Морський клуб 'Адмірал' / Статті / Пансіонат "Вербилки"





Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Неподалік від пансіонату «Вербилки» є цікавий клуб - Морський Клуб "Адмірал", що складається з готельного комплексу і яхт-клубу з однойменною назвою. Морський клуб - перший в Підмосков'ї водноспортивне центр європейського типу, що дозволяє поєднати непоєднуване - свіже повітря і близькість цивілізації, комплекс класичних розваг і гонки на надпотужної техніки по землі, воді і снігу, комфортні умови проживання і задоволення від спілкування з первозданною природою.


Готельний комплекс представлений готелем «Флотель» і поруч лісових будиночків підвищеної комфортності. Тут гостю запропонують великі затишні номери з кондиціонером і телевізором, з цілодобовим комплексним обслуговуванням. На території комплексу знаходиться численні кафе і ресторани, суші-бар, які готові надати клієнту будь-який вибір страв, який він побажає. Тут працюють кращі кухарі в Підмосков'ї.

Яхт-клуб «Адмірал» в своїй просторій, мальовничій гавані може одночасно розмістити до 150 катерів і гідроциклів. Він має у своєму розпорядженні сучасну базу, що дозволяє запропонувати відпочиваючим повний комплекс послуг з обслуговування водної техніки. Кваліфікований персонал яхт-клубу забезпечить належний догляд за яхтою, виконає технічну перевірку, заправить водою, зробить все необхідне для забезпечення комфортного відпочинку на воді. Також яхт-клубом «Адмірал» проводиться ремонт і сервісне обслуговування гідроциклів. Взимку вся водна техніка знаходиться на зберіганні в упорядкованих ангарах. Також на території клубу, протягом усього року можна зберігати снегоходной техніку. Клуб складається з 6-палубного корабля, стаціонарно пришвартований до причалу, лісо-паркової зони, пляжу, яхт-клубу, басейнів, полігон для ігор.

Клуб «Адмірал» розташований на 7 кілометрі Дмитрівського шосе від МКАД, лівий берег Клязьминского водосховища.

Під час відпочинку в пансіонаті «Вербилки» постояльці-яхтсмени можуть відвідати це цікаве, хоч і зовсім не дешеве місце. Багато наших постояльці, які бажають зайнятися активним відпочинком в Підмосков'ї, відвідують морської клуб для прогулянок під вітрилом, активного емоційного спілкування з «колегами». А потім приїжджають відпочити від суєти і забав в затишній місцині нашого пансіонату, щоб посмажити шашликів, половити рибу або просто відпочити сім'єю в цьому дивовижному місці Підмосков'я під назвою «Вербилки».

Список статей пансіонату "Вербилки"

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online