Жіночі міфи про гоління: як часто можна голитися і чи не шкодить це шкірі

  1. Міф №1: після гоління волосся товстіють і темніють
  2. Міф №2: бритву потрібно притискати до шкіри
  3. Міф №3: бритва псує загар
  4. Міф №4: часте гоління шкодить шкірі
  5. Міф №5: використовувати чужий верстат іноді можна

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Будь-яка представниця прекрасної статі мріє про гладку шкіру без зайвої рослинності на ній. Адже шкіра у красивою доглянутою жінки просто зобов'язана бути шовковистою і ідеально-гладкою. Однак багато дівчат вірять в міфи, якими овіяна депіляція за допомогою бритви, передає Joinfo.ua. Наприклад, красуні побоюються можливого роздратування на шкірі.

Міф №1: після гоління волосся товстіють і темніють

Один з найпоширеніших міфів. Однак товщина і колір волосся закладена в організмі генетично, тому гоління ніяк не може цього змінити.

Вся справа тут в оптичному обмані, адже після депіляції за допомогою бритви волоски відростають швидше, тому і здається, що вони стають темнішими і товщі.

Міф №2: бритву потрібно притискати до шкіри

Занадто інтенсивний тиск на бритву може подарувати вам порізи і роздратування. А ось на якість гоління ніяк не вплине.

За ідеально гладку шкіру відповідають кілька факторів, серед них - гострота використовуваної бритви і її ковзання по шкірі. Так що не забувайте використовувати крем для гоління або бальзам для волосся.

Міф №3: бритва псує загар

Гостра бритва працює подібно скрабу. Леза прибирають омертвілі клітини шкіри, і вона стає більш вразливою. Так що не забувайте після депіляції використовувати сонцезахисний крем на пляжі.

Міф №4: часте гоління шкодить шкірі

Шкіру може зіпсувати тільки гоління сухий бритвою. Але якщо ж ви прямуєте всіма правилами депіляції, використовуючи повноцінний догляд з кремом або бальзамом, то шкіра від цього тільки виграє.

Міф №5: використовувати чужий верстат іноді можна

Ще один поширений міф, який є помилкою. Так що запам'ятайте, що ваша бритва - це така ж індивідуальна річ для гігієни, як і зубна щітка.

Наш журналіст Амалія Червінчук пропонує вам дізнатися про всі секрети правильної депіляції за допомогою бритви.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online