Новини банку - Банк Русский Стандарт проаналізував витрати російських чоловіків: ресторани, будівельні магазини та АЗС, новини 2017 року

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Банк Русский Стандарт проаналізував трансакціонної активність по своїм футбольним картками, випущеними навесні 2017 року напередодні Кубка Конфедерацій

Банк Русский Стандарт проаналізував трансакціонної активність по своїм футбольним картками, випущеними навесні 2017 року напередодні Кубка Конфедерацій. Карта створена спеціально для шанувальників футболу, а це традиційно чоловіки, тому цільовою аудиторією даного продукту вважається сильна стать. Хоча, як показав аналіз поданих заявок на дану карту, жінки в нашій країні теж люблять цей вид спорту. Так, серед власників футбольних карт Visa Русский Стандарт виявилося 33% жінок і 67% чоловіків.

Але оскільки футбольна карта Visa Русский Стандарт переважно чоловіча, то аналіз операції по ній, а також оцінка середнього чека і виявлення популярних сегментів допоможе розкрити особливості купівельної моделі клієнтів-чоловіків і зрозуміти: що, як і де краще витрачати гроші російські чоловіки.

Отже, аналіз операцій по футбольній карті Visa Русский Стандарт показав, що середній чек покупки склав 2 300 рублів.

При цьому найбільше покупок було абсолютно в супермаркетах, тут середній чек склав 600 рублів. На другому місці - спортивні магазини з середнім чеком 7 923 рубля. Потім АЗС із середнім чеком 1 487 рублів. Крім того, в рейтингу чоловічий популярності такі сегменти, як магазини будівельних матеріалів (середній чек - 10 477 рублів) і ресторани. Причому, судячи з розміру середнього чека (800 рублів), маються на увазі ресторани сегмента «фастфуд».

Окремо аналітики Російського Стандарту вивчили географію футбольної карти. З'ясувалося, що найбільші шанувальники футболу серед клієнтів банку (судячи з обсягу транзакцій по карті) живуть в наступних містах.

  1. Москва.
  2. Челябінськ.
  3. Орел.
  4. Ульяновськ.
  5. Кемерово.
  6. Нижній Новгород.
  7. Єкатеринбург.
  8. Санкт-Петербург.
  9. Казань.
  10. Новосибірськ.

Додатково банк проаналізував операції по своїй футбольній карті в такому традиційно чоловічому каналі, як Інтернет-банк (згідно з попередніми дослідженнями Російського Стандарту переважання чоловіків над жіночою аудиторією в інтернет-банкінгу становить 56% проти 44%). Найпопулярнішими операціями в Інтернет-банку Російського Стандарту за футбольними картками стали: внутрішній переказ між своїми рахунками, середній чек транзакції - 11 118 рублів, переклад з карти на карту, середній чек - 8 930 рублів і оплата інтернету, середній чек 535 рублів.

Нагадаємо, що футбольна карта Visa Русский Стандарт являє собою кредитну карту, яка випускається до рахунку в рублях РФ. Карта розроблена в спеціальному спортивному дизайні, який вже оцінили всі любителі футболу. По ній передбачений кредитний ліміт до 300 000 рублів, ставка по кредиту від 22% річних і безвідсотковий період на покупки до 55 днів. Всі футбольні карти підключені до програми лояльності RS Cashback, яка передбачає, крім базового винагороди в розмірі 1% на всі покупки і повернення до 5% від суми покупок по карті в окремих категоріях, додатковий cashback - до 20% в тематичних категоріях, пов'язаних зі спортом .

Якщо ви ще не є власником футбольної карти Visa Русский Стандарт, то ви можете заповнити анкету і скористатися всіма перевагами продукту вже зараз.

Банк Русский Стандарт був заснований в 1999 році одним з найбільших російських підприємців - Рустамом Таріко. Сьогодні Русский Стандарт входить в число лідерів банківської індустрії. На російському ринку банк має багаторічний досвід роботи: Русский Стандарт став піонером в ключових видах банківських послуг в Росії. Русский Стандарт став піонером POS-кредитування, відкривши споживачам можливість покупки товарів в магазинах в кредит. Банк першим запустив кредитні карти і забезпечив доступ до кращих світових сервісів. Вперше банк запропонував пакетні продукти - «Банк в кишені».

На сьогоднішній день банк має одну з найбільших еквайрингових мереж в країні. Банк є емітентом карт найбільших платіжних систем світу: VISA International®, Masterсard WorldWide®, American Еxpress®, Diners Club international®. У числі перших в Росії банк запустив нові сучасні мобільні платіжні сервіси, надавши клієнтам додаткові переваги цих зручних, модних та інноваційних технологій. Русский Стандарт робить ставку на розвиток розрахункових послуг, високотехнологічних фінансових сервісів і пропонує інноваційні рішення в області платежів і переказів, а також різних дистанційних каналів.

Основний акціонер Банку Російський Стандарт Рустам Таріко. Детальна інформація про банк розміщена на офіційному сайті - https://www.rsb.ru/ .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online