Що краще взяти, іпотеку або кредит?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Не завжди, замислюючись над питанням «Що краще і вигідніше - взяти іпотеку або кредит?», Можна дати однозначну відповідь.
Багатьом здається, що вигідніше взяти іпотеку, ніж споживчий кредит. І дійсно, іпотечний кредит значно вигідніше щодо процентної ставки, адже вона розроблялася саме для придбання нерухомості. Але, якщо серйозно задуматися, що ж краще - взяти іпотеку або кредит, можна прийти до думки, що не завжди іпотека вигідніше кредиту, трапляються і винятки.
Споживчий кредит є більш вигідним, якщо для покупки нерухомості потрібна невелика сума. Тобто основна частина вартості придивились квартири вже є в наявності і необхідно, наприклад, додати всього 20-30%. Щоб точно розрахувати суму і з'ясувати, що краще в конкретному випадку, можна скористатися кредитним калькулятором на нашому сайті, за допомогою якого можна визначитися з сумою. Крім того, тут же, на сайті, можна ознайомитися зі списком банків , Що пропонують свої кредитні продукти, і вибрати найбільш підходящий варіант.
Чому ж споживчий кредит іноді вигідніше іпотеки? Дуже просто. Практично жоден банк не видає іпотечний кредит без застави та страхування об'єкта іпотеки. Тобто при отриманні іпотечного кредиту куплена квартира належить позичальнику, але фактично вона знаходиться в заставі у кредитора. Крім того, житло потрібно обов'язково страхувати від ризику втрати або знищення, що є досить великою сумою, практично викинутої на вітер.
Тому, якщо взяти споживчий кредит для поповнення відсутніх коштів, то цих зайвих витрат в більшості випадків можна уникнути, тим самим скоротивши витрати. Тому в кожному конкретному випадку потрібно все підрахувати, щоб вирішити, що краще: взяти іпотеку або кредит.
В інших випадках безумовно виграє іпотечний кредит. І по процентних ставках, так і за сумою кредиту.
вибираючи між споживчим та іпотечним кредитом, варто керуватися тим, що іпотека - це цільову позику саме на придбання нерухомості, а значить, він має більш привабливі та вигідні умови, ніж звичайний споживчий кредит. По-перше, у іпотечного кредиту більша сума позики, нижчі відсоткові ставки, а також довший термін кредитування. Безумовно є й інші моменти - більш жорсткі вимоги до позичальника, в тому числі вимога застрахувати придбану нерухомість, і часто, здоров'я і працездатність позичальника.
Для прояснення можливих нюансів можна почитати відгуки відвідувачів нашого сайту, які вже скористалися іпотекою.

Не завжди, замислюючись над питанням «Що краще і вигідніше - взяти іпотеку або кредит?
Чому ж споживчий кредит іноді вигідніше іпотеки?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online