Установка Windows, перевстановлення операційної системи в СПб

  1. Установка Windows "Офісний Мінімум" - 950 руб.
  2. Установка Windows "Офісний стандарт" - 1 600 руб.
  3. Установка Windows "Все включено" - 2 500 руб.
  4. Ми пропонуємо
  5. Ви отримуєте:
  6. Подробиці установки і переустановлення Windows ОС

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Безкоштовна діагностика   Безкоштовний виїзд майстра і доставка в сервіс   Гарантія на запчастини і послуги   Повний комплект документів   Місяць безкоштовного техпідтримки   Якщо вирішили встановити операційну систему Windows на щойно куплений комп'ютер, або стався збій в роботі і ви не знаєте, як виконати переустановку Windows без втрати даних - цінних фотографій, відеозаписів, документів, - ми допоможемо в цьому

  • Безкоштовна діагностика
  • Безкоштовний виїзд майстра і доставка в сервіс
  • Гарантія на запчастини і послуги
  • Повний комплект документів
  • Місяць безкоштовного техпідтримки

Якщо вирішили встановити операційну систему Windows на щойно куплений комп'ютер, або стався збій в роботі і ви не знаєте, як виконати переустановку Windows без втрати даних - цінних фотографій, відеозаписів, документів, - ми допоможемо в цьому!

Найменування послуги Ціна, руб. Виїзд фахівця в межах КАД безкоштовно Виїзд фахівця за КАД 200 Діагностика комп'ютера безкоштовно * Установка Windows XP, Vista, 7, 8, 10 500 Установка пакета Microsoft Office 350 Установка антивіруса 400

* Виїзд майстра і діагностика обладнання безкоштовні, при сумі робіт на 1000р. и більше.

Ми виконаємо установку операційної системи windows якісно і швидко, заощадивши ваш час і сили.

Наша компанія пропонує установку і настройку Windows, програмного забезпечення, а також будь-які види ремонту комп'ютерів і ноутбуків. На сайті для вас представлена ​​докладна інформація про те, що робити, якщо не виходить встановити Windows самостійно, також є поради про те, як вирішити проблеми з перевстановлення Windows.

Викликавши нашого фахівця, ви зможете бути впевненими в тому, що ваш комп'ютер буде працювати в повну силу!

Установка операційної системи Windows без подальшої інсталяції драйверів пристроїв і програм - мало корисним заняття. Ви не зможете якісно працювати з документами, без проблем запускати гри або отримувати своєчасний доступ до Інтернету. Але всі проблеми можна вирішити. Для економії ваших коштів ми створили два пакети послуг - "Базовий" і "Все Включено". Вони представлені трохи нижче.

Вони представлені трохи нижче

Установка Windows "Офісний Мінімум" - 950 руб.

Найменування послуги Ціна, руб. Установка Windows "Офісний Мінімум" Діагностика комп'ютера безкоштовно * Виїзд фахівця в межах КАД безкоштовно Підготовка і розбиття жорсткого диска 100 Форматування жорсткого диска 100 Установка (пошук) основних драйверів до 3 шт. 450 Установка Windows XP, Vista, 7 500 Установка пакета Microsoft Office 350 Налаштування макс. швидкодії Windows 600 Разом 2100 950 Найменування послуги Ціна, руб

Установка Windows "Офісний стандарт" - 1 600 руб.

Найменування послуги Ціна, руб. Установка Windows "Офісний стандарт" Діагностика комп'ютера безкоштовно * Виїзд фахівця в межах КАД безкоштовно Перенесення даних користувача (до 5 ГБ) 200 Підготовка і розбиття жорсткого диска 100 Форматування жорсткого диска 100 Установка Windows XP, Vista, 7 500 Установка (пошук) до 5 основних драйверів 750 Налаштування виходу в Інтернет 350 Установка антивіруса 400 Установка пакета Microsoft Office 350 Налаштування макс. швидкодії Windows 600 Разом 3350 1600 Найменування послуги Ціна, руб

Установка Windows "Все включено" - 2 500 руб.

Найменування послуги Ціна, руб. Установка Windows "Все включено" Діагностика комп'ютера безкоштовно * Виїзд фахівця в межах КАД безкоштовно Перенесення даних користувача (до 50 ГБ) 1000 Підготовка і розбиття жорсткого диска 100 Форматування жорсткого диска 100 Установка Windows XP, Vista, 7 500 Установка (пошук) всіх драйверів 1000 Налаштування виходу в Інтернет 350 Установка антивіруса 400 Установка пакета Microsoft Office 350 Установка кодеків для перегляду відео 250 Установка іншого ПО - до 20 шт (Програвачі, Архіватори, браузери, Quicktime, ACDSee, Acrobat Reader, ICQ, Skype, Winamp та інше) 1000 Система налаштування макс. швидкодії Windows 600 Разом: 5650 2500

Ми пропонуємо

Наша компанія пропонує послуги з установки будь-якій операційній системи сімейства Windows за вашим бажанням. Установка Windows може бути проведена як на новий комп'ютер, так і на стару модель. При цьому вам будуть запропоновані послуги апгрейда, тобто модернізації комп'ютера, щоб він запрацював, як новий, не дивлячись на вік. Ми надаємо послуги з установки Windows на дому. Ви також можете привезти комп'ютер в сервісний центр компанії. Переустановлення операційної системи зручніше робити у вас вдома, а ремонт, модернізацію і тестування - в сервісному центрі, де є все необхідне стаціонарне обладнання. У будь-якому випадку працівники нашої організації виконають всі необхідні роботи. Ось далеко не повний перелік наших послуг:

  1. Повна установка Windows «з нуля», включаючи всі оновлення
  2. Повна перевстановлення Windows без втрати даних
  3. Установка драйверів, програмного забезпечення, настройка Інтернету
  4. антивірусний захист

Ви отримуєте:

Часто доводиться чути щось на кшталт «не можу встановити на новий комп'ютер Windows - система не бачить жорсткі диски», або інші скарги на наявність помилок при установці windows. Ми позбавимо вас від зайвого головного болю. Наша компанія вирішить будь-які проблеми, які створює перша установка Windows.

Наша компанія вирішить будь-які проблеми, які створює перша установка Windows

В спектр наших послуг входить установка та перевстановлення Windows з форматуванням жорсткого диска або ж поверх старої ОС. При цьому ваш жорсткий диск може бути розбитий на розділи, на одному з яких буде встановлена ​​ОС, а інші можна використовувати для зберігання документів і мультимедіа. Якщо ви не знаєте, як без проблем перевстановити windows на Вашому комп'ютері, або як виконується установка нового windows поверх відмовився працювати старого - звертайтеся, ми допоможемо!

Якщо ви не знаєте, як без проблем перевстановити windows на Вашому комп'ютері, або як виконується установка нового windows поверх відмовився працювати старого - звертайтеся, ми допоможемо

Установка операційної системи Microsoft Windows не може вважатися повною без установки драйверів пристроїв і прикладних програм, якими є офісні додатки, аудіо- і відеопрогравачі, програми для запису на диски, інтернет-браузери і багато іншого. Після того, як буде виконана установка будь-який з ос windows, вам буде запропоновано встановити набір драйверів, додаткові програми, налаштувати Інтернет через будь-якого провайдера, що має доступ до вашого будинку, і отримати консультації по роботі з додатками. Далі вибір за вами.

Далі вибір за вами

Внаслідок вірусних атак доводиться приймати не дуже приємні рішення, такі, як необхідність повністю перевстановити windows, щоб повернути збиті вірусними атаками настройки системи або відновити пошкоджені або втрачені системні файли. Щоб у вас якомога рідше виникало питання "Скільки коштує перевстановити windows,« убитий »вірусними атаками?", Необхідно своєчасно перевіряти комп'ютер на віруси і підтримувати «імунітет» комп'ютера за допомогою антивірусного програмного забезпечення. Звичайно, перш ніж перевстановити windows і встановити антивірусне ПЗ, потрібно врахувати, що ціна за ці роботи буде вище. Однак якщо перевстановлення windows буде виконана без програм захисту від вірусів, підсумкова ціна може збільшитися в рази, адже згодом доведеться заново вирішувати питання, як поставити windows, який був пошкоджений діями зловмисників. У наших фахівців можна дізнатися, як поставити windows і антивірус, а на сайті отримати конкретну інформацію про те, скільки коштує встановити антивірусну програму разом з windows або окремо.

Подробиці установки і переустановлення Windows ОС

Розглянемо, чим відрізняється чиста установка Windows від перевстановлення.

Встановити Windows з диска на нову машину потрібно практично завжди, якщо тільки ОС не входить у вартість купується вами комп'ютера або ви не прихильник інших операційних систем. Як встановлена ​​Windows на новому комп'ютері буде «вести себе», передбачити нескладно - якщо установка чистого і ліцензійного «Віндоус» виконана коректно - проблем виникнути не повинно.

Інша справа - якщо необхідна перевстановлення Windows поверх старої зі збереженням програм. Або, можливо, потрібно зберегти власні настройки при перевстановлення Windows. Всі ці завдання здійсненні. Також іноді виникає питання - як без проблем перевстановити ліцензійний Windows поверх попереднього з вичерпаним терміном активації. Крім цього часто потрібно перевстановлення навіть ліцензійного Windows внаслідок таких проблем, як засмічення операційної системи «хвостами» від некоректно віддалених програм, ігор і іншими файлами. Або ж просто необхідна перевстановлення системи для переходу на більш нову версію системи. Зауважимо, що вартість встановлюється Windows безпосередньо залежить від її версії.

Плюси, які дає нам чиста установка операційної системи «виндовс», полягають у форматуванні жорсткого диска, а відповідно, і повному видаленні всього сміття, що уповільнює роботу програм, а також знищення вірусних та інших шкідливих файлів. При цьому вартість чистої установки «виндовс» без збереження даних буде менше, ніж з резервуванням потрібної вам інформації. Мінуси при такій установці «виндовс» - втрата виставлених вами налаштувань, але все це можна легко і швидко відновити, і ми допоможемо в цьому!

У свою чергу, перевстановлення системи «виндовс» поверх старої дає свої переваги - зберігаються ваші дані, є можливість зберегти абсолютно всі налаштування. Але перевстановлення системи «виндовс» таким способом більш трудомістка в плані очищення реєстру і папок від сміття і вірусів. Зауважимо, що перевстановлення так званої «вінди» буде більш тривалою за часом, відповідно, установка «виндовс» таким способом буде означати, що і ціна стане вище.

За вашим бажанням ми виконаємо роботи по збереженню даних при перевстановлення Windows, тому можете бути спокійні за життєво важливу інформацію.

Довірте ремонт і настройку вашого комп'ютера - IT-професіоналам. Виберіть нас - і ваш комп'ютер буде працювати на всі 100%!

Щоб у вас якомога рідше виникало питання "Скільки коштує перевстановити windows,« убитий »вірусними атаками?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online