або вже знаєте всі ходи і виходи, у всіх нас завжди є можливість для вдосконалення. Нехай ваші діти беруть участь у зміні звичок сім'ї в кращу сторону, весело встановлюючи чіткі межі, маючи терпіння і проявляючи винахідливість в приготуванні смачних нових страв. Всі ці невеликі зміни допомагають ростити щасливих, здорових дітей!

Вибирайте хороші продукти !

Toybytoy.com, літо 2016.

com, літо 2016

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online