Рахунок USB Bank Сyprus Відкриття рахунку на Кіпрі в дочірньому банку Fransabank ля офшорної компанії Київ

  1. Структура Fransabank Group (акціонер USB Bank Cyprus)
  2. Відкриття банківських рахунків в USB Банк Кіпр для офшорних компаній. Історія банку
  3. Коротка інформація про основні банках кореспондентах / USB Bank | Fransabank
  4. Корреспонденсткіе відносини USB Bank | Fransabank з банками Китаю
  5. Банківський розрахунковий рахунок компанії (корпоративний рахунок юридичної особи) в USB Bank Cyprus...

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відкрити рахунок для офшорної компанії в європейському банку на Кіпрі - швидко і максимально конфіденційно - з УБК в Україні.

Ми рекомендуємо звернути увагу на USB Bank на Кіпрі (сайт банку - www.usbbank.com.cy), що входить в Fransabank Group, як ключове додаток до вже працюючих рахунках в Швейцарії, Латвії, Литві, інших банках Кіпру або як рахунок для нового міжнародного бізнесу.

Якщо у вашому бізнесі велика частка складних платежів, обробка яких для ваших банків доставляє певні незручності, наприклад доларові платежі в країни Близького Сходу, Африки, Азії, Китаю, Белооруссію, Кубу, Ліван, і навіть Ірак, Іран, Сирію та інші складні регіони, які зазвичай є небажаними сегментами бізнесу для багатьох латвійських і Кіпрських банків - USB Bank можеn проводити легко і без додаткового складного документального підтвердження угод. Причиною тому є наявність в більшості цих країн дочірніх банків або значних часток в капіталі місцевих банків, що дозволяє оптимізувати витрати завдяки перекладам всередині банківської групи, а також уникнути доплонітельних витрат на ризик менеджмент і перевірку контрагентів в складних країнах.

Інформація про банківській групі Fransabank, що володіє 100% капіталу в Кіпрському USB Bank

Франсабанк був заснований в Бейруті (Ліван) в 1921 році як повноправний філія одного з головних банків Франції Credit Fonder d'Algerie et du Tunisie (CFAT). Сьогодні вже як незалежна банківська група в списку банків, що діють на території Лівану, Fransabank займає 1-е місце як найстаріший банк в країні.

Протягом 90 років Франсабанк демонструє стійку стабільну діяльність, територіально розширюється і збільшує обсяги банківських операцій і видів послуг, утримуючи лідируючі позиції в ліванському банківському секторі, а також в країнах Близького сходу. Fransabank представлений дочірніми банками більш ніж в 11 країнах, в яких є або 100% акціонером, або володіє значною часткою в акціонерному капіталі.

Список банків кореспондентів доступний на сайті групи www.fransabank.com і дійсно вражає, по долару включаючи чотири найбільші банки США: JPMorgan Chase Bank NA, Citibank NA, Standard Chartered Bank, The Bank of New York Mellon Corporation. Також Fransabank має прямі кореспондентські відносини практично з усіма великими китайськими банками, банками Європи, Близького Сходу і країн Азії.

Структура Fransabank Group (акціонер USB Bank Cyprus)

Структура Fransabank Group (акціонер USB Bank Cyprus)

Відкриття банківських рахунків в USB Банк Кіпр для офшорних компаній. Історія банку

USB Bank Cyprus - ЮСБ Банк Кіпр - це сучасний європейський банк, за яким слідують довга історія і амбітні стратегії нового акціонера - Fransabank Group. Історія USB Bank починається з 1925 року, в кіпрському горде Yialousa був створений Yialousa Savings Bank Limited. (YSB) був однією з перших приватних банків - 10-м - зареєстрована на острові Кіпр.

У 1996 році компанія «Universal Life» придбала 30% YSB, а 22 серпня 1996 року YSB був перейменований в Universal Savings Bank Limited.

У травні 2001 року Центральний банк Кіпру схвалив зміна назви компанії на «Universal Bank Limited Лімітед», а нове корпоративне назва була офіційно прийнято з 22 листопада 2001 року. Після впровадження нового європейського законодавства про компанії, зареєстрованих на Кіпрі 28 червня 2004 року, назва Банку було змінено на «Universal Bank Public Ltd».

Банк після зміни структури акціонерів в лютому 2009 року і в рамках свого стратегічного плану інноваційної та ефективної реконструкції і зростання створив новий, сучасний і динамічний фірмовий стиль і був перейменований в USB BANK PLC, відповідаючи на нові виклики постійно мінливого фінансового сектора.

Для USB Банку розпочалася нова динамічна ера, інвестування в розвиток, нові технології з новими процесами і нові продукти і послуги, що пропонують реальні рішення для наших клієнтів і високоякісні послуги.

У вересні 2010 року один дочірніх банків, що входять в групу Fransabank, а саме BLC Bank SAL набуває 9,9% акцій USB Bank PLC і до червня 2011 року цей же банк викупив 94,14% акцій після завершення публічної пропозиції на придбання до 100% частки ринку USB Банку. У вересні 2015 року BLC Bank SAL збільшує свою частку до 98,832% акцій USB Банку. В подальшому було прийнято рішення випуску і викупу BLC Bank SAL ще 115 000 000 нових звичайних акцій в липні 2016 року частка акціонерного капіталу USB Банк Кіпр, утримуваного Fransabank Group, досягає 99,25%.

Нова структура власності дає імпульс USB-банку, який фокусується на розширенні свого бізнесу на місцевому та міжнародному рівнях. Розвинена мережа банків кореспондентів, висока ліквідність банку завдяки Fransabank Group забезпечило швидке розширення можливостей для проведення будь-яких банківських операцій і надання широкого спектру банківських послуг для національних і міжнародних клієнтів. У жовтні 2019 року одним з ключових напрямків USB Банк Кіпр стало розширення клієнтської бази в країнах колишнього СНД, першим кроком в цьому напрямку традиційно стало відкрито представництво USB Банк Кіпр в Москві. У планах банку розширення представництв в інших країнах по ключовим напрямком

Сьогодні клієнти USB Bank мають доступ до повного спектру продуктів і послуг для особистого і ділового бізнесу як на Кіпрі, так і за кордоном у всіх основних міжнародних валютах або безпосередньо через Банк, або через свою мережу закордонних кореспондентів Fransabank Group. USB Банк Кіпр пропонує послуги нашим клієнтам через нашу мережу з 14 філій по всьому Кіпру, а також через інтернет-банкінг (ibank).

USB Банк відрізняється максимально "незавантажені" Сompliance Department при відкритті нових корпоративних рахунків для нерезидентів; обмежень по юрідікціям немає - тобто без будь-яких застережень і умов приймаються всі класичні офшорні юрисдикції.

При цьому час відкриття рахунку USB Банк в і активації всіх операцій становить практично рекордні терміни в порівнянні з іншими банками Кіпру рахунок реально може бути в повністю робочому стані для бізнесу не більше ніж за два тижні. Загальна ідентифікація бізнесу клієнта тажке відрізняється максимальною лояльністю і не знайдені бюрократичних паперових процедур, характерних для деяких банків Кіпру ( "4D" -ідентифікація та інші нововедення KYC), які забезпечують тривалий і затяжний процес відкриття рахунків в багатьох інших банках Кіпру, USB банк не застосовує і з розумінням ставиться до потреб міжнародних клієнтів в кондфіденціальності угод.

Причиною такого лояльного KYC підходу може бути приналежність банку до великого капіталу, і значний досвід роботи з міжнародними клієнтами, а також те, ефективний сompliance, який може дозволити провести ідентифікацію бізнесу і клієнта без безпосередньої участі в процесі самого клієнта, швидко і конфіденційно, без багатосторінкових анкет-опитувальників і без обов'язкових вимоги щодо надання паперових або скан-копій всіляких документів про бізнес, бухгалтерської звітності пов'язаних компаній, інформацію про особисті активу х і власності бенефіціара і т.п., чого, на жаль, останнім часом ми не можемо сказати про інших банках Кіпру в 2019 році.

Останнім часом в інших банках Кіпру місцевий Сompliance вже практично досяг своєї досконалості в максимально "глибокому розумінні" бізнесу і клієнта як при відкритті рахунку, так і в подальшому при веденні бізнесу, і верифікації за все, що тільки можливо перевірити.

офшорна компанія і банківський рахунок в кіпрському банку USB Bank, як правило управляється за дорученням від номінального директора компанії. Доступ системі управління корпоративним рахунком офшор через інтернет банк забезпечує спеціальний генератор паролів Digipass. Переоформлення готової офшорної компанії і дальшнейшее управління рахунком вашої компанії займає мінімум часу і ви завжди отримуєте гарантований 100% результат!

Купівля готової офшорної компанії і оформлення документів з УБК займає не більше 24 годин завдяки прямими договорами з реєстраторами компаній за кордоном.

Відгуки наших кіпрських колллег юристів про USB Bank швидкості відкриття рахунків, лояльності і проведення платежів нерезидентів багатьох клієнтів більш ніж позитивні, цей банк дійсно може надати клієнтом ті можливості, про які зазвичай досвідчені учасники ринку вже тільки згадують.

При необхідності також можлива реєстрація офшорної компанії з подальшим відкриттям рахунку в кіпрському банку з будь-якою назвою, складом акціонерів і директорів - вам необхідно лише надати нам 3 варіанти назви нової компанії для перевірки і резерву і зробити передоплату - вже через 24 години ми представимо вам реєстраційну інформацію і копії документів вашої нової офшорної компанії, реєстрація компанії під ключ відбувається швидше ніж в Україні!

Коротка інформація про основні банках кореспондентах / USB Bank | Fransabank

Algeria Algiers Fransabank El Djazaar SPA Australia Sydney

Westpac Banking Corporation * Austria Vienna UniCredit Bank Austria AG Belgium Brussels KBC Bank NV China Beijing Bank of China Ltd. * Standard Chartered Bank Denmark Copenhagen Danske Bank A / S * Egypt Cairo Mashreq Bank PSC National Bank of Egypt Finland Helsinki Nordea Bank Finland Plc France Paris Fransabank (France) SA * Crеdit Agricole SA *
Natixis Bank Germany Frankfurt am Main Commerzbank AG * Deutsche Bank AG * ABC International Bank Italy Milan Intesa Sanpaolo SpA * UniCredit SpA Japan Tokyo Deutsche Bank AG The Bank of New York Mellon Corporation *
Union de Banques Arabes et Francaises - UBAF Jordan Amman Jordan Ahli Bank plc *
Arab Bank plc KSA Riyadh Riyad Bank *? Banque Saudi Fransi Kuwait Kuwait City National Bank of Kuwait SAK *
Al Ahli Bank of Kuwait KSCP Netherlands Amsterdam ABN AMRO Bank NV Utrecht Cooperatieve Rabobank UA ? Norway Oslo Nordea Bank Norge ASA Qatar Doha Doha Bank *
Qatar National Bank *
Commercial Bank of Qatar Spain Madrid Banco de Sabadell SA *
CaixaBank Banco Bilbao Vizcaya Argetaria SA Sri Lanka Colombo Seylan Bank PLC * Sweden Stockholm Skandinaviska Enskilda Banken AB (Publ) * Switzerland Z? Rich Credit Suisse AG * Zurcher Kantonalbank * Turkey Istanbul Yapi ve Kredi Bankasi AS Akbank TAS Turkiye Vakiflar Bankasi TAO UAE Dubai Mashreq Bank PSC * National Bank of Abu Dhabi UK London Barclays Bank PLC *
Standard Chartered Bank * USA New York JPMorgan Chase Bank NA * The Bank of New York Mellon Corporation * Citibank NA *
Standard Chartered Bank *

* Bank with which Fransabank SAL maintains a clearing (nostro) account.

Корреспонденсткіе відносини USB Bank | Fransabank з банками Китаю

Корреспонденсткіе відносини USB Bank |  Fransabank з банками Китаю

Банківський розрахунковий рахунок компанії (корпоративний рахунок юридичної особи) в USB Bank Cyprus - це зручний і надійний спосіб зберігання і управління грошовими коштами офшорної компанії. Корпоративний розрахунковий рахунок - це найбільш поширений банківський рахунок, за допомогою якого Ви зможете від імені офшорної компанії:

  • здійснювати внутрішньобанківські, внутрішньодержавні та міжнародні платежі;
  • знімати і вносити на рахунок готівкові гроші;
  • оплачувати товари і послуги шляхом банківських переказів SEPA / TARGET / SWIFT;
  • конвертувати валюту за встановленим курсом;
  • регулярно отримувати інформацію про своє розрахунковому рахунку в офісі Банку або через Інтернет-банк ibVerso;
  • зберігати на рахунку євро або іншу іноземну валюту
  • поповнювати карткові рахунки для корпоративних карт VISA / MC

Для нових клієнтів оптимальною корпоративною структурою для відкриття рахунку в USB Bank буде компанія з реєстрацією в одній з країн ЄС - англійські компанії LTD, точно так само як і шотландські LTD компаніїї та компанії на Кіпрі. Компанії у вигляді партнерства LLP або LP також можливі, але не є найкращим рішенням. Корпоративні рахунки для класичних офшорних компаній також можливі як другий додатковий рахунок до вже відкритого рахунку європейської компанії.

Для того щоб відкрити розрахунковий рахунок в кіпроском банку USB Bank, Вам необхідно необхідно:

  • заповнити договір на відкриття корпоративного рахунку для офшорної компанії;
  • надати для Банку зразок підпису довіреної особи компанії - картку зразків підписів;
  • пред'явити документ, що засвідчує особу довіреної особи офшорної компанії - внутрішній паспорт і паспорт для виїзду за кордон;
  • надати в довільному вигляді інформацію про існуючий і планованому бізнесі за участю офшорної компанії, а також інфо про плановані і існуючих бізнес-партнерах.

У договорі про відкриття корпоративного розрахункового рахунку для офшорної компанії буде вказано IBAN номер, тобто міжнародний номер рахунку, який починається з літер CY і закінчується внутрішньодержавним кіпрським номером рахунку. Для кожної валюти банк відкриває окремий рахунок (список валют з застосовуваними до них процентними ставками Ви знайдете в прейскуранті Банку), також в Банку можна відкрити кілька розрахункових рахунків.

Відкриття розрахункового рахунку є необхідною умовою для термінового вкладу (депозиту), кредитного договору, оформлення акредитива, банківської гарантії та інших послуг Банку і одним з важливих кроків для вашого подальшого успішного міжнародного бізнесу!

Сп еціалісти департаменту міжнародного бізнесу ВАТ УБК готові надати консультації щодо вибору юрисдикції і придбання готових офшорів, реєстрації офшорних компаній і замовленні додаткових послуг.

Щоб отримати список готових компаній і консультацію по відкриттю корпоративного рахунку в європейському банку, вам необхідно звернутися до наших фахівців за телефонами вказаними нижче.

За бажанням клієнта ми можемо зареєструвати компанію і відкрити рахунок
будь-який інший офшорної юрисдикції або країні ЄС після уточнення умов реєстрації за тел.
+38 (044) 599-65-65, 498-70-10, 498-70-11
моб. (063) 247-0386, 247-9222, 247-0790, 233-3509
або [email protected]


Додаткову інформацію по офшорним питань і придбання готової офшорної компанії за спеціальною ціною в Києві ви можете отримати у наших фахівців за тел.
+38 (044) 498-70-10, 498-70-11, 498-70-12
або електронною поштою [email protected]

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online