Легалізація легких наркотиків. За чи проти?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В даний час серед молоді поширене споживання "легких" наркотиків (конопля, гашиш). Ряд держав, таких як Бельгія, Голландія, Люксембург, легалізували споживання "легких" наркотиків. У цих країнах відкриті спеціальні кав'ярні, де можна купити марихуану для власного користування. Там навіть можна отримати інформацію про "травичці" і її властивості.

Там навіть можна отримати інформацію про травичці і її властивості

Але чи так це добре?

Серед тих, хто курить "травку", існує думка, що вона не приносить ніякої шкоди. А якщо розглянути це з іншого боку? Так, можливо, що для суспільства "легкі" наркомани - це веселі, спокійні люди. Але ж вони приносять шкоду, перш за все, своєму організму! Це і порушення роботи легенів, серця, моторної функції і координації рухів, руйнування нервової системи людини

Багато хто зараз скажуть, що це особиста справа наркомана - губити себе чи ні, але тут вже йдеться про здоров'я цілих верств населення, а, отже, про здоров'я нації.

Також чула думку, що "залежно від канабісу не існує". Так, згодна, фізична залежність з'являється дуже рідко, якщо порівнювати з іншими більш "важкими" наркотиками. Зате у більшості курців "травку" є залежність психологічна. Тобто, якщо навіть немає так званої ломки, то вона все одно проходить на психологічному рівні. А це навіть страшніше першого.

Моя колега правильно зауважила, що, якщо ми переймемо досвід у Нідерландів і легалізували "легкі наркотики", то незабаром нас будуть сприймати в світі як країну "веселих казкових персонажів". Уже й без того при згадці Казахстану люди називають Чуйська долина.

Щось ще говорили про те, що бажана легалізація частково викорінить чорний ринок за його непотрібністю? А ті, хто це каже, знає, що в тих же самих Нідерландах число злочинних угруповань зросла за якихось п'ять років з моменту легалізації марихуани з трьох до 93?

У червні прочитала статтю, де було сказано про те, що ООН запропонувала легалізувати марихуану. Однак, слід зазначити, що ті окремі люди, хто був в комісії з розгляду цього питання, не були навіть близько експертами в цій галузі.

Моя думка - я ПРОТИ легалізації "легких наркотиків". Більш того, я вважаю, що поділ наркотиків на "легкі" і "важкі" за своєю природою помилково. Наркотики - це наркотики. Шкода від них не може бути "легким".

http://yurclub.kz/konkursyi/legalizatsiya-narkotikov/

Але чи так це добре?
А якщо розглянути це з іншого боку?
Щось ще говорили про те, що бажана легалізація частково викорінить чорний ринок за його непотрібністю?
А ті, хто це каже, знає, що в тих же самих Нідерландах число злочинних угруповань зросла за якихось п'ять років з моменту легалізації марихуани з трьох до 93?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online