Для тих хто хоче купити аккаунт в танки онлайн - як заощадити 1000 $

  1. Скільки потрібно вкласти щоб мати такий аккаунт
  2. Навіщо платити 1130 $ якщо можна купити за 379 $?
  3. Схожі записи

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Всім привіт, сьогодні стаття буде ігровий тематики, а якщо ще точніше то для тих, хто хоче купити аккаунт в танках онлайн, тому я не проти продати те, що у мене там є Всім привіт, сьогодні стаття буде ігровий тематики, а якщо ще точніше то для тих, хто хоче купити аккаунт в танках онлайн, тому я не проти продати те, що у мене там є. А є всього один єдиний аккаунт фельдмаршала, але зате хороший, адже сам «шпулях» вже досить тривалий час в танки онлайн, чому мої інтернет-проекти явно не були в захваті. У Вас є можливість придбати аккаунт в 3 рази дешевше, ніж він коштує насправді.

Після ребаланс адміністрація Танки Онлайн (ТО) зробила ряд нововведень полегшують життя тим у кого є бабло, тепер можна купити собі навіть звання, від чого інші гравці явно не в захваті. Але що поробиш, бабло рулить і розробникам теж хочеться їсти. До мене не раз приходили повідомлення типу куплю аккаунт в танки онлайн, але то по ціні не сходилися, то хотілося залишити для себе цю маленьку інвестицію. Але тепер твердо зрозумів, що нехай я і продам аккаунт в танках дешевше, але зате інші проекти від цього серйозно додадуть.

Скільки потрібно вкласти щоб мати такий аккаунт

Перш ніж я назву ту мізерну ціну, за яку хотів би продати свій аккаунт, пропоную подивитися в яку суму він вам обійдеться якщо Ви захочете прокачати акаунт з нуля до подібного ж рівня.
Перш ніж я назву ту мізерну ціну, за яку хотів би продати свій аккаунт, пропоную подивитися в яку суму він вам обійдеться якщо Ви захочете прокачати акаунт з нуля до подібного ж рівня

Аккаунт досить пристойний і є купа гармат м3, кілька м2. Для тих, хто не в курсі у кожної гармати або платформи для танка є кілька рівнів поліпшення, після кожного апгрейда показники сили, швидкості і так далі поліпшуються. Це відповідно рівні м0, м1, м2, м3. Останній найкрутіший, але і найдорожчий. Що стосується фарб то вони просто розрізняються за вартістю, від найдешевших в кілька сотень кристалів, то дорогих вартістю в сотні разів вище.
Аккаунт досить пристойний і є купа гармат м3, кілька м2

Для більшої зручності всього що є в акаунті, який я продаю, викладаю зведену таблицю за вартістю. Вартість вказана в кристалах. Для того, щоб ви орієнтувалися в вартості скажу, що 1 російський рубль дорівнює 5-ти кристалів.

Навіщо платити 1130 $ якщо можна купити за 379 $?

Отже якщо ви захочете прокачати свій аккаунт з нуля, то вам буде потрібно 350 тисяч кристалів, що при курсі 1 рубль - 5 кристалів, потягне на 70000 рублів, або 2258 $ (курс 31 рубль за 1 долар). Інший, на моєму місці сказав би, що саме стільки і коштує аккаунт, але так як час від часу в грі в якості бонусу випадає подвійний кристал (можливість купити за 1 рубль не 5 а 10 кристалів), то вартість я і вважаю з урахуванням того , що все кристали Ви б купили дешевше подвійно.

До того ж я не порахував, що в даний момент є в наявності ще 9 тисяч кристалів, будемо вважати це додатковим бонусом (збираю на апгрейди)

Я пропоную вам придбати аккаунт в танках онлайн більш ніж в 3 рази дешевше всього за 379 $. Можете пограти, а потім перепродамо його, якщо набридне грати як і мені 🙂

Тим хто зацікавлений в покупці пишіть на мило 9u9 () mail.ru, або в аську 376-196-713. Якщо що сторгуємося 🙂

Схожі записи

Поділися статті з іншими:

Дозвольте запропонувати Вам безкоштовно підписатися по E-mail і отримувати актуальну інформацію в числі перших.

Навіщо платити 1130 $ якщо можна купити за 379 $?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online