Іпотека в Ощадбанку: умови, відсотки і відгуки в 2019 році

  1. Іпотека в ощадбанку: переваги і недоліки
  2. Переваги іпотеки Ощадбанку
  3. недоліки
  4. Умови іпотечних програм в Ощадбанку
  5. Акція на новобудови
  6. Придбання готового житла
  7. Іпотека плюс материнський капітал
  8. Будівництво житлового будинку
  9. Заміська нерухомість
  10. Військова іпотека
  11. Необхідні документи для оформлення іпотеки
  12. Відгуки клієнтів, які взяли іпотеку в Ощадбанку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Придбати власне житло простим громадянам в Росії буває непросто. Саме тому іпотека сьогодні користується популярністю. При виборі банку багато в першу чергу звертають увагу на Ощадбанк, адже він уже багато років утримує лідируючі позиції на вітчизняному ринку іпотечного кредитування. Однак важливо розуміти, чи дійсно кредитуватися тут вигідно або це лише данина традиції.

Однак важливо розуміти, чи дійсно кредитуватися тут вигідно або це лише данина традиції

Іпотека в ощадбанку: переваги і недоліки

Перш ніж оформити кредит на квартиру, важливо уважно вивчити переваги і недоліки отримання іпотеки в обраному банку. Незважаючи на популярність Ощадбанку, іпотека тут, як і в інших кредитних організаціях, має свої плюси і мінуси.

Переваги іпотеки Ощадбанку

  • широко розвинена мережа філій - відділення Ощадбанку є всюди, навіть в невеликих селищах;
  • ставки нижче, ніж в інших банках;
  • відсутність комісій;
  • діють програми, що дозволяють оформити іпотеку з використанням державної підтримки;
  • гроші на квартиру в Ощадбанку мають право отримати громадяни, яким на день його повернення буде не більше 75 років;
  • надана можливість отримати позику за двома документами;
  • іпотека може бути видана пенсіонерам та індивідуальним підприємцям;
  • при розрахунку доходу може враховуватися не тільки заробітна плата, а й інші документально підтверджуються джерела;
  • інтуїтивно зрозумілий і простий у використанні інтернет банк.

Серед переваг Ощадбанку багато хто називає калькулятор іпотеки. Ця елементарна програма дозволяє в режимі онлайн визначити основні параметри кредиту. Такий підхід дає можливість потенційним позичальникам зрозуміти, на яку суму вони можуть розраховувати, а також квартиру якою вартістю варто розглядати.

Обов'язково подивіться відео про те, чому люди беруть іпотеку в Ощадбанку. Спеціаліст розповідає про всі плюси і мінуси Ощадбанку!

недоліки

Незважаючи на величезну кількість переваг, іпотека в Ощадбанку має і кілька недоліків:

  • жорсткі вимоги до клієнтів, навряд чи вдасться отримати гроші тим, у кого зіпсована кредитна історія;
  • вкрай прискіпливе вивчення пакета документів, нерідко доводиться доносити додаткові довідки і договору;
  • досить тривалий розгляд та прийняття рішення.

В цілому недоліки не такі вже й серйозні. Однак варто заздалегідь оцінити всі свої можливості, щоб не змарнувати час даремно. Не варто забувати і про те, що найвигідніші умови іпотеки в Ощадбанку пропонуються зарплатних клієнтам. Крім того, на істотну економію можуть розраховувати власники великих депозитів в цій кредитній організації.

Рекомендуємо: Де найвигідніше взяти іпотеку в 2019 році? Рейтинг вигідних програм!

Умови іпотечних програм в Ощадбанку

Іпотека Ощадбанку відрізняється надзвичайним різноманіттям. Продуктова лінійка включає величезну кількість програм. Вибір серед них визначається в першу чергу цілями, які переслідує позичальник, подаючи заявку. Нижче для основних програм описані діючі умови в 2019 році.

Акція на новобудови

Акція на новобудови

Ця програма підійде тим, хто бажає придбати квартиру в іпотеку Ощадбанку в споруджуваному або недавно зданому в експлуатацію будинку. Важливою умовою є придбання нерухомості у забудовника. Ставка за програмою починається від 7,4% річних. Максимальний термін позики - 30 років.

Придбання готового житла

Придбання готового житла

Програма призначена для покупки різної нерухомості на вторинному ринку. Основна відмінність від попередньої полягає в процентній ставці - мінімальна становить 8,9% річних.

Іпотека плюс материнський капітал

Іпотека плюс материнський капітал

Ця програма для тих, хто планує використовувати державну субсидію на другу дитину в якості першого внеску по іпотечному кредитуванню Ощадбанку. Ставка при цьому буде встановлена ​​на рівні від 8,9% річних, повернути отримані гроші доведеться максимум протягом 30 років.

Будівництво житлового будинку

Будівництво житлового будинку

Скориставшись цією програмою, клієнт Ощадбанку може отримати кошти на проведення робіт по індивідуальному житловому будівництву. При цьому доведеться заплатити банку за користування коштів не менше 10% річних. Кредит оформляється на термін до 30 років.

Заміська нерухомість

Заміська нерухомість

Тим, хто вирішив придбати або побудувати дачу, а також інші подібні будови, Ощадбанк пропонує відсоткову ставку від 9,5% річних.

Військова іпотека

Військова іпотека

Військові, які беруть участь в індивідуальній накопичувальній системі, можуть взяти квартиру в іпотеку в Ощадбанку за програмою Військова іпотека. За цією програмою можна придбати як нову квартиру, так і нерухомість на вторинному ринку. Ставка при цьому встановлюється на рівні 9,5% річних.

Необхідні документи для оформлення іпотеки

Незалежно від того, на яку програму буде подаватися заявка на іпотеку, майбутньому позичальникові доведеться представити співробітнику Ощадбанку певний пакет документів. У більшості випадків він включає:

  • анкету;
  • громадянський паспорт;
  • Довідка про доходи;
  • документи на нерухомість, придбану за рахунок позикових коштів і виступає заставою;
  • документ, що підтверджує оплату початкового внеску.

Перелік іпотечних програм Ощадбанку дуже широкий. При оформленні тих, які відрізняються унікальними умовами, фахівці можуть вимагати додаткові документи. Більш того, в ряді випадків позичальникові доведеться документально підтвердити будь-які статуси. У разі неподання запитуваних документів банк має право відмовити заявнику у видачі іпотеки.

Відгуки клієнтів, які взяли іпотеку в Ощадбанку

Величезна кількість росіян вирішують оформити іпотеку в Ощад, і їх число постійно зростає. Все це призводить до того, що в інтернеті величезна кількість відгуків клієнтів банку. При цьому зустрічаються, як негативні, так і позитивні.

Негативні відгуки в більшості випадків пов'язані з тривалим оформленням, великою кількістю необхідних документів. Однак не варто забувати, що іпотечні умови в Ощадбанку припускають одну з найнижчих ставок на російському ринку. Але ж ні для кого не секрет, що за вигоду завжди доведеться поборотися.

Важливо бути готовим до того, що потенційного клієнта будуть ретельно перевіряти, так само як і його документи. Це займе чимало часу. Нерідко кредитні фахівці протягом розгляду вимагають представити нові і нові документи. У будь-якому випадку очікування не гарантує того, що рішення по заявці буде позитивним.

Не варто катувати знайти відповідь на питання, чи варто брати іпотеку в Ощадбанку. Це може стати безглуздою тратою часу. Набагато краще спрямувати зусилля на уточнення всіх умов і оцінку відповідності всім вимогам. Тільки зваживши всі за і проти, можна бути впевненим в тому, що цей варіант придбання власного житла є оптимальним.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online