Весілля Каті Колісниченко і нова жертва Аліа - Черкасов

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ура! Катя Колісниченко (В « Будинку-2 »Їй дали прізвисько Колесо) 8 лютого вийшла заміж!

Яке б «похмуре проектне» минуле (нескінченні скандали, лихослів'я, побиття її молодою людиною, звинувачення у надмірній легковажності) у неї не було, видно, воно нічого не значило для її вже чоловіка - Микити Капелюша, діджея (творчий псевдонім - Dj Racer) і актора. Правильно в народі кажуть: за гріхи минулого не потрібно дорікати. І я щиро рада за хлопців - від щирого серця бажаю щастя молодим!

Ніяких помпезних урочистостей (як у Гусєвих, наприклад) не було Ніяких помпезних урочистостей (як у Гусєвих, наприклад) не було. Але яка Катя була гарненька наречена - принадність, та й годі! Футболка скромне, але елегантне. Ніяких божевільних споруд на голові - дуже акуратна гарна зачіска. Макіяж відповідний - непомітний.

Макіяж відповідний - непомітний

Чесно скажу, вже як я раніше недолюблювала Колесо в її екстравагатних і в більшості своїй позбавлених смаку нарядках, однак зараз розводжу руками: молодці, здивувала!

Ну а тепер про те, що відбувається на проекті. після суператакі Рустама Солнцева на кривдників Ольги Василівни (сьогодні він, між іншим, вибачився перед Людмилою за «рум'яну діжку») багато читачів в коментарях написали: ось такого б ведучого нам! І я з вами, дорогі мої, цілком і повністю згодна!

Рустам, впевнена, зможе підняти планку і задасть жару учасникам Рустам, впевнена, зможе підняти планку і задасть жару учасникам. На мову він гострий (до речі, він по професія - PR-менеджер), говорить складно, розумний, підступний і, головне, у нього є досвід роботи телеведучим. Але поки що навіть чуток-пліток на цю тему, до мого і вашого жаль, не ходить. А то б я вам відразу розповіла.

А то б я вам відразу розповіла

Зате ходять інші чутки: на проекті може з'явитися найближчим часом третя провідна, і стане нею ... Вікторія Боня!

Однак прошу звернути увагу: це слух! Поки що, принаймні. А то, пам'ятається, в минулому році передбачали, що ведучим буде чаклун Влад Кадоні , - час минув, а Кадоні в «Домі-2» так і не з'явився. До речі, бути ведучим в «Домі-2» - справа небезпечна. Чи чули останні новини? Бородіну переслідує маніяк!

про Еліну Карякину . У коментарях до минулого блогу Танзіля підняла тему віку сибірської «бізнес-вумен» (по-моєму, все це понти були: ніяких там мільйонів за душею немає і не було).

Офіційна інформація - 6 січня Камірен-Карякіної виповнилося 30 років. Задойнова трідцатник стукне 31 жовтня.

До речі, тут напередодні Бузова натякнула, що Задойнов дізнавався про ювелірів: хоче Еліні обручалку зробити. Так що, цілком можливо, не за горами ще одна свадебка. А поки що точно одне: вони знову разом! Саша написав про це у себе на сторінці в «ВКонтакте» . Ось так то. Пам'ятайте, Еліна говорила: ніщеброд, освіти йому не вистачає, принижувала Задойнова і стібається, а в результаті - закохалася по вуха.

Пам'ятайте, Еліна говорила: ніщеброд, освіти йому не вистачає, принижувала Задойнова і стібається, а в результаті - закохалася по вуха

Ну і наостанок - про підступи «маленької» вагітної Аліа Устиненко-Гобозовим . Отже, «гнилої людина» Ольга Василівна проект покинула. Як сказала Алі, тепер у неї відчуття, що нарешті-то буде щось велике і світле ...

І судячи з усього, цим «світлим» стала для майбутньої матусі войнушка, яку вона вирішила влаштувати найкращому другові свого чоловіка Саші - офіцеру Черкасову . Хто дивився останні ефіри, бачив, як Аліа зробила все, щоб відкрити очі народу, який Андрій жахливий тип: відкопала в соцмережах інтимне листування Черкасова з колишньої учасниці проекту, почала виводити його на чисту воду. Навіщо вона це зробила? Каже, що обурена до глибини своєї чистої душі брехнею і прикро за Ганну Кручинину, яку Андрій обманює.

Виходить, Аліа - борець за правду ... Уже смішно. І підозріло, чи не так? А скринька просто відкривається. Черкасов став шеф-редактором офіційного сайту «Дому-2». За посаду цю учасники завжди вели серйозну боротьбу. Видно, Алі метилу в шеф-редактори, та не збулося. І зараз Устиненко веде військові дії з двох фронтів: з одного боку - риє на Андрія компромат, з іншого - активно строчить у себе в блозі альтернативні черкасовскім «інформашки». Строчить, як підозрюють багато фанатів, на пару зі своєю вічно жує матусею Світлана Михайлівна.

Краще б Аліа готувалася до народження дитинки і за собою стежила. Я ось на неї дивлюся - і згадую Дашу Пинзарь : Як вона вагітної ходила. Така мила, що світиться зсередини.

подруга її   Женя Феофилактова   теж не опускалася: завжди була охайній подруга її Женя Феофилактова теж не опускалася: завжди була охайній. Єдине що - частенько натягала короткі футболки і ходила з голим пузечком.

А ось Устиненко А ось Устиненко ... То в балахоні чорному страшенно, то в якихось ковбойських сорочках і розтягнутих штанях. Вагітність - це зовсім не означає, що можна ставати неохайною. Тим більше зараз стільки різних симпатичних дрібничок спеціально для майбутніх мам. І чи не означає - ставати злісної мегерою.

Правильно Рустам сказав: зло від неї якесь йде - дрімуче, непрохідне і незрозуміле зло.

Правильно Рустам сказав: зло від неї якесь йде - дрімуче, непрохідне і незрозуміле зло

І «на десерт» - приємна для багатьох новина. Мати Жені Руднєва, Людмила, скоро піде з проекту: надій сценаристів ця дама так і не виправдала. І ми щасливі! ;)

Щиро ваша, Натуся Зебберг

Чи чули останні новини?
Навіщо вона це зробила?
І підозріло, чи не так?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online